Taşınabilir Google TV 😱 Kurulum Yok, Format Yok 🥸 Mi Box'tan Kat Kat Hızlı..

Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz 16GB Ram Asus ROG G750-JX maalesef yemedi.İlk açılış GogleTV logosu geliyor açılmaya çalışırken nefesi yetmiyor laptopu kapatıyor :).Çalışmayacaksan çalışma laptopu niye kapatıyorsun :)

Intel(R) Core(TM) i7-4700HQ CPU 2.40 GHz 16GB Ram Asus ROG G750-JX maalesef yemedi.İlk açılış GogleTV logosu geliyor açılmaya çalışırken nefesi yetmiyor laptopu kapatıyor :).Çalışmayacaksan çalışma laptopu niye kapatıyorsun :)
Android X86 dağıtımları çoğu Nvidia ekran kartlı bilgisayarda çalışmıyor.

16GB Kingston USB 2.0 bellekte tek seferde çalıştı.
6.9 10-15 dakika 6.7 ise maksimum 10 dakikada kurulumu tamamladı.

İlk açılışta güncellemeleri olduğu için PlayStore ile güncellemeleri yapın.

Geri gitmek için ESC, ana ekrana tek seferde dönmek için Windows tuşu.

Harici ekran kartı yerine dahili ekran kartıyla çalıştırdım. Biostan kapalı tuttum. Sadece Windows açıkken NitroSense ile açarım gerekiyorsa.

4GB data olduğu için kendisiyle gelen uygulamalardan sonra geriye 2.9 GB alan kalıyor.

Geçişler seri. Gezinirken ses geliyor olsa da televizo ile bir film açtığımda gelmedi ses. @dehakan7 'nin mesajındaki videoyu aynen uyguladım ama maalesef.

Belki bir dahaki açılışta çalıştırabilirim.

10000467681000046769100004677010000467711000046772

Harici ekran kartı yerine dahili ekran kartıyla çalıştırdım. Biostan kapalı tuttum. Sadece Windows açıkken NitroSense ile açarım gerekiyorsa.

4GB data olduğu için kendisiyle gelen uygulamalardan sonra geriye 2.9 GB alan kalıyor.

Geçişler seri. Gezinirken ses geliyor olsa da televizo ile bir film açtığımda gelmedi ses. @dehakan7 'nin mesajındaki videoyu aynen uyguladım ama maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 6464Ekli dosyayı görüntüle 6465Ekli dosyayı görüntüle 6466Ekli dosyayı görüntüle 6467Ekli dosyayı görüntüle 6468
Büyük dataları da verdim indirip deneyin isterseniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/tasi...t-yok-mi-boxtan-kat-kat-hizli.3841/post-50877
telegram kanalından bakabilirsiniz...

Büyük dataları da verdim indirip deneyin isterseniz.

https://forum.sinetech.tr/konu/tasi...t-yok-mi-boxtan-kat-kat-hizli.3841/post-50877
telegram kanalından bakabilirsiniz...
Hocam teşekkür ederim. Ama telegram ise mevzu ben yokum o konularda ;))

Zaten box cihazım var. WSA da fazlasıyla yetiyor geliştirmede. USB 3.0 64 GB olanı da harcamak istemedim. Diğer USB'lerde genelde Windows setupları varken birini gözden çıkarttım da denedim ama USB 2.0 ya da 16GB olması falan fazlasıyla yetiyor. İşin doğrusu donanım da fazlasıyla etki ediyordur sanırım. Gaming laptopta denedim ve normal olarak ya da şansıma sorun olmadı ses dışında ki ona da çözüm bulurum muhtemelen çünkü gezinirken ses de sorun yok. Her harekette geri bildirim sesleri geliyor.

İşin özü kıyıda boşta duran orta seviyeye yakın bir taşınabilir bilgisayarı bu şekilde değerlendirmek çok eğlenceli olabilirdi en azından seri kullanabilmek adına 🤟

Root yok diyor ne yapmalıyım
Root için SuperSU'ya girip hangi dosyaya root izni verecekseniz alt ortadaki simgeye basıp sağ üstten üç noktaya bastıktan sonra dosya seç diyerek seçtiğiniz dosyay root izni verebilirsiniz. SuperSU'da süre ayarı vardır o süre boyunca rootlu sayılır uygulamalar o yüzden o süreyi de biraz uzatabilirsiniz kurcalarken tekrar yetki vermekle uğraşmamak adına.

Ekli dosyayı görüntüle 6464Ekli dosyayı görüntüle 6465Ekli dosyayı görüntüle 6466Ekli dosyayı görüntüle 6467Ekli dosyayı görüntüle 6468
Abi selam. Bende de acer nitro 5 var i-7 10 gen. Bu bilgisayarda tvye aktarmayi denedin mi?. Bir de biostan nerden kapattin ekran karti ayarini?. Yonetici bios ayarlarina kadar actim ama cok fazla ayar vardi ellemedim.

bende masaüstüye bağlı kablosuz wifi var, lakin yine bağlanmadı sinetech driverdaki dosya için atv 9 denemedim
Anladim. O bende hic calismadi. 9 sorunsuz su anda. Karneller cok 9 da. Biri olmazsa digeri olabiliyor. Deneye yanila yapman gerek. 9 da tek bluetooth gormedi bende. O da sorun degil usb klavyeli mouse vardi. Su anda benim isimi acayip goruyor. Mecool km2 plus vardi bende onu 5 e katlar. Goruntusu bile daha iyi.

hakan abi şu 64gb vs data linklerini yazabilir misin bize Telegram kanalları çok çetrefilli, bulamadım dosyaları

bu kanala girdikten sonra kanal ismine tıklayıp , dosyalar kısmında tüm datalar mevcut .bulamam diyorsanız da başka çözümler bakarım yine :)

@dehakan7 o değil de... Adam 60gb veriyi 70mb a sıkıştırmış valla pes! :cool:
Çünkü içi boş, adamın yaptığı özel bir sıkıştırma değil aslında. Hardfile deriz, boş bir alan imajı, ama kullandıkça ve içi doldukça tekrar sıkıştırırsan daha fazla yer kaplayacaktır.

Geri