Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
merhaba kullandığım eklentiler bunlar.Stremioyu türkçe altyazı ile nasıl en iyi şekilde kullanacağım bilen var mı ?
Başka eklentiye gerek yok değil mimerhaba kullandığım eklentiler bunlar.
torentio,torentio lite,rar bg,open subtitles. bu eklentiler mutlaka olmalı.
sonrasında alt yazı otomatik çekiyor zaten. uyumlu olanı player kısmında altyazı ayarlarında ayarlayabilirsiniz.
bunlar yeterli oluyor.Başka eklentiye gerek yok değil mi
Torrentio nerden kuruyoruz acababunlar yeterli oluyor.
Torrentio nerden kuruyoruz acaba
Hocam evdekiler Türkçe dublaj izliyor da. Onlar için nasıl bi eklenti kurmam gerekiyor ? Türkçe dublaj halini ek bulamıyorum filmlerinmerhaba kullandığım eklentiler bunlar.
torentio,torentio lite,rar bg,open subtitles. bu eklentiler mutlaka olmalı.
sonrasında alt yazı otomatik çekiyor zaten. uyumlu olanı player kısmında altyazı ayarlarında ayarlayabilirsiniz.
Stremio'da Türkçe dublaj izlemenin yolu yok malesef. Cloudstream ve Rec Box tek çözüm.Hocam evdekiler Türkçe dublaj izliyor da. Onlar için nasıl bi eklenti kurmam gerekiyor ? Türkçe dublaj halini ek bulamıyorum filmlerin
Anladım hocam teşekkürlerStremio'da Türkçe dublaj izlemenin yolu yok malesef. Cloudstream ve Rec Box tek çözüm.