Yerli film ve dizileri izlemek için uygun bir platform

Frankie

Üye
Konular
2
Arkadaşlar merhaba ben özellikle yerli dizileri izlemek için bir platform arıyorum önerileriniz nelerdir daha önce inat ve bilgin kullanıyordum ama inata çok geç geliyor bilgin de patladı şimdilik özellikle tabii platforumunu izleyebileceğim bir öneriniz var mi

Rec

Rec de tabii içerikleri yok maalesef sadece popüler olanları var

inat derim yerli yabancı platformlar seriler uzun metrajlar belgesel spor çocuk iyi yani...

Oda çok geç geliyor bir de her türlü içerik olmuyor sadece popüler olanlar var

Orası öyle tabi, zaten tek uygulama yeterli değil ondan bundan şundan hepsini kurcan bakcan keyfine :giggle:

Şuan en çok kullandığım o onda da her istediğim içeriği bulamıyorum yapacak birşey yok

Arkadaşlar merhaba ben özellikle yerli dizileri izlemek için bir platform arıyorum önerileriniz nelerdir daha önce inat ve bilgin kullanıyordum ama inata çok geç geliyor bilgin de patladı şimdilik özellikle tabii platforumunu izleyebileceğim bir öneriniz var mi
Cine 10 uygulamasını yükleyin başka bir uygulama aramana gerek kalmaz. Bütün dizileri bu uygulama tek başına karşılar

@Frankie IPTV uygulamaları kullanıyorsanız onların içeriğinde de var TABİ içerikleri. Bir bakın isterseniz.

Örneğin bkz hayırsever bir kullanıcıdan aldığım listedeki gibi. @patr0n da bu listelerden çokça paylaşır. Maçlar çalışmasa bile zaman zaman bunlar genelde açılırlar.

1000036952

Yok hocam benim hayrat değil sizin attığınız ekran görüntüsünde ki hayrat m3u linkine bakınız :D
Listeye tam bakmadan yazmışım haklısın. Üstteki spor kanallarını görünce 🫣 Hayrına iyi iş çıkartmış ama.

Listeye tam bakmadan yazmışım haklısın. Üstteki spor kanallarını görünce 🫣 Hayrına iyi iş çıkartmış ama.
Spor kanalları sebebi yukarıda tabi diye aratmamdan kaynaklı hocam :) Haklısınız hocam gerçekten iyi iş :D

Konuyu görüntüleyenler

Geri