Yardım M3U Header işlerinden anlayan varsa anlatabilir mi?

JS02

Üye
Konular
4
Ben "Kendi m3u listem" adlı listeyi hazırlarken bir kaynaktan bütün yayınları almıştım çünkü 1. yayın ve 2. yayın vardı ama 1. yayın listelerde vs. açılmazdı. (Ve 2. yayın için kod yazmak daha kolaydı) ama şimdi o liste patladı çünkü TFF listemi görmüş olacak ki site yasaklandı. Bugün gireyim bakayım belki yasak kalkmıştır diye faptok.site sitesinden yasak kalkmış ama m3u listelerim bozulmuştu. Ve araştırmalarımın sonucu "Header" denilen kimin bağlandığını gösteren bir şeyden dolayıymış
Aldığım kaynağada baktım oradada açılıyordu
1736977182299
Hangi headeri kullanacağımı bilmiyorum galiba iframelerde header koymuşlar
Anlayan varsa lütfen yardımcı olsun

Ben "Kendi m3u listem" adlı listeyi hazırlarken bir kaynaktan bütün yayınları almıştım çünkü 1. yayın ve 2. yayın vardı ama 1. yayın listelerde vs. açılmazdı. (Ve 2. yayın için kod yazmak daha kolaydı) ama şimdi o liste patladı çünkü TFF listemi görmüş olacak ki site yasaklandı. Bugün gireyim bakayım belki yasak kalkmıştır diye faptok.site sitesinden yasak kalkmış ama m3u listelerim bozulmuştu. Ve araştırmalarımın sonucu "Header" denilen kimin bağlandığını gösteren bir şeyden dolayıymış
Aldığım kaynağada baktım oradada açılıyordu
Ekli dosyayı görüntüle 3069
Hangi headeri kullanacağımı bilmiyorum galiba iframelerde header koymuşlar
Anlayan varsa lütfen yardımcı olsun
m3u8 yayın linkini kontrol ettim sorunsuz çalışıyor sizin listede nasıl bir sorun var ?

1736979198414

Son düzenleme:
Bende çözebilmiş değilim sitesinde açılıyor link ama m3u sitesinde VPN veya GoodbyeDPI olmadan açılmıyor. Çözemedim
İptvplayer ile denedim açıldı vodafone internet ile denedim birde tt ile deneyip dönüş yapıyım.
Edit: evet tt ile açılmıyor bunun için bir proxy kullanabilirsiniz. Proxy ile bağlantıyı yönlendirme yaparak açmayı deneyin.

İptvplayer ile denedim açıldı vodafone internet ile denedim birde tt ile deneyip dönüş yapıyım.
Edit: evet tt ile açılmıyor bunun için bir proxy kullanabilirsiniz. Proxy ile bağlantıyı yönlendirme yaparak açmayı deneyin.
Site değiştirilmiş, bu listeye artık uğraşmayacağım çünkü yazdığım kod sitenin bozulmasıyla birlikte bozuldu.

Konuyu görüntüleyenler

Geri