Arama sonuçlarınız

1. poyraz38

Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

14 gün ceza ödemeden kayıtsız sartsiz cayma hakki var türkcele gecebilirsiniz
  2. poyraz38

Başka oparotörlerden taahhütü biten varsa türkcell yeni hat tasıyana uygun fiyat

Türk telekomda ay sonuna kadar kampanya yapmış esimin taahutu subatta bitiyor cayma ücreti 400 tl valla cayma ucretini odeyip 180 tl olan paketi alcam yeni yılda bu fiyatları bulamayız
  3. poyraz38

Müsteri hizmetlerini aradım öğrenmek için ama herhangi bir tarih veremeyiz sınırlı süre olduğu için bizde bilmiyoruz dediler..
  4. poyraz38

Zaten bende 1 senelik kullancam sonra taahhüt bitince neresi uygunuma gelirse oraya geçcem şuan ben türktelekomdayım aynı tarifeyi bu fiyata alamıyorum
  5. poyraz38

Ben bugun faydalandım sınırlı süreliymiş ihtiyacı olan varsa eşine dostuna falan bilgi versin...

Geri