Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
halen smarrttubenin reklamını yapıyorsunuz ben sadece youtube reklam engellemesiyle ilgili paylaşım yaptım sagol demeniz yeterliydi smarttubeniz reklamını baska yerde baska sekilde yaparsınız benndedfim dns ayarları calışmayan cloudstream programını calıştırması icin söyledim bu dns mesela...
halen ben hatalı degilim modundasınız ben sonucta bişey paylaştım forumda yapılması gerektirdigi gibi degilmi ve saygı gösterilmesi gerekirdi diye düşünüyorum baska bir program tavsiye edeceksenizde bu uslupla olmamalıydı neyse canınız sagolsun mi boxt ta youtube reklam engelleme cok kişinin...
arkadaslar niye böyle cevaplar veriyorsunuz anlamış degilim bi tesekkur eder veya bişey der yok ona gerek yok buna gerek yok ben şunu kullanıyorum falan nuzdarip olan insanlar vardır youtube konusunda işte böyle yaptınız icin insanın bişye paylaşmak istemiyor
adguard vpn android tv icin apk sitesinden indirip kuruyoruz sonra sitesinen ücretsiz üyelik yapıyoruz ve mi box tan giriş yapıyoruz ben otomatık sec dedim o finlandiya secti ve youtube reklamlarını cıkmıyor