Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tıklayınca indirme yapmadığı için sağ tık ile linki kopyalayıp yeni pencere açıp linki yapıştırıp indirme yapmak gerekiyordu kolaylık olsun diye serve_m3u8.php üzerinden indirme yapmasını sağladım
aslında ilk yaptığımda linklerin direk kendisini indirmeyi yapıyordu fakat tıklayınca yeni açılan pencere tekrar geri kapanıyor bazı iptv linklerinde ve m3u8 dosyasını indirmiyordu bende böyle bir çözüm ile sorunu çözdüm
aslında onları yapmaya denedim fakat sistem tam otomatik bir şekilde çalışıyor m3u8 linklerinin kişi saysısı ve tarihini çekemedi panellerin apisi gerekli sanırım
sıfırdan güncelledim herşeyi site online linkleri listeye ekliyor offline olanları eklemiyor üstüne tıklayınca da indirirsin dostum online linkler daha sonradan ofline olursa eğer gece saat 00:00 da linkleri kontrol edip ofline olanları listeden siliyor ofline denk gelme olasılığı düşüyor
Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim.
Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri...