Xbyte
Üye
- Konular
- 5
Kalmayacak hocam halledeceğizTeşekkür ederim
LAUNCHER Kullanmadamıza gerek kalmazsa sevinirim teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kalmayacak hocam halledeceğizTeşekkür ederim
LAUNCHER Kullanmadamıza gerek kalmazsa sevinirim teşekkür ederim
Rica ederiz keyifli seyirlertşkler
Hocam Siz Nasıl İnsansınız yaKalmayacak hocam halledeceğiz![]()
Keyifli seyirler.nox playerda deniyorum gayet stabil ve hızlı
nasıl kullanabilirim pot player ile açamadım teşekkürlerHerkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Yaklaşık 8 bine yakın film arşivi bu her geçen gün artmaya devam ediyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Bir kaç görsel ve İndirme bağlantılarını bırakıyorum. Keyifli seyirler..
Not: Apk boyutunun yüksek olması, eklentiler ve güvenlik sistemleri içindir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Xgroup : XByte-XReo-Wonka.
Pot pilayer oynatıcı değil mi hocam, uygulama bunasıl kullanabilirim pot player ile açamadım teşekkürler
Rica ederiz hocam Keyifli seyirlerHocam elinize emeğinize sağlık. Tam da aradığımız türden bir program. Kanallar çok kaliteli mı boxta harika çalışıyor. Kumanda rahatlıkla kontrol ediyor. Çok sağolun.
kardeşim sayende büyük ve gerçek şampiyorn liverpoolun maçını izleyebildim çok çok teşekkür ederimHerkese merhaba ;
Yarım kalan bir hikayeyi tamamlamak adına tekrardan geri döndük. Bu sefer tek kişi değil güzel bir ekip halinde karşınıza çıkıyoruz.
Biliyorsunuz ki bazı ilkleri biz yaptık, Vavoo m3u listesi, Ham gerçek 4k yayın desteği yüksek bitrate değerlerine sahip.
Sıfırdan kodladığımız uygulama ile karşınıza çıkmak istiyoruz, peki tam olarak neler sunuyoruz ?
24-160 saat geri sarmalı yayın desteği, neredeyse tüm kanallar da dvr desteği var.
Malum kategori olarak Platformun kendisine ait, orjinal yayınlar. ileriye dönük olarak 4k servisi yine aktif olacak.
Belgesel kanalları Platformların orjinal yayınları olup direkt platformdan gelmektedir.
Ayrıca Canlı Tv kanalları için Favorilere ekleyip kendi listenizi oluşturma gibi bir avantajınız da bulunuyor.
Tüm platform dizileri hazır lakin tasarımı üzerinde çalıştığımız için henüz uygulama içerisinde aktif değil, dublaj ve altyazı çeneği ile izleyebileceksiniz.
Uygulama tasarım kısmını kolay olması için basit sade bir arayüz tasarımına gittik. Telif gibi sorunlardan kaçmak içinde farklı koruma sistemleri inşa ettik.
Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 7872
Biz teşekkür ederiz, Keyifli seyirler hocamkardeşim sayende büyük ve gerçek şampiyorn liverpoolun maçını izleyebildim çok çok teşekkür ederim
pot player m3 leri açıyordu o yyüzden sormuştum sonra noks indirdim ver kurdum emülatörmüş ama görüntü çok başarılı eline koluna sağlıkPot pilayer oynatıcı değil mi hocam, uygulama bu
Keyıflı seyırler hocampot player m3 leri açıyordu o yyüzden sormuştum sonra noks indirdim ver kurdum emülatörmüş ama görüntü çok başarılı eline koluna sağlık
hocam merhaba,Herkese merhaba ;
Hocam Projeyi ortak yaptıkhocam merhaba,
telegramda bir grup var, sanki sizin programın aynısını kullanıyor, sadece görselller değişik yapılmış , kullandıkları apk ise gkntv, şimdi sizin tv prgramını yükleyince diğer apk güncelleme kontrol ediliyor de kaldı, bilginiz olsun
Hocam aslında Root olup TV olarak gorunen cihazlarda açılıyor, Lakın bazı fırmalar lısans almadan lısans ozellıgı eklemek ıcın cıhazı telefon vb gıbı cıhaz olarak gozukuyor. O yuzden bızde sadece tv engelını kaldırdık.Son zamanlarda gördüğüm en iyi uygulama arayüzüne ve stabilitesine sahip. Tebrik ederim,elinize emeğinize sağlık. Lakin rootlu cihazlarda neden çalışmamasını anlamadım? Sebebini öğrenebilir miyim?