Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kendisi burayı okuyor merak etme :) Ama ekleyeceğini zannetmiyorum. Onun mantığı şöyle : Eğer bir film veya dizi yoksa bana bildirin diyor. Direkt kaynak ekleme taraftarı değil
makoto nun eklentisi gerçekten güzel ama film yönünden biraz eksik kalıyor. Film açısından rectv ve torrent kaynağı var ama torrent kaynağı pek düzgün çalışmıyor bende dönüp duruyor kaynak bulmak için. Kendisine hdfilmcehennemi ve filmakinesi kaynaklarını eklemesi için ricada bulundum müsait...
Son günlerde sinetech foruma ulaşmada sorunlar çıkıyor. Bazen hata mesajı geliyor bazen çok ama çok geç bağlanıyor. Benim gibi olan var mı? Tabiki önemli olan sinetech forum ama şu anda net ortamında cloudstream alanında yardımlaşma olan ve repo sahiplerine ulaşmada tek kullanılan alan burası...
Ben @feroxxcs3, @nikyokki makoto ve @Latte kurulu. Çünkü bu arkadaşlar mevcut olan kekikdevam daki eklentilerde güzellikler yapmışlar. Örneğin dizilla da "yeni çıkanlar bölümü eklenmiş. Örneğin hdfilmcehennemi de kategoriler artık eski filmlere kadar gidiyor. Diziboxa da yeni çıkan bölümler...