CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

yabancidizi webteizle ve fullhdfilmizlesene eklentileri hangi eklentiden indirsem arayüz geliyor fakat baglanti bulunamadi diyor ayni sorunu yasayan var mi ?

Cs 4.5.1 sürümünde çoğu eklenti hata verir 4.5.2 sürümüne güncelleyin daha dün başıma geldi bende çalışan eklentiler başka cihazda çalışmıyordu baktım 4.5.1 kurulu 4.5.2 sürümüne güncelleyince sorun çözüldü.

4.5.2 stabil sürüm mavi logo kuracaksınız.
Kolay gelsin, bende şu an 4.5.2 kırmızı sürüm var bunu cloudstream ayarlar bölümünden mavi sürüme güncelleme gibi bir şansımız var mıdır acaba? İllaki kırmızı sürümü silip mavi sürümü sıfırdan yüklemek mi gerekiyor?

Kolay gelsin, bende şu an 4.5.2 kırmızı sürüm var bunu cloudstream ayarlar bölümünden mavi sürüme güncelleme gibi bir şansımız var mıdır acaba? İllaki kırmızı sürümü silip mavi sürümü sıfırdan yüklemek mi gerekiyor?
Paket isimleri farklı ise kırmızıyı silmeden mavi kurulur aynı ise silmek zorundasınız maviyi indirip kurmayı deneyin hata alırsanız kırmızı silmek zorundasınız.

Kırmızıyı silmeden maviyi kurabilirsiniz. Kırmızıya eklediğiniz repoları, ayarlar sayfasındaki "güncellemeler ve yedekleme > verileri yedekle" seçeneği ile yedek alıp, mavi olana aktarabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum çünkü repolarla beraber uygulama ayarlarınıda aktarmış oluyorsunuz ve mavi olan uygulama kırmızı gibi davranmaya başlıyor 😄

JetFilmizle ve fullhdfilm sitelerinde de vardı aslında torrent fantazi olmuş biraz 😂
Aslında filmakinesi baktım, orada da minik frame atlamaları vardı, torrentten indirdiğim filmde de var. Muhtemelen astiğmat kaynaklı, gözlerimi rahatsız etti film, bıraktım. Ripleyen kişi de, resmi sürüm gelinceye kadar en iyisi bu yazmış.

merhaba. önce repolar için teşekkür ederim emeğinize sağlık.
nikstream inatbox üzerinde bazı dizi filmler bağlantı hatası veriyor. Örnek olarak Mahsun J 2. sezon
mor pakette ise yeşil ekran görüntüsü.

Twitch gibi canlı yayın platformu olan Kick cloudstream e ekleyebilir misiniz ? Ya da başka bir repoda var mı ?

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti dizi,flim,belsegel,anime,eklentileri var yanlız müzik yayınları yapan eklentiler yok.eklense güzel olmazmı mtv,türk,ve yabancı müzik kanalları aklıma geldi söylemek istedim🤔

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti dizi,flim,belsegel,anime,eklentileri var yanlız müzik yayınları yapan eklentiler yok.eklense güzel olmazmı mtv,türk,ve yabancı müzik kanalları aklıma geldi söylemek istedim🤔
Canlıtv eklentisinde müzik kanalları var

Ben bazı müzik kanal isimlerini yazayım bulunabilirse eklersiniz,
1- Stingray tv.
2 - D jazz tv.
3. - MTV live
4 - Mezzo live HD
5 - Medici tv
6 - Trace urban

Son düzenleme:
yabancidizi webteizle ve fullhdfilmizlesene eklentileri hangi eklentiden indirsem arayüz geliyor fakat baglanti bulunamadi diyor ayni sorunu yasayan var mi ?
Yabancidizi webteizle düzenledim hocam. fullhdfilmizlesene de bi sıkıntı yaşamadım. Ayrıca inatbox taki açılmayan içerikler içinde düzeltme yaptım

Konuyu görüntüleyenler

Geri