Rec box

mami

Üye
Konular
1
Merhaba
Rec box açılmıyor siyah ekran çekiyor bilginize var mı

en son 16.4 versiyonu var , sizinki kaç ?

Telegramdan takip edin lütfen kanalı

aynı zamanda sinetech drive üzerinden de güncel versiyonu alabilrsiniz bit.ly/sinetech6128

@Sinetech

Modemi kapatıp açınca düzeldi. Tşk.

Hocam resimde gördüğünüz şekilde aynı oluyor,orada güncelle seçeneğini tıklayınca güncelliğini gösteriyor ve sonra kanal listesi gelmiyor,vpn açınca liste geliyor vpn ile çalışmıyor,vpn kapatınca kanallar açılıyor ama, panelleri açmıyor . muhtemelen dün güncelleme geldi o yüzden bu durum oluyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-10-07-26-16-856_com.golge.golgetv.jpg
    Screenshot_2024-11-10-07-26-16-856_com.golge.golgetv.jpg
    206.6 KB · Görüntüleme: 3
Hocam resimde gördüğünüz şekilde aynı oluyor,orada güncelle seçeneğini tıklayınca güncelliğini gösteriyor ve sonra kanal listesi gelmiyor,vpn açınca liste geliyor vpn ile çalışmıyor,vpn kapatınca kanallar açılıyor ama, panelleri açmıyor . muhtemelen dün güncelleme geldi o yüzden bu durum oluyor.

Peki sorun şu anda nedir? Güncelle dediğiniz zaman yeni sürümü kurmuyor ve yine güncelle ekranı mı geliyor yoksa bahsettiğiniz olayda güncelleme başarılı oluyor son sürüm olarak açılıyor ve yeniden güncelleme gelmiyor ama girebilmek için VPN mi gerekiyor ısrarla? Biraz karışık olduğu için sorunu tam anlayamadım kusura bakmayın.

Bende de var aynı sorun wi-fi den açılmıyor mobil nete bağlayınca açılıyor

Peki sorun şu anda nedir? Güncelle dediğiniz zaman yeni sürümü kurmuyor ve yine güncelle ekranı mı geliyor yoksa bahsettiğiniz olayda güncelleme başarılı oluyor son sürüm olarak açılıyor ve yeniden güncelleme gelmiyor ama girebilmek için VPN mi gerekiyor ısrarla? Biraz karışık olduğu için sorunu tam anlayamadım kusura bakmayın.
Hocam resimlerde görüldüğü gibi eskisi gibi vpn olmadan açılmıyor fakat vpn aktifken kanallar açılmıyor,vpn kapattıktan sonra kanallar açılıyor fakat paneller kısmı boş sayfa spor bölümü boş sayfa olarak geliyor.normalde son güncelleme gelince güncellemeyi yapmayanlar ve eski sürümü kullananlarda bu şekilde oluyordu, sürümü indirenlerde normal şekilde kullanilabiliyordu.Lutfen ben bu gölge TV plusu çok begenmistim tekrar kullanmama yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-10-07-26-16-856_com.golge.golgetv.jpg
    Screenshot_2024-11-10-07-26-16-856_com.golge.golgetv.jpg
    206.6 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2024-11-10-07-32-58-523_com.golge.golgetv.jpg
    Screenshot_2024-11-10-07-32-58-523_com.golge.golgetv.jpg
    190 KB · Görüntüleme: 1
  • Screenshot_2024-11-10-07-37-43-772_com.golge.golgetv.jpg
    Screenshot_2024-11-10-07-37-43-772_com.golge.golgetv.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot_2024-11-10-07-37-45-709_com.golge.golgetv.jpg
    Screenshot_2024-11-10-07-37-45-709_com.golge.golgetv.jpg
    349.9 KB · Görüntüleme: 2
@Frankie ve @tunya56

İlginç bir çözüm buldum. Muhtemelen güncelleme ile düzeltilecektir ama şu anda girme yöntemi şu şekilde :

Cihazda cloudflare dns olmayacak yani 1.1.1.1 veya dns.adguard.com yoksa uygulama zaten hiç açılmıyor.

Ama yine de cihazda bir dns olması gerekiyor o da google dns. Telefon için özel dns alanına dns.google yazabilir cihazlarda ise 8.8.8.8 - 8.4.4.8 kullanabilirsiniz.

Şimdi yöntemi anlatıyorum

VPN açarak uygulamayı açıyorsunuz (kablosuz bağlantı ya da ethernet ile de olur mobil veri olmasına gerek yok)

Uygulama açılınca vpn açık olduğu için size internet bağlatısında sorun var diyecektir kanallara tıkladığınızda bu yüzden uygulama arayüzü açıldıktan sonra vpn kapatıyorsunuz ama dns ayarlarınız google dns olarak kalıyor onları değiştirmiyorsunuz.

Böyle yaptığınızda kanallar açılıyor.

Yani sıralama:

1. Uygulamayı açacak cihazın dns adresini google dnsleri ile düzenleyin.
  2. VPN kullanarak uygulamayı açın.
  3. Uygulama arayüzü ve kanallar karşınıza gelince vpn kapatın.

Vpn kapatınca paneller hiç gelmiyor hocam,sadece ATV star bunlar açılıyor ama panelleri acmiyor

@tunya56 Panellerde ne arıyorsunuz acaba? Spor müsabakaları mı kastınız?

@Frankie ve @tunya56

İlginç bir çözüm buldum. Muhtemelen güncelleme ile düzeltilecektir ama şu anda girme yöntemi şu şekilde :

Cihazda cloudflare dns olmayacak yani 1.1.1.1 veya dns.adguard.com yoksa uygulama zaten hiç açılmıyor.

Ama yine de cihazda bir dns olması gerekiyor o da google dns. Telefon için özel dns alanına dns.google yazabilir cihazlarda ise 8.8.8.8 - 8.4.4.8 kullanabilirsiniz.

Şimdi yöntemi anlatıyorum

VPN açarak uygulamayı açıyorsunuz (kablosuz bağlantı ya da ethernet ile de olur mobil veri olmasına gerek yok)

Uygulama açılınca vpn açık olduğu için size internet bağlatısında sorun var diyecektir kanallara tıkladığınızda bu yüzden uygulama arayüzü açıldıktan sonra vpn kapatıyorsunuz ama dns ayarlarınız google dns olarak kalıyor onları değiştirmiyorsunuz.

Böyle yaptığınızda kanallar açılıyor.

Yani sıralama:

1. Uygulamayı açacak cihazın dns adresini google dnsleri ile düzenleyin.
  2. VPN kullanarak uygulamayı açın.
  3. Uygulama arayüzü ve kanallar karşınıza gelince vpn kapatın.
Ben bu dediğinizi anlayamadım yaa büyük ihtimalle güncelleme beklicem umarım çabuk gelir

Ben bu dediğinizi anlayamadım yaa büyük ihtimalle güncelleme beklicem umarım çabuk gelir

Söylediğiniz gibi eğer vpn kullanmıyorsanız uygulama açılmıyor ve kanallar arayüzü gelmiyor.
VPN kullanınca arayüz ve kanallar açılıyor sadece reklam engelleyen dns olmaması gerekiyor cihazda aktif şekilde. 1.1.1.1 veya özel dns olarak dns.adguard.com

Bu şekilde açıldıktan sonra vpn bağlantısı kestiğinizde uygulama içindeki kanallara ulaşılabiliyor ve açılıyorlar.
@tunya56 paneller açılmıyor diyor ama onda da şöyle bir durum var:

Paneller adı altındaki bazı dizinler boş görünüyor evet ama zaten özellikle spor kanalları maç yayınları için olanlar liste olarak sayfayı aşağı kaydırdıkça görünüyorlar ve oraya tıklayınca onlar da sorunsuzca açılıyorlar. Aşağıdaki resimde göründüğü gibi.

1000036844-jpg.559

Panaller diye ayrıca bir sekme var ve orada vavoo, dsmart go vb şeklinde onlara girince içleri boş görünüyor fakat mobil veri ile girince de ortada bir yuvarlak dönüp duruyor zaten. Yani yine de açılmıyor onlar. Sadece premium olarak ekledikleri panele giriş yapılabiliyor o da üyelik bilgisi istiyor.

Yani bu sorun sadece bizlerin bağlantısıyla alakalı değil oraya onu ekleyenlerin tr içerisinde yasaklanmamaları adına aldıkları önlemler sonucu oluyor.
Yineliyorum uygumalayı açmak ve kanalları spor kanalları bein vs de dahil olmak üzere izlemek kolay.

Cihazda dns ya hiç olmasın ya da varsa 1.1.1.1 veya dns.adguard.com ekli olmasın.

VPN açıp uygulamayı çalıştırın. Arayüz ve kanallar gelince VPN kapatılması gerekiyor. Paneller sekmesi dışındaki herşey sorunsuzca çalışıyor.

Ekli dosyalar

• 1000036844.jpg
    1000036844.jpg
    385.7 KB · Görüntüleme: 76
Gölge de başarılı bir uygulama . tebrikler

güncel drive adresi nedir kısaca yazılanı ?

Geri