Öneri Cloudstream ındırme, eklentı kurma, ızleme ve Kanalları ındırme veya URl alma

yapabıldınız mı cavabı hyr ıse neyı yapamadınız yazınız

• Kullanılan toplam oy
    38
ayarlara girin ardından genelle girin siteyi klonla seçenegine basın siteyi klonla seçeneğini tekrar basıp CanlıTV yazsına gelip basın ardında uygulaya basın elinizdeki m3u listesini yazın siteyi klonla diyerek ayarlardan çıkıp anasayfadan isim verdiğimiz eklentiyi açıp izleyebiliyoruz

ayarlara girin ardından genelle girin siteyi klonla seçenegine basın siteyi klonla seçeneğini tekrar basıp CanlıTV yazsına gelip basın ardında uygulaya basın elinizdeki m3u listesini yazın siteyi klonla diyerek ayarlardan çıkıp anasayfadan isim verdiğimiz eklentiyi açıp izleyebiliyoruz
Evet

Ustalarım cloudstream da Film veya dizi seyrettikten sonra seyredilenler iste görünüyor, seyrettiklerimin üste görülmemesi için ne yapmam lazım

Ustalarım cloudstream da Film veya dizi seyrettikten sonra seyredilenler iste görünüyor, seyrettiklerimin üste görülmemesi için ne yapmam lazım
tek tek üzerlerine gelip ok tuşa basılı tutup seçeneklerden kaldırı seçip silmek veya film veya dizi bittiğinde (dizide biraz uzun sürebilir izlemek)kendiliğinden kalkıyor

vpn siz çalışan vavoo eklentisi var mı bu uygulamanın olsa süper olur

kekikakademi dışında başka eklenti yok mu türkçe

@Zerk paylaşmış olduğu ; bu linki ekleyebilirmiyiz mesela ?

@Zerk paylaşmış olduğu ; bu linki ekleyebilirmiyiz mesela ?
linke baktım liste yükleniyor ama filmler oynatmıyor .m3u8 olmayan filmleri oynatmıyor
eklentiyi yapan arkadaş vidmody linkleri tanımlasaydı olurdu
ben bu eklentiyi(CanliTV) kullanırken dropboxta kendime bir m3u listesi oluşturup linkini bu sitede kısaltıp
cloudstreamda kullanıyorum linkleri bu şekilde kontrol etmek daha kolay olur

linke baktım liste yükleniyor ama filmler oynatmıyor .m3u8 olmayan filmleri oynatmıyor
eklentiyi yapan arkadaş vidmody linkleri tanımlasaydı olurdu
ben bu eklentiyi(CanliTV) kullanırken dropboxta kendime bir m3u listesi oluşturup linkini bu sitede kısaltıp
cloudstreamda kullanıyorum linkleri bu şekilde kontrol etmek daha kolay olur
Evet. https://tinyurl.com/bdz6bhnj bu şekilde yükledim bende. Ancak oynatmadı... IPTV pro da oynatıyor.

-Denerim. Teşekkürler.

merhaba cloudstreamde indirlen içeriklerin sesleri yok nasıl ekleniyor veya eklenebiliyormu biliyormusunuz

Selamlar.
Cloudstream ;ayarlar ,oynatıcı sekmesi altında tercih edilen video oynatıcı seçenekleri mevcut.dahili oynatıcı haricinde verim aldığınız m3u8player var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Geri