Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis bir şey sorcam sen tek tek URL mi günceliyonEkli dosyayı görüntüle 8075
Bu değil mi link?
Eğer öyleyse zaten aynı adres oluyor o yüzden öyle cevap vermiştim.
Bana ait değil soru sorulunca o eklentinin var olduğu repolara baktım da söyledim.Reis bir şey sorcam sen tek tek URL mi günceliyon
He tmBana ait değil soru sorulunca o eklentinin var olduğu repolara baktım da söyledim.
Muhtemelen domain değişecektir çünkü bende açılıyor. Sizde vpn ile açılacaktır. Domain değişirse normal bir şekilde açılmaya devam eder.Merhaba nikyokki eklentisinde dizipal açılmıyor connection timeout veriyor ne yapmalı
Bende derken hangi repo hocam?Muhtemelen domain değişecektir çünkü bende açılıyor. Sizde vpn ile açılacaktır. Domain değişirse normal bir şekilde açılmaya devam eder.
Dizipal diyorum hocam bende açılıyor sizde vpn ile açılır domain değişikliği yapıyorlarsa değişince sizde de vpn olmadan açılırBende derken hangi repo hocam?
Benim anlamadığım sizin kullandığınız adres dışında iki farklı dizipal adresi daha çıkıyor google ile aratınca ve onlar açılıyor. Farklı site mi onlar kardeşimDizipal diyorum hocam bende açılıyor sizde vpn ile açılır domain değişikliği yapıyorlarsa değişince sizde de vpn olmadan açılır
Abi dizipal 952 asıl olan diye biliyorum diğer dizipal orijinal galiba kopya bende anlamadım kiBenim anlamadığım sizin kullandığınız adres dışında iki farklı dizipal adresi daha çıkıyor google ile aratınca ve onlar açılıyor. Farklı site mi onlar kardeşim![]()
Anladım anladım. Çünkü ne zaman burda açılmıyor yazsa o siteler yine aynı duruyor ve açılıyordu üstelik ekli olan arama motorlarında da çıkmıyordu. AnlaşıldıAbi dizipal 952 asıl olan diye biliyorum diğer dizipal orijinal galiba kopya bende anlamadım kiBunca zamandır 952 sorunsuz çalışıyordu kodlarda sıkıntı yoktu 1 2 gündür nerdeyse tüm siteler domain değiştirdi hepsini güncelledim ama dizipal galiba hâlâ düşmedi. Ben vf kullanıyorum biliyosun bende dizipal açılıyor açılmayan vpn ile denesin açılır
![]()
Anladım hocam teşekkürlerDizipal diyorum hocam bende açılıyor sizde vpn ile açılır domain değişikliği yapıyorlarsa değişince sizde de vpn olmadan açılır
@patr0n VPN ile de açılmıyorDizipal diyorum hocam bende açılıyor sizde vpn ile açılır domain değişikliği yapıyorlarsa değişince sizde de vpn olmadan açılır
DZP : <title>Just a moment...</title>
05-23 22:27:51.383 5044 5724 D DZP : <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
05-23 22:27:51.383 5044 5724 D DZP : <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge ">
Vpn ile tarayıcadan giriliyo ama cloudflare koruma geliyor o yüzden csde patlıyor şu an cloudflare interceptor ile denemek lazım. Bazı servis sağlayıcılarda vpnsiz açılıyor cloudflare devreye girmiyo olabilir o durumda bazılarında açılmıyor@patr0n VPN ile de açılmıyor
Cloudflare hatası görünüyor logda. Dediğiniz gibi domain değişecek Muhtemelen. Bu haliyle çözmeye çalışıyorum ama şimdilik olmadı.
O ihtimali de denedimVpn ile tarayıcadan giriliyo ama cloudflare koruma geliyor o yüzden csde patlıyor şu an cloudflare interceptor ile denemek lazım. Bazı servis sağlayıcılarda vpnsiz açılıyor cloudflare devreye girmiyo olabilir o durumda bazılarında açılmıyor
hocam adresAbi dizipal 952 asıl olan diye biliyorum diğer dizipal orijinal galiba kopya bende anlamadım kiBunca zamandır 952 sorunsuz çalışıyordu kodlarda sıkıntı yoktu 1 2 gündür nerdeyse tüm siteler domain değiştirdi hepsini güncelledim ama dizipal galiba hâlâ düşmedi. Ben vf kullanıyorum biliyosun bende dizipal açılıyor açılmayan vpn ile denesin açılır
![]()