Arama sonuçlarınız

1. Sinetech

Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

İngilizce yaptıkları ilk iki albüm çok ama çok başarılı. Scorpions tadında harika bir grup. Bugün Youtube'da önüme düşünce bu efsane grubun efsane şarkısını hatırlatmak istedim. En az Edge Of Thorns kadar güzel bir şarkı...
  2. Sinetech

Bir gün Akmar Pasajı'nda, Atlantis'in önünden geçerken, bu albüm yeni çıkmış (Bitter Sweet & Twisted) ve bangır bangır bu şarkı çalıyordu, öğrenci harçlığımın son kalanını albüme verdiğimi ve trenle kaçak dönmek zorunda kaldığımı hatırlıyorum :) Tabii ki The Quireboys'un en bilinen şarkısı...
  3. Sinetech

Herhalde Rock tarihinin en ikonik şarkılarından biridir, zaten Lord Of The Rings alemine düşkün ve kitaplarını, filmlerini defalarca okumuş biri olarak da bu parçayı ayrı severim. Yine bence hem tarihin hem de Bryan Adams'ın en iyi şarkılarından, canlı kayıtları izlemeyi her zaman daha çok...
  4. Sinetech

En sevdiğim gruptur Guns N' Roses. 93 yılındaki konserleri yanlış hatırlamıyorsam hafta içiydi ve önlerde yer bulabilmek için bir gün önce geceden gitmiştik, benzer hikaye çoktur ben de o gün Kimya sınavı olmasına rağmen sınava girmeme pahasına konseri tercih etmiştim. Hayatımda o kadar...
  5. Sinetech

Ne platformu dostum burası, söylersen forumu kuran kişi olarak öğrenmek isterim.
  6. Sinetech

Evet o Bon Jovi konserine gitmiştim ve Badluck da çok iyi bir performans göstermişti. Benim için bir çok sebepten dolayı ekstra güzel bir akşamdı :)
  7. Sinetech

Şu grup herhalde ABD'de çıkmış olsa çok daha farklı yerlerde olabilirdi. Davulcusu çok başarılıdır, drum machine mi gerçekten çalabilir mi dediğimiz şarkıları vardır ama canlı konserlerinde de aynı performansta çalardı. Çok iyi şarkı.... Yine de bence Türkiye'den çıkmış en iyi grup...
  8. Sinetech

Yine bir efsane grup paylaşmak istiyorum, çok az albüm yaptılar (ne yazık ki) ama özellikle ilk 2 albüm efsane olmalarına yetti. Şu şarkıyı ilk duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım. Ve muhteşem giriş solosuyla...
  9. Sinetech

Küçük bir spam yapıp efsane bir şarkı bırakmak istiyorum.
  10. Sinetech

Zamanında ne çok dinlerdik Orphaned Land'i. Dinlerin kardeşliğini vurgulayan şarkıları çokçadır. Bu şarkı tarz olarak benzersiz. Paradise Lost'u uzun zamandır dinlememişim, 2 şarkı ekliyorum, mutlaka baştan sona dinlemelisiniz. Akmar zamanlarında gece gündüz dinlerdik. True Belief... Aynı...
  11. Sinetech

Lisenin son senesinde grup kurmuş ve stüdyo kiralayıp, elimizde tablar, sürekli bu şarkıyı çalmaya çalışıyorduk. Giriş ve şarkının genelini çalabilmiş ama sondaki soloları bir türlü becerememiştik :) Müzik tarihinin en iyi albümlerindendir (Megadeth'in kesinlikle -bence- en iyi albümü).
  12. Sinetech

Ne albümdür ama. Son zamanlarda Pearl Jam aşırı dinliyorum, o zamanlar da çok severdim, ilk günkü kadar güzel. Sözler inanılmaz.
  13. Sinetech

Şu paylaşımınızı görünce Running Wild'ı yıllardır dinlemediğimi hatırladım ve kendime inanamadım. Madem hatırladık, ilk hatırladığım şarkıyı da ben paylaşayım.
  14. Sinetech

Rock başlığına pek uymasa da güzel şarkı :), Vay be ilk defa duydum, harika bir parça. Teşekkürler. Lisenin sonlarında Amorphis'in, Tales from the Thousand Lakes albümünü ve tabii ki Black Winter Day'i çok uzun süre walkman'imden çıkartamamıştım, kitap okurken, minibüste ve hatta derste bile...
  15. Sinetech

HBB diye bir kanal açılmıştı (hatırlayanlar olacaktır) ve test yayını sırasında sürekli Tesla'nın efsanevi akustik konserini yayınlıyorlardı, o kadar çok sevmiş ve o kadar çok tekrar tekrar izlemiştim ve Love Song'un ekmeğini o kadar çok yedim ki :P Unutulmazlar arasındadır benim için. Son...
  16. Sinetech

Bir flood hakkımı kullanıyor ve bunu Raemonn'a ayırmak istiyorum, bence çok iyi bir grup ve çok güzel şarkıları var. Önce çoğumuzun bildiği, Supergirl... Diğeri de benim en sevdiğim, Star...
  17. Sinetech

Rock müzik tarihinin en iyi albümlerinden biridir, Helloween denince ilk aklıma pek çoğumuzun olduğu gibi Forever And One gelir. Bu da destansı konser performansları, babalar hala formda...
  18. Sinetech

Dolores'i kaybettiğimizi hatırlattığı için artık ne zaman Cranberries şarkısı duysam çok üzülüyorum. Bir dönem özellikle yurt dışında ve ağır şartlarda çalışırken sürekli Cranberries dinlerdim, beni çok rahatlatıyordu. En sevdiğim parçalarını da ben paylaşayım (hatta zil sesim), ama hepsi...
  19. Sinetech

1993 yılındaki konserlerinde canlı izlemiştik :) Yanlış hatırlamıyorsam belli bir sayıda Coca Cola kapağı mı ne biriktirip bilet almıştık galiba. Bağdan Caddesine baştan sona dolaşıp 2 bilete yetecek kadar kapak topladığımızı hatırlıyorum, yine yanlış hatırlamıyorsam Vakko mağazasının tezgahına...
  20. Sinetech

Arkadaşlar ortam çok yumuşamış, biraz sertlik lazım :P Biraz gençliğimize gidelim. Gorefest - Erase (1994) Carcass - Heartwork (1993) Biraz daha gençliğimize yaklaşalım :D Amon Amarth - One Thousand Burning Arrows (2016)

Geri