Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amerika’da bulunan ve periyodik ağustos böcekleri olarak adlandırılan bazı türler yıllarca yeraltında yaşadıktan sonra dahil oldukları gruba göre 13’üncü veya 17’nci yılda topluca yeryüzüne çıkıyor. Genellikle bir bahar akşamında, toprağın yirmi santimetre altındaki sıcaklık 18 dereceyi...
Dreamstar nova 2023-2024 de bu kampanyayı yaptı.hediye verdiği IPTV 2 yıllık olup film ve dizi içerikleri hiç guncellenmedi.
2025 yılında bu kampanya bitirilip Turkcell TV hediye veriliyor simdilerde diye biliyorum.
Dün evdeki modeme yazdığım DNS( Adguard) adresinin artık reklamları engellemediğini fark ettim.gecici bir durum da olabilir.ben de, forgedns adresleriyle değiştirdim.evdeki telefonlara da forgedns yükledim.işe yarıyor.
Uzun süredir Adguard ve forgedns kullanıyorum.bankacilik işlemleri sırasında...
Şimdi "the residans " bitirdim.eglenceli, sürükleyici,beyaz sarayda geçen bir dedektiflik hikayesi.8 bölümden oluşuyor.
İzlemenizi tavsiye ederim.puanim 7,5/10😁
OTT Tv ile MAC adresi girişi yaptım.canlı yayınlarda "ara belleğe alınıyor "uyarısı ile duraksıyor.bazen de akışı, durduğu yerden değil daha geriden devam ettiriyor.ayni anda birden fazla kişi bağlandığı için olabilir mi?
Codestream,sorastream'in çatalı.fakat film,dizi için birisi 3 farklı link sunuyor ise diğeri 10-15 farklı link öneriyordu.neyse bazen yayıncısı askıya alıyor galiba.digerleri de iş görür.ben 4 k için uhdmovies çatalını şimdilik kullanayım.tesekkurler.
Uzun süredir kullandığım cloudstream programını resetleyip temiz bir kurulum yapmak istedim.ozellikle codestream ,4k film içerikleri sebebiyle favorimdi.hicbir repo içinde bulamıyorum.galiba geliştiricisi arşive çekti (kekik gibi).
Manuel olarak ekleme imkanı var mı acaba?
Screen resolution ayar menüsünde color space settings 10 bit ayarlarladigimda renk bozulması olmuyor.bu durum Dolbyvision ve hdr 10plus filmlerde oluyor.Hdr normal gösteriyor.
Dreamstar nova sahibiyim.gelismis seçenekler içerisinde cihazin saklı kalmış özelliklerini açığa çıkaran bir opsiyon var mı?
Bir dönem Vestel TV yazilimlarini tolbox üzerinden, anakartta olan kapalı özellikleri açmakla ugrasmistik.
Cihaz dv filmleri açtığımda,12 bit seçiliyken renkler mor...
Eskilerin bir sözü vardır çok severim."bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış "😄
Bir arkadaş ergen triplerine girmiş herkes alttan almış.bu forumu biraz da bundan seviyorum.👏👏👏
Selamlar.
Cloudstream ;ayarlar ,oynatıcı sekmesi altında tercih edilen video oynatıcı seçenekleri mevcut.dahili oynatıcı haricinde verim aldığınız m3u8player var mı?