Arama sonuçlarınız

1. F

Yeni Yapay Zeka DeepSeek'i Denediniz mi?

Sen kullanıcılardan bir şey öğreniyormusun? Sorusuna ChatGPT nin cevabı: Hayır, ben kullanıcıların söylediklerini kalıcı olarak öğrenmem veya bağımsız olarak bilgi edinmem. Ancak, seninle olan sohbetim sırasında belirli bilgileri hatırlayarak (örneğin, adını veya ilgi alanlarını) sana daha...
  2. F

Tanımladığım şekilde bir excel dosyası oluştur komutuna chatgpt excel dosyası oluşturuken deepseek excel dosyasını nasıl oluşturacağımı tarif ediyor.. Deepseekte kısıtlama olmaması güzel chatgpt para istiyor. Rekabet iyidir. Gelecek çok şeye gebe.
  3. F

Mesela şöyle bir soruya aldığım cevap: puplic olmuş hala çalışan Türk kanallarını içeren bir m3u adresi ver. ChatGPT: Kamuya açık ve hâlâ aktif olan Türk televizyon kanallarını içeren M3U listelerine aşağıdaki kaynaklardan ulaşabilirsiniz: UzunMuhalefet/Legal-IPTV: Bu GitHub deposu...
  4. F

Emekli biri olarak yapay zekayı hangi amaçla kullanıyorum: Kan tahlil, idrar tahlili, MR vb sonuçlarını analiz ettirip yorum alıyorum. Teknik konularda ne yapmam gerektiğini soruyorum. Hatta detaylandırmasını istiyorum. Bilmediğim bir ağaçın fotoğrafını çekip bu ağaç ne ağacıdır diye soruyorum...
  5. F

"Oops! DeepSeek is experiencing high traffic at the moment. Please check back in a little while." Sürekli bu mesajı veriyor vesselam.

Geri