Arama sonuçlarınız

1. Knowking54

Öneri M3U8 Paylaşım Sitesi

herkese teşekkür ederim
  2. Knowking54

veritabanında ekli olan linkleri tekrar eklenmensini önleyen güncelleme yapıldı
  3. Knowking54

mobilde mi
  4. Knowking54

paneller hakkında bilgi almayı denedim fakat yapamadım liste sayısını arttırabiliriz
  5. Knowking54

günceleldim artık playlist.m3u8 şeklinde indirme yapıyor
  6. Knowking54

tıklayınca indirme yapmadığı için sağ tık ile linki kopyalayıp yeni pencere açıp linki yapıştırıp indirme yapmak gerekiyordu kolaylık olsun diye serve_m3u8.php üzerinden indirme yapmasını sağladım
  7. Knowking54

aslında ilk yaptığımda linklerin direk kendisini indirmeyi yapıyordu fakat tıklayınca yeni açılan pencere tekrar geri kapanıyor bazı iptv linklerinde ve m3u8 dosyasını indirmiyordu bende böyle bir çözüm ile sorunu çözdüm
  8. Knowking54

aslında onları yapmaya denedim fakat sistem tam otomatik bir şekilde çalışıyor m3u8 linklerinin kişi saysısı ve tarihini çekemedi panellerin apisi gerekli sanırım
  9. Knowking54

ana konuya ekleme yaptım hocam izleyebilirsiniz
  10. Knowking54

öyle zaten hocam bekleyin video atacam
  11. Knowking54

site açık eski hosting kapandığı için yeni hosting geçiş yapıldı dns lerden olabilir geçşmiş veya çerezleri temizleyip deneyin
  12. Knowking54

sorun ne hocam tam anlamadım
  13. Knowking54

teşekkürler hocam
  14. Knowking54

şimdiye kadar ki yorumlar olumlu site adresini değiştirip bu projeyi kalıcı olarak aktif bırakacam
  15. Knowking54

sıfırdan güncelledim herşeyi site online linkleri listeye ekliyor offline olanları eklemiyor üstüne tıklayınca da indirirsin dostum online linkler daha sonradan ofline olursa eğer gece saat 00:00 da linkleri kontrol edip ofline olanları listeden siliyor ofline denk gelme olasılığı düşüyor
  16. Knowking54

site aktif çerezleri temizleyip deneyin
  17. Knowking54

Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim. Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri...

Geri