Arama sonuçlarınız

1. H

Spor için en iyisi hangisi?

cine10tv nasıl indirilir ?
  2. H

maç izleyebilmek için

evet maç izlemelik box arıyorum inat çalışmyor
  3. H

İnattv neden açılmıyor.

drive adresimiz nedir en son ki ?
  4. H

inat-box-v14 Revize

bende 186 yı indirmek istiyorum..drive adresi nedir güncel. tşk eder kolaylıklar dilerim
  5. H

3 aylık tod eğlence paketi kuponu alma

siz son durumu paylaşırmısınız ? sizde onvo tv var mı ? onvo tv yoksa ne olur ? gibi
  6. H

3 aylık tod eğlence paketi kuponu alma

nedir ? anladıgım kadarıyla onvo tv alanlara verilen bir özellik üyelik acarsak bitince 3 ay sonra rahatsız edilirmiyiz .. onvo tv si olmayanlar nasıl kurulum falan olucak ?
  7. H

Yardım androit tv ile ilgili soru cevap bölümü

ben televizyonun kaç tane APK dosyası yüklenebilir öğrenmek itiyorum? birde kurduğumuz APK dosyasını nasıl kaldırırım ? doğru bölümde değil ise doğru bölüme taşıyabilirmisiniz ?
  8. H

forum hakkında

ben öyle düşünmüyorum. forum konu açma kirliliğinin önüne gecebilir diye düşündüm. forumun amacından başka muhabbete engel olunabilinir.. gerekirse moderasyon uygulanır.. ben illa olsun demiyorum coğunluk ne isterse o olsun istiyorum.o yüzden anket planladım.
  9. H

forum hakkında

foruma chat eklenmesini istiyorum ..bununla ilgili anket yapmak istiyorum.. herkese acık oy kullanımı nedir ?
  10. H

Öneri telefondan televizyona apk kurulumu acıklaması.

güncel drive adresimiz neydi onuda koyayım ilk cevaba..
  11. H

sizlerden tabiki :) amacım tereciye tere satmak değil öğrendiğimi aktarmak :)
  12. H

Ööncelikle telefonunuza istediginiz apk'yı sinedrive dan indiriyoruz telefona.. Sonra televizyona ve telefona send files to tv programını kuruyoruz.. playstore da var hem tv ye hem tele kurabiliyoruz.. televizyonda receive yi seciyoruz.. telefondan send diyip apk dosyasına tıklıyoruz .. o bir...
  13. H

Yardım Cloudstream hakkındaki düşünceleriniz ?

Anladım teşekürler cok yardımcı oldunuz saygılar...
  14. H

bilinmeyen uygulama yükle cihazınızın ve kişisel verileriniz kaynaklardan gelmiş uygulamaların saldıralara karşı daha savunmasızdır bu uygulamaları kullanmanız sonucunda cihazınızın başına gelebilecek her türlü hasardan ve veri kaybından yanlızca kendinizin sorunlu olduğunu kabul edersiniz...
  15. H

nereden hesap almamı tavsiye edersiniz..mecbur google dan alınıyor sanırsam
  16. H

önlem nasıl alırım.. şimdi şöyle birşey var.. yeni güncelleme bulundu 4.4.0-pre -- e43fc249a3 ## commits e43fc249a3:added new domains to mixdrop ( phisher98) #1408 güncellememi tavsiye edrmisniz ?
  17. H

Yardım ip tv nedir nasıl çalışır öğrenmek istiyorum

çok teşekkür ederim bu yararlı bilginin forumda olmasını ve benim ihtiyacım olması hasebiyle yararlı oldu
  18. H

Yardım ip tv nedir nasıl çalışır öğrenmek istiyorum

başlıkda dediğim gibi

Geri