Arama sonuçlarınız

1. T

Wi-fi den açılmıyor mobilden açılıyor

O yüzden diğerini acmiyormus
  2. T

Şuan yeni güncelleme gelmiş hocam onu indirdim,1.4.7 olmuş güncellemesi
  3. T

Yardım HYROX TV

Uygulamaya normal mobil veri ile girip sonra wifi acinca o şekilde de yayinlar izlenebiliyor.ama sıfırdan wifi ile açılmıyor.illaki mobil veri gerekiyor açmaya.sadece wifi kullanmam için ne yapmalıyım
  4. T

Yardım HYROX TV

Hocam gölge TV plus ve anka TV açıldı fakat normal mobil interneti ile açılıyor,wifi ile açılmıyor.Wifi ile açılması için ne yapabilirim.Wifide normalde kullanıyordum.Dun bu sorun oldu.Yeni güncelleme sonrası olmadı.Az önce farkettim mobil veri açıyor,ama wifi açmıyor
  5. T

Rec box

Vpn kapatınca paneller hiç gelmiyor hocam,sadece ATV star bunlar açılıyor ama panelleri acmiyor
  6. T

Nasıl çözülecek bende çok istiyorum düzelmesini lütfen
  7. T

Aynı sorunu yaşıyoruz yani nasıl düzelecek ki
  8. T

Rec box

Gölgetv plus mu?
  9. T

Rec box

Hocam resimlerde görüldüğü gibi eskisi gibi vpn olmadan açılmıyor fakat vpn aktifken kanallar açılmıyor,vpn kapattıktan sonra kanallar açılıyor fakat paneller kısmı boş sayfa spor bölümü boş sayfa olarak geliyor.normalde son güncelleme gelince güncellemeyi yapmayanlar ve eski sürümü...
  10. T

Rec box

Hocam resimde gördüğünüz şekilde aynı oluyor,orada güncelle seçeneğini tıklayınca güncelliğini gösteriyor ve sonra kanal listesi gelmiyor,vpn açınca liste geliyor vpn ile çalışmıyor,vpn kapatınca kanallar açılıyor ama, panelleri açmıyor . muhtemelen dün güncelleme geldi o yüzden bu durum oluyor.
  11. T

Apple TV için ücretsiz iptv uygulaması önerisi arıyorum.

Gölge TV plusun yeni linki varmi
  12. T

sıfırdan başlamak için öneriniz nedir

Kardeşim gölge TV plusun linkini gönderirmisin
  13. T

Rec box

Gölge TV plusun linkini lütfen
  14. T

Rec box

Kardeşim gölge TV plusun yeni linki varmi
  15. T

Yardım HYROX TV

16. T

Yardım HYROX TV

Güncelleme lütfen giremiyorum
  17. T

Yardım HYROX TV

18. T

Yardım HYROX TV

Gölgetv plus yeni link varmı ben açamadım eski sürümü yeni güncelleme gelmiş olmuyor ve anka TV aynı şekilde lütfen yardımcı olurmusunuz

Geri