Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi stick de data dosyasının içine atamıyorum birde dosya yöneticisini kurarken cihaz zararlı yazılım diye uyarı veriyor bu kınuda yardımcı olabilir misiniz
Uygulamayı cihaza kurun. Benim için Xiaomi TV uygulaması tuşu sizin için aynı tuş ve Prime tuşu için ayarlamalar şu şekilde:
Atama yapılacak tuşun çalıştıracağı uygulama aktif ise (Xiaomi TV/PatchWall veya Amazon Prime) uygulamalar menüsünden etkisizleştir diyerek kapatın uygulamaları.
Mi...
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için söylenen ayarları yapınca oldu ben prime video yu silmiştim tekrar yükleyip etkisizleştirince tuşu gördü gördükten sonra uygulamayı sildim tuşu görmeyi bıraktı tekrar yükledim o yüzden keşke uygulama silinincede görse böylece alan açmış olurduk pachwall...
Çok yardımcı oldunuz söylediğiniz ayarlamaları yapınca çalıştı çok teşekkür ederim keşke uygulamayı silincede çalışsa boş yere alan kaplıyor kullanmadığım uygulamalar
Mi stick 4k buton mapper tuş atama diye konu açmıştım daha çözüm bulamadık buna sende bi göz at istersen çözüm bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim
İstediğim tuşa istediğim uygulama atansın istiyorum bi tuşa basınca araya bi uygulama gelip tekrar ordan bi tuşa basılıyor bu uygulamada ben o şekilde incelemiştim araya başka bir şey girmesin basınca direk istediğim uygulama gelsin
Bu daha farklı bi uygulama ben boş bıraktığım tuşlara atama yapmak istiyorum basınca istediğim açılsın araya bişey girmesin sorunu çözmek için mi stik i size gönderebilirim