Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dün gece sallama mail ve sallama tel girdim ama maile doğrulama kodu istedi o ekranda geç vardı ona bastım doğrulama kodu olmadan ve paket almadan üye oldum ama bugün bi baktım girmiyor mail yada şifre hatalı uyarısı veriyor yani sallama tel girilse oluyor gibi ama maili doğrulama olmazsa sistem...
Mesela benim ücretsiz tabii üyeliğim var ve tabiinin kendi platformunda kısıtlı şeyler izlememe izin veriyor eğer makoto reposundan tabii üyeliğim ile giriş yaparsam tabii'deki herşeyi izleyebilir miyim bilginiz var mı acaba?
Değerli arkadaşlar elinize sağlık emeğiniz için çok teşekkürler, mümkünse kanal listelerinin belgesel bölümünde id d.scovery kanalı da olabilir mi
@feroxxcs3, @nikyokki, @Latte @patr0n
Kolay gelsin, bende şu an 4.5.2 kırmızı sürüm var bunu cloudstream ayarlar bölümünden mavi sürüme güncelleme gibi bir şansımız var mıdır acaba? İllaki kırmızı sürümü silip mavi sürümü sıfırdan yüklemek mi gerekiyor?