Yardım --- GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Gölge tv de açık, telegram kanalı da açık. Burada paylaşım istemiyorsa, isteğine saygı duymak lazım.

hakkımı helal etmiyorum ne demek bir emeğin mi var gölge de,,,yoksa para verdin hizmetmi alamadınadam kızmış kapatmış ..keyfi isterse açar ..bizde gölgeyi seviyorduk ta .tepkin gereksiz ve haksız olmuş.biraz üsluba dikkat

Telegram hesabı açarak kanala katılıp uygulamayı indirebilirsiniz çünkü geliştiricinin isteği bu yönde.

Modlama konusunda ise benim modlayıp kullanmam benim insiyatifime kalmış bir şey buna hiç kimse karışamaz hocam piyasada zaten yeterince uygulama mevcut modlu veya modsuz onları da kullanabilirsiniz. Telegram dediğimiz şey bir nevi whatsapp tam olarak neyden çekiniyorsunuz.
Kanalı bulamıyorum

Telegram girilmiyor kapattmış hesabını Bu arada ben herkese sinirlenmedim bunun modlayan sahtekarlara
burda bir sahtekar lik yok dostum yazılanlar okudum program yapımci si mod atan arkadaş a müsaade etmiş se sahtekarlık değil program in ayakta kalması için bi yardım anlami mahiyetinde dır.. burdan söyle bi mesaj atsan yardımcı da olurlar di arkadaşım şu programlar a erişim olanlar varmı yada bu konuda yardımcı olan varmı.. büyük ihtimal yardımcı olurlar di.. sahtekar kelimesi ağır bir kelime telafisi zor cümle dır.. bu konuda size katılmadım..

Selam arkadaşlar,
Beni tanıyan vardır illaki, tanımayan varsa Bilgin TV ve Sky’ın geliştiricisiyim. Oluşan kafa karışıklıklarını görünce yazmak istedim. Bu zamana kadar neredeydin? diyen olacaktır. Çoğunuzun tahmin ettiği gibi yasal prosedürlerle uğraşıyorduk ve bunu Telegram grubunda yaklaşık bir hafta bekletip sildiğim mesajda, açıkça söylemesem de ima etmiştim.

Uygulama birden kapandığı için üzülmekte veya sinirlenmekte haklı olabilirsiniz, ancak lütfen bizi veya başka kimseyi sorumlu tutmayın. Kapanmanın tek sebebi, gelen yasal tehdit ve baskılar. Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere inatlaşma gibi bir lüksümüz olmadığı için en az zararı alarak bu işlerden tamamen çekilme kararı aldık. Zaten bu işi yapan onlarca kişi, uygulama ve platform var.

Aslında bu konuyu çok uzatmak istemiyordum ama akıllarda soru işareti kalmasını da istemediğim için buradan bir bilgilendirme yapmak istedim. Lütfen siz de anlayış gösterip bize veya herhangi birine tekrar açılması konusunda ısrarcı olmayın. Şu an aktif olarak bu işe devam eden geliştirici arkadaşlara başarılar diliyorum.

Sevgiler.

---

GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

Admin, SineTech Forum’daki kişiler ve tüm üyeler,

Bu mesajı buraya yazarken gerçekten öfkeliyim. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum! GölgeTV ve BilginTV gibi platformların kapanması yetmezmiş gibi, üstüne bir de bunun hakkında konuşmamızın yasaklanması tam anlamıyla kabul edilemez! Sahtekarların yaptığı işler yüzünden biz de mağdur edildik. Bu adaletsizliği kabul etmiyorum!

Şimdi açıkça soruyorum: Bu platformlara hâlâ erişimi olanlar kim? Kimler GölgeTV ve BilginTV’yi kullanabiliyor ama bizden saklıyor? Eş dosta veriliyor, paylaşım yapılıyor ama mağdur olan bizlere bir açıklama bile yapılmıyor! Bu iş böyle kapanamaz!

GölgeTV ve BilginTV'nin yapımcılarıyla nasıl iletişime geçebilirim? Bu konuda bilgisi olan biri varsa hemen paylaşsın. Bu haksızlığı sineye çekmeyeceğim. Biz burada bekleyip olanları izlerken, birileri keyfine bakıyor. Buna izin vermeyeceğiz!

Ve bir kez daha söylüyorum: Hakkımı asla helal etmiyorum! Bu sahtekarlar yüzünden hem platformlarımız elimizden alındı hem de konuşma hakkımız bile kısıtlanıyor. Eğer bu mesajım silinirse, eğer hesabıma engel getirilirse, ben de gerekeni yapacağım! Bu işin peşini bırakmayacağım!

Bu kadar insanı mağdur ettiniz, üstüne bir de konunun konuşulmasını engelliyorsunuz. Bu haksızlık burada bitmeyecek! Ya bir çözüm sunulacak ya da herkes bu adaletsizliği görecek!

Son kez söylüyorum: Hakkımı helal etmiyorum!

size özelden yazamadım,
bana özelden yazın, size çözümünü göstereyim, Telegrama falan gerek kalmadan

Telegram hesabı açarak kanala katılıp uygulamayı indirebilirsiniz çünkü geliştiricinin isteği bu yönde.

Modlama konusunda ise benim modlayıp kullanmam benim insiyatifime kalmış bir şey buna hiç kimse karışamaz hocam piyasada zaten yeterince uygulama mevcut modlu veya modsuz onları da kullanabilirsiniz. Telegram dediğimiz şey bir nevi whatsapp tam olarak neyden çekiniyorsunuz.

Gölge TV hesabı açık kardeşim adamın iki tane hesabı vardı biri sohbet herkes yazabiliyordu onu kapattı çünkü mecbur kaldı herkes saçma sapan yazmaya başladı ama dosyaları paylaştıkları hesabı açık sen önce kendine kız komsenin kimseden gizlediği birşey yok sen hiç sohbetlerini takip etmemişsin adamlar özellikle kimse bizim programı hiçbir grupta , sosyal medyada kısaca hiçbir yerde paylaşmayın diye duyuru yapıyorlar. boş boş millete kızıyorsun önce sen kendini eleştir iki tane hesapları var ikisinide neden takibe almamışım diye cehaletini insanları suçlayarak veya bu formu açıp insanlara fayda sağlamaya çalışan kurucusundan yöneticisine ve üyelere kadar herkesi suçlayamazsın. Önce kendi cehaletini kızarsan daha iyi olur. Yine söylüyorum adamların ikinci hesapları açık ve dosya paylaşmaya da devam ediyorlar
kardeş uygulamayı paylaşmaktan vazgeçtikleri dönemde, telegramdan takip eden hesapları da bloke etmişler, ben takip ediyordum ama şu an hesaba erişemiyorum, ayrıca bi şekilde yeni sürümünü buldum ama eski sürüm zamanında uygulamaya kayıt olduğum mail adresini hatırlayamadığımdan yeni sürümü de kullanamıyorum, ben de bi şekilde uygulama adminine ulaşmak isterdim..

Sizin bloke olduğunuz ve bulamadığınız kanalda ben nasıl varım anlamış değilim. 😅

Eskilerin bir sözü vardır çok severim."bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış "😄
Bir arkadaş ergen triplerine girmiş herkes alttan almış.bu forumu biraz da bundan seviyorum.👏👏👏

Ben de oralarda biryerdeyim :)
aslında bende uygulamanın güncel versiyonu var da daha önce yani eski sürüm zamanında rast gele mail adresi girmiştim, uygulama kapanınca silmiştim uygulamayı, güncel versiyonu bulunca yeniden yükledim ama ID numarasına göre girdiğim mail adresini istiyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı

Sizin bloke olduğunuz ve bulamadığınız kanalda ben nasıl varım anlamış değilim. 😅
aslında bende uygulamanın güncel versiyonu var da daha önce yani eski sürüm zamanında rast gele mail adresi girmiştim, uygulama kapanınca silmiştim uygulamayı, güncel versiyonu bulunca yeniden yükledim ama ID numarasına göre girdiğim mail adresini istiyor, bu konuda yapılabilecek bişey var mı

Evet var id gönderin bakıyım

Burada uygulama ismi vermek ya da direkt bağlantı adres linkini paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Bu forum başlığı hakkında konuyu açan arkadaş için şunu söyleyebilirim.

Uygulama geliştiricisi olan ve yüksek indirilme sayısına ulaşmış olan birçok apk uygulama geliştiricisi var. Bunlara genellikle Telegram platformu üzerinden ulaşmak mümkün... Ya da X (twitter) platformunda sayfası olanlarda var. Apk uygulama indirme bağlantı linklerine bu platformlardan ulaşabilirsin.

***Önemli Not***
Google üzerinden arama yaparsan dikkat etmelisin. Yanlışlıkla reklam yazılımı olan trojan virüslü uygulamaları indirebilirsin. En iyisi Telegram ya da X platformu üzerinden bağlantıları takip etmektir.

Uygulama önerisi için paylaşım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Paylaşım için bilgi veren arkadaş olursa uygulama ismi paylaşırım. Genellikle az çok bilinen uygulamalar...

Burada uygulama ismi vermek ya da direkt bağlantı adres linkini paylaşmak yasak mı bilmiyorum. Bu forum başlığı hakkında konuyu açan arkadaş için şunu söyleyebilirim.

Uygulama geliştiricisi olan ve yüksek indirilme sayısına ulaşmış olan birçok apk uygulama geliştiricisi var. Bunlara genellikle Telegram platformu üzerinden ulaşmak mümkün... Ya da X (twitter) platformunda sayfası olanlarda var. Apk uygulama indirme bağlantı linklerine bu platformlardan ulaşabilirsin.

***Önemli Not***
Google üzerinden arama yaparsan dikkat etmelisin. Yanlışlıkla reklam yazılımı olan trojan virüslü uygulamaları indirebilirsin. En iyisi Telegram ya da X platformu üzerinden bağlantıları takip etmektir.

Uygulama önerisi için paylaşım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Paylaşım için bilgi veren arkadaş olursa uygulama ismi paylaşırım. Genellikle az çok bilinen uygulamalar...
Yapacağınızdan değil ama abuk sabuk olmadıkça yani yetişkin içerikler gibi özellikleri olan vb. genele hitap edebilen her uygulamayı paylaşabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri