Öneri M3U8 Paylaşım Sitesi

Gardas yada soyle diyim giriyom sayfadaki cikan ilk linki tikliyom bos dönüyor ben zannettigim burdan kanallari izlemek icin kullanma ismi ve sifre cikacam diye zannediyorum iptv icin
öyle zaten hocam bekleyin video atacam

Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim.

Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri Kontrol Edip Offline Olan Varsa Listeden Kaldırıyor.

-

Şöyle Bir Site Yaptım Tutar Mı ? Yeterli Sayıda Olumlu Yorum Gelirse Siteye Uygun Bir İsimde Domaine Kurup Site Linkini Güncellerim.

Toplu M3u8 Link veya Tekli Link Ekleyip Online Olanları Listeye Ekliyor Ofline Olanlar Listede Yer Almıyor Ayrıca Sistem Her Gece Saat 00:00 da Listedeki Linkleri Kontrol Edip Offline Olan Varsa Listeden Kaldırıyor.

-

İnanılmaz👌👍Hepsi çok güzel...

-

tesekkurler.
box'ta 1-2 link denedim ama acilmadi kanallar. sanirim bazilari vpn de istiyor.

mumkunse, ilgili listede:
> vpn gerekip gerekmedigi,
> kapasite ve kullanim omrunun ne kadar oldugu,
> icerikte nelerin mevcut oldugu
gibi direkt isimize yarayacak bilgiler de verilse.

tesekkurler.
box'ta 1-2 link denedim ama acilmadi kanallar. sanirim bazilari vpn de istiyor.

mumkunse, ilgili listede:
> vpn gerekip gerekmedigi,
> kapasite ve kullanim omrunun ne kadar oldugu,
> icerikte nelerin mevcut oldugu
gibi direkt isimize yarayacak bilgiler de verilse.
aslında onları yapmaya denedim fakat sistem tam otomatik bir şekilde çalışıyor m3u8 linklerinin kişi saysısı ve tarihini çekemedi panellerin apisi gerekli sanırım

Linkler serve_m3u8.php üzerinden dönüyor indirilen dosya serve_m3u8.php şeklinde iniyor bu şekilde url eklenmiyor bunu direkt link şeklinde yaparsanız daha iyi olur.

Adsz

aslında onları yapmaya denedim fakat sistem tam otomatik bir şekilde çalışıyor m3u8 linklerinin kişi saysısı ve tarihini çekemedi panellerin apisi gerekli sanırım

evet bu yapilabilse senden ayrica bir filtreleme butonu da isterdim muhtemelen 😀. yani soz gelimi: tnt sports izlemek istiyorsan filtreye tnt yaziyorsun, mevcut linkler filtrelenmis karsina cikiyor, direkt onlari kullaniyorsun. veya gelisiguzel bir tv kanali. yazip filtrelenmesi enfes olurdu. canimiz sag olsun, bu da guzel.

Linkler serve_m3u8.php üzerinden dönüyor indirilen dosya serve_m3u8.php şeklinde iniyor bu şekilde url eklenmiyor bunu direkt link şeklinde yaparsanız daha iyi olur.

Ekli dosyayı görüntüle 6102
aslında ilk yaptığımda linklerin direk kendisini indirmeyi yapıyordu fakat tıklayınca yeni açılan pencere tekrar geri kapanıyor bazı iptv linklerinde ve m3u8 dosyasını indirmiyordu bende böyle bir çözüm ile sorunu çözdüm

aslında ilk yaptığımda linklerin direk kendisini indirmeyi yapıyordu fakat tıklayınca yeni açılan pencere tekrar geri kapanıyor bazı iptv linklerinde ve m3u8 dosyasını indirmiyordu bende böyle bir çözüm ile sorunu çözdüm
tıklayınca indirme yapmadığı için sağ tık ile linki kopyalayıp yeni pencere açıp linki yapıştırıp indirme yapmak gerekiyordu kolaylık olsun diye serve_m3u8.php üzerinden indirme yapmasını sağladım

günceleldim artık playlist.m3u8 şeklinde indirme yapıyor
Teşekkürler. Tek bir sayfada 10 adet link gözüküyor bu çok az bunu listbox şeklinde 10-25-50-100-200-500 şeklinde görüntüleme yaparsak daha iyi olabilir ve düz bir şekilde sadece link ve online yazmak yerine paneller hakkında daha detaylı bilgi verilebilir, online yazısı kaldırılabilir.

Teşekkürler. Tek bir sayfada 10 adet link gözüküyor bu çok az bunu listbox şeklinde 10-25-50-100-200-500 şeklinde görüntüleme yaparsak daha iyi olabilir ve düz bir şekilde sadece link ve online yazmak yerine paneller hakkında daha detaylı bilgi verilebilir, online yazısı kaldırılabilir.
paneller hakkında bilgi almayı denedim fakat yapamadım liste sayısını arttırabiliriz

Site açılıyor link ekleme kısmı özensiz ve korumasız kufurde yazabilirler saldırıda gelir kolayda çalınır anlamsız geldi bana emeğiniz icin teşekkürler ama devamliligi mümkün değil site sahipleri zaten aramada görecek sitenizi burası gibi korumalı değil anında kaparlar DNS yi ve herkese açık olması sacms çalınır hemen linkler ve yakında telif gelir siteye mailinizi kontrol edin ara ara

URL olarak inse daha iyi olmaz mı ustam listeyi göremiyorum emeğe sağlık harikasın

Konuyu görüntüleyenler

Geri