Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni güncelleme geldi, telegrm kanalından takip edebilirsinizMerhaba
Rec box açılmıyor siyah ekran çekiyor bilginize var mı
Kardeşim gölge TV plusun yeni linki varmiYeni güncelleme geldi, telegrm kanalından takip edebilirsiniz
Gölge TV plusun linkini lütfenen son 16.4 versiyonu var , sizinki kaç ?
Telegramdan takip edin lütfen kanalıZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aynı zamanda sinetech drive üzerinden de güncel versiyonu alabilrsiniz bit.ly/sinetech6128
@Sinetech
Hocam resimde gördüğünüz şekilde aynı oluyor,orada güncelle seçeneğini tıklayınca güncelliğini gösteriyor ve sonra kanal listesi gelmiyor,vpn açınca liste geliyor vpn ile çalışmıyor,vpn kapatınca kanallar açılıyor ama, panelleri açmıyor . muhtemelen dün güncelleme geldi o yüzden bu durum oluyor.
Hocam resimlerde görüldüğü gibi eskisi gibi vpn olmadan açılmıyor fakat vpn aktifken kanallar açılmıyor,vpn kapattıktan sonra kanallar açılıyor fakat paneller kısmı boş sayfa spor bölümü boş sayfa olarak geliyor.normalde son güncelleme gelince güncellemeyi yapmayanlar ve eski sürümü kullananlarda bu şekilde oluyordu, sürümü indirenlerde normal şekilde kullanilabiliyordu.Lutfen ben bu gölge TV plusu çok begenmistim tekrar kullanmama yardımcı olurmusunuzPeki sorun şu anda nedir? Güncelle dediğiniz zaman yeni sürümü kurmuyor ve yine güncelle ekranı mı geliyor yoksa bahsettiğiniz olayda güncelleme başarılı oluyor son sürüm olarak açılıyor ve yeniden güncelleme gelmiyor ama girebilmek için VPN mi gerekiyor ısrarla? Biraz karışık olduğu için sorunu tam anlayamadım kusura bakmayın.
Gölgetv plus mu?Bende de var aynı sorun wi-fi den açılmıyor mobil nete bağlayınca açılıyor
Ben bu dediğinizi anlayamadım yaa büyük ihtimalle güncelleme beklicem umarım çabuk gelir@Frankie ve @tunya56
İlginç bir çözüm buldum. Muhtemelen güncelleme ile düzeltilecektir ama şu anda girme yöntemi şu şekilde :
Cihazda cloudflare dns olmayacak yani 1.1.1.1 veya dns.adguard.com yoksa uygulama zaten hiç açılmıyor.
Ama yine de cihazda bir dns olması gerekiyor o da google dns. Telefon için özel dns alanına dns.google yazabilir cihazlarda ise 8.8.8.8 - 8.4.4.8 kullanabilirsiniz.
Şimdi yöntemi anlatıyorum
VPN açarak uygulamayı açıyorsunuz (kablosuz bağlantı ya da ethernet ile de olur mobil veri olmasına gerek yok)
Uygulama açılınca vpn açık olduğu için size internet bağlatısında sorun var diyecektir kanallara tıkladığınızda bu yüzden uygulama arayüzü açıldıktan sonra vpn kapatıyorsunuz ama dns ayarlarınız google dns olarak kalıyor onları değiştirmiyorsunuz.
Böyle yaptığınızda kanallar açılıyor.
Yani sıralama:
- Uygulamayı açacak cihazın dns adresini google dnsleri ile düzenleyin.
- VPN kullanarak uygulamayı açın.
- Uygulama arayüzü ve kanallar karşınıza gelince vpn kapatın.
Ben bu dediğinizi anlayamadım yaa büyük ihtimalle güncelleme beklicem umarım çabuk gelir