Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ellerine emeğine sağlık evde mi stick cihazıma kurdum. Benim için en önemli olan Western bölümü olmasiydi. Şu anda listede bu bölümdeki film sayısı az ama zamanla listenin daha da artacağını düşünüyorum
Arşiv günden güne süper seriler eklenerek kendini belli ediyor. Umarım bu liste ileride patlamaz yada silinmez. Yoksa süper mükemmel bir arşiv. Ellerine emeğine sağlık. Süpersin
Ellerinize sağlık yine büyük işler başarmışsınız. Akşam Akrep kral serisine başladım , mükemmel ötesi ne donma, ne kasma vardı. Ben yıllarca bir sürü CD, DVD alıp arşiv yapmıştım. Benim hayalim olan arşivi siz fazlasıyla yapıyorsunuz. Şu anda Westerne ağırlık vererek güzel filmler eklemişsiniz...
Ellerine emeğine sağlık diyorum. Box'a akşam kuracağım, fakat PC de çalışmıyor. PC de çalışsa çok iyi olacak. İş yerinde fırsat buldukça yayınları izlerdim. Yine de vermiş olduğun büyük emeğine teşekkürler....
Son güncellemeyi yüklemedim, sistem kendi otomatik güncelliyor mu? yoksa linki eklememiz mi gerekiyor? Yine de ellerine sağlık diyorum. İlk yüklediğim arşiv fevkaladeninde fevkindeydi
Allah senden razı olsun. Yıllarca benim arşiv yapmak için ugrastigim arşivi siz fazlasiyla yapmışsınız. Listede yok yok. Polis akademisi, Rambo, Rocky, Geleceğe dönüş, Hızlı ve ofkeli vs. bir insanin yapacağı arşivin fazlasını yapmışsınız. Ben vestern tutkunu birisi olarak şu anda ,,Batıda kan...
Çok teşekkürler. Uzun zamandır böyle bir şey arıyordum. İşyerinde çalışırken arada bir tv izlemek haber izlemek istiyordum. Paylaşımın için teşekkürler
Cine 10 TV ilk versiyonlarında pc de izleyebiliyorduk. Ben Mike Tysonun gösteri maçını işyerinde pc den izlemiştim. Güncelleme yapılırken pc ye uygun izlenilir hale getirilebilirmi?
Bu gün bende hem telefondan hemde xiaomi mi stickten kontrol ettim aynı durum bende de var. Telefonda da çalışmıyor. Güncelleme olayı var yapmıyor. Sizin vermiş olduğunuz Driveden bile apk silinmiş. Cine 10 uygulaması şu anda en iyisi