Arama sonuçlarınız

1. Sinetech

Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Test yaparken bir video çekip paylaşabilir misiniz? Ayrıca hazırladığınız script kodunun da görüntüsünü atabilirseniz yorum yapalım.
  2. Sinetech

Evet ben de, sabah bana mesaj attığında önce biraz üsluptan dolayı kızmış ancak yine de hak vermiştim. Videoların açıklamalarının en başına Telegram grup bağlantısını koyarak başladım ve sonraki videolarda da mutlaka bahsetmek kararı aldım. Sonuçta anlaması zor olsa da çok iyi bir iş çıkarıyor...
  3. Sinetech

Mail attım, bakalım cevap verecekler mi? :)
  4. Sinetech

O mesajı bana da attılar, sanırım herkese atıyor. Argümanlarına çok katılmasam da herhangi bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum, public bir yazılımın kurulumunu anlatıp daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamakta nasıl bir sorun olabilir. Sonuçta Windows kurulumu anlatırken de Microsoft'tan izin...
  5. Sinetech

Bulunduğunuz forum sitesinin YouTube kanalında pek çok video var.
  6. Sinetech

Arkadaşlar çok fazla donanımla test ettim, videosunu da çektim. Sorunsuz kullanmak istiyorsanız, onboard ekran kartlı Intel sistem kurmanız gerekiyor. 11 yıllık G3240 işlemci ile bile (sahibinden'de 100 liraya satılıyor bu işlemci) Mi Box 2. nesilden 5-6 kat yüksek Geekbench skorları alınıyor...
  7. Sinetech

Çalıştıramayan arkadaşlar, her videoda bunu söylüyorum, @dehakan7 da bir kaç kere tekrarlamış. Bunlar amatör projeler ve her donanım desteklenmiyor. Cihazınızda çalışmıyorsa genellikle yapacak bir şey olmuyor. Ama farklı geliştiricilerin yaptığı farklı derlemeler var, genelde Bliss OS ya da...
  8. Sinetech

Çünkü içi boş, adamın yaptığı özel bir sıkıştırma değil aslında. Hardfile deriz, boş bir alan imajı, ama kullandıkça ve içi doldukça tekrar sıkıştırırsan daha fazla yer kaplayacaktır.

Geri