Arama sonuçlarınız

1. K

Rec Tv Uygulama Tanıtımı&Kullanımı

Rec tv internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor oysa ki internet ile indirdim ne yapmalıyım
  2. K

Öneri IPTV Oynatıcılara M3U & Xtream Codes Ekleme & Kurulum

Oynatma listesi bulunamadı hatası veriyor
  3. K

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kekikdevam yerine adresi yazdım düzeldi
  4. K

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Dün Kekikdevam dan izlediğim diziyi bugün izleyemiyorum hata veriyor sebebi nedir acaba
  5. K

HDO Drama Player v1.0.6.apk yüklenme sorunu

Drama player i indirebileceğim bir yer var mı çünkü drive çok fazla indirme olduğu için indirilemiyor diye bir uyarı veriyor
  6. K

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Mi stick de data dosyasının içine atamıyorum birde dosya yöneticisini kurarken cihaz zararlı yazılım diye uyarı veriyor bu kınuda yardımcı olabilir misiniz
  7. K

Mi Stick 4k Button Mapper Tuş Atama

Ekledim emeğine sağlık çok teşekkür ederim
  8. K

Uygulamayı cihaza kurun. Benim için Xiaomi TV uygulaması tuşu sizin için aynı tuş ve Prime tuşu için ayarlamalar şu şekilde: Atama yapılacak tuşun çalıştıracağı uygulama aktif ise (Xiaomi TV/PatchWall veya Amazon Prime) uygulamalar menüsünden etkisizleştir diyerek kapatın uygulamaları. Mi...
  9. K

Yardım Mi Stick 4K Tuş Atama

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için söylenen ayarları yapınca oldu ben prime video yu silmiştim tekrar yükleyip etkisizleştirince tuşu gördü gördükten sonra uygulamayı sildim tuşu görmeyi bıraktı tekrar yükledim o yüzden keşke uygulama silinincede görse böylece alan açmış olurduk pachwall...
  10. K

Çok yardımcı oldunuz söylediğiniz ayarlamaları yapınca çalıştı çok teşekkür ederim keşke uygulamayı silincede çalışsa boş yere alan kaplıyor kullanmadığım uygulamalar
  11. K

Mi stick 4k buton mapper tuş atama diye konu açmıştım daha çözüm bulamadık buna sende bi göz at istersen çözüm bulursan benide bilgilendirirsen sevinirim
  12. K

Kurdum ama ayarlayamadım ayarlarını nasıl yapacağım anlatabilir misiniz
  13. K

Full sürümü nasıl indireceğim
  14. K

İstediğim tuşa istediğim uygulama atansın istiyorum bi tuşa basınca araya bi uygulama gelip tekrar ordan bi tuşa basılıyor bu uygulamada ben o şekilde incelemiştim araya başka bir şey girmesin basınca direk istediğim uygulama gelsin
  15. K

Bu uygulamayı da denedim bundada aynısı oluyor muhakkak bi ayar var ama ne bulamadım ilginiz için teşekkür ederim
  16. K

Bende ondan bahsediyorum olmuyor tuş seçilmiyor uygulamada özel ayar falan mı var acaba bi bilen yardımcı olsun mi stick de olmuyor
  17. K

Bu daha farklı bi uygulama ben boş bıraktığım tuşlara atama yapmak istiyorum basınca istediğim açılsın araya bişey girmesin sorunu çözmek için mi stik i size gönderebilirim
  18. K

Bu konuda mağdur çok bu konu da bir videoyu hakediyor bence bi yardımcı olursanız sevinirim
  19. K

tv actions pro uygulamasını bulamadım tv quick actions pro var oda ücretli

Geri