Öneri M3U8 Paylaşım Sitesi

Knowking54

Paylaşımcı
Konular
15
Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim.

Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri Kontrol Edip Offline Olan Varsa Listeden Kaldırıyor.

Link Ekleyerek Listeye Katkıda Bulunabilirsiniz.

SİTE LİNKİ TIKLA

- Konudaki site tamamen değişmiş ve bizi bambaşka bir yere yönlendiriyor, yenisi varsa linki düzenleyip ilk mesajınızı editleyiniz, yoksa konu kilitlenecektir - admin

Moderatör tarafında düzenlendi:
guzel site acaba nasıl linki kopyala yapıcaz?
sıfırdan güncelledim herşeyi site online linkleri listeye ekliyor offline olanları eklemiyor üstüne tıklayınca da indirirsin dostum online linkler daha sonradan ofline olursa eğer gece saat 00:00 da linkleri kontrol edip ofline olanları listeden siliyor ofline denk gelme olasılığı düşüyor

Son düzenleme:
Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim.

Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri Kontrol Edip Offline Olan Varsa Listeden Kaldırıyor.

Emeğine sağlık 👑👏❤️💐

Emeğine sağlık ben begendim teşekkürler üstad...

Gardasim benmi anlamiyorum bende giriyorum indirip aciyorum ama kullanma ve sifre göremiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri