Mi Stick 4k Button Mapper Tuş Atama

Kadir

Üye
Konular
1
Mi Stick 4k kullanıcısıyım prime video uygulamasını ve patchwall uygulamasını ADB AppControl uygulaması kullanarak kaldırdım boşta kalan tuşuna Button Mapper uygulaması ile başka uygulama atamasını sağlamak istedim lakin tuşu algılamıyor geri tuşunu aşağı yukarı tuşunu ana menü tuşunu algılıyor lakin prime video netflix patchwall tuşunu algılamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Bende mi stick 4k kullanıcısıyım.Aynı problem bende de mevcut bu cihazlarda bahsettiğiniz sorunun çözümü şimdilik yok sanırım.

öncelikle geçmiş olsun
şu şekilde çözümü var usb fare ile baglanacaksın kablosuz
tuş atama yaptığın yerleri sileceksin silinince kumanda çalışacak

öncelikle geçmiş olsun
şu şekilde çözümü var usb fare ile baglanacaksın kablosuz
tuş atama yaptığın yerleri sileceksin silinince kumanda çalışacak
Ben fareylede bağlıyım ama tuş atama yaptığınız yer derken tuşa atama yapamadım ki neyi silmem gerektiğini anlamadım

Tuş ekle deyince kumandadaki o tuşlara basınca hiç bir hareket olmuyorsa, uygulama o tuşları görmüyor demektir (mouse sağ tuşunu da görmüyor mesela), TV Actions Pro ile deneyebilir misiniz?

Tuş ekle deyince kumandadaki o tuşlara basınca hiç bir hareket olmuyorsa, uygulama o tuşları görmüyor demektir (mouse sağ tuşunu da görmüyor mesela), TV Actions Pro ile deneyebilir misiniz?
tv actions pro uygulamasını bulamadım tv quick actions pro var oda ücretli

Bu konuda mağdur çok bu konu da bir videoyu hakediyor bence bi yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda mağdur çok bu konu da bir videoyu hakediyor bence bi yardımcı olursanız sevinirim
Bendeki cihazlarda sorun yok ki :) Sorunun çözümünü gösterme şansım yok maalesef.

bahsettiğim uygulamanın videosuna buradan ulaşabilirsiniz.

Bendeki cihazlarda sorun yok ki :) Sorunun çözümünü gösterme şansım yok maalesef.

Bu daha farklı bi uygulama ben boş bıraktığım tuşlara atama yapmak istiyorum basınca istediğim açılsın araya bişey girmesin sorunu çözmek için mi stik i size gönderebilirim

Bu daha farklı bi uygulama ben boş bıraktığım tuşlara atama yapmak istiyorum basınca istediğim açılsın araya bişey girmesin sorunu çözmek için mi stik i size gönderebilirim
Button Mapper uygulaması ile kumanda üzerindeki tuşları istediğin uygulamaları atayabilirsin youtube da sinetech arat orda hocamız gayet net şekilde anlatıyor

Button Mapper uygulaması ile kumanda üzerindeki tuşları istediğin uygulamaları atayabilirsin youtube da sinetech arat orda hocamız gayet net şekilde anlatıyor
Bende ondan bahsediyorum olmuyor tuş seçilmiyor uygulamada özel ayar falan mı var acaba bi bilen yardımcı olsun mi stick de olmuyor

Button mapper uygulması malesef tuş atamak istediginde o tuşu secmiyor.. Bende yapamadım farklı uygulamalar denemek gerekiyor. Başka bildiğiniz uygulamlar var mı??

Mi Stick 4k kullanıcısıyım prime video uygulamasını ve patchwall uygulamasını ADB AppControl uygulaması kullanarak kaldırdım boşta kalan tuşuna Button Mapper uygulaması ile başka uygulama atamasını sağlamak istedim lakin tuşu algılamıyor geri tuşunu aşağı yukarı tuşunu ana menü tuşunu algılıyor lakin prime video netflix patchwall tuşunu algılamıyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

bu video yardımcı olabilir size.

Ücretsiz sürümde olmuyor. ücretli olan sürümü netten buldum (isteyen olursa buraya eklerim) Mi tv stick 4k ile denedim.Epey uğraştıktan sonra çalıştırdım.geliştirici menüsü üstünden hata ayıklama modu ile Adb üstünden yapıyor program.Fakat dikkat edilmesi gereken izinleri tam vermek .birde tuş atayacağınız programın cihazda yüklü ama deaktif olması gerekli.yoksa çalışmıyor.

iyi hafta sonlari mi box 2 nesil bir uygulamanin kisa yolunu sildim tekrar getiremiyorum uygulamayi kaldirip tekrarda kursam gelmiyor cozum varsa simdiden tesekkurler

iyi hafta sonlari mi box 2 nesil bir uygulamanin kisa yolunu sildim tekrar getiremiyorum uygulamayi kaldirip tekrarda kursam gelmiyor cozum varsa simdiden tesekkurler
uygulamalarımdan programa giriş yap herzaman lazım olmuyor kısayol ile uğraşma

Geri