Güne Bir Rock/Metal Müzik Bırak

Diğer konu çok karıştı, bence başlıkları kategoriye ayırmamız lazım. Aynısının arabesk, tekno, dans, rap versiyonlarını da sizlerden bekliyorum, beni ilgilendiren müzik türleri bunlar olduğu için bu başlığı ben açmış oldum.

Çok geç keşfettiğim için gerçekten üzüldüğüm gruplardan bir tanesidir Y&T. Youtube videolarının altındaki yorumlarda benzer şeyleri çok defa okudum. Neyse ki siz de şu an bu efsane grupla tanışıyorsunuz :)

Before Mötley Crüe, before RATT, even before there was a Metallica, Y&T was slogging away in sweaty rock clubs around America. When the band formed in the early 1970s, little did they know they would set the standard for hard rock bands that trailed. Many of the biggest acts of the ’80s became popular opening for headliners Y&T—and cut their teeth on the band, as evidenced by the Y&T mentions in tell-all books by acts such as Metallica and Mötley Crüe.

Zamanında ne çok dinlerdik Orphaned Land'i. Dinlerin kardeşliğini vurgulayan şarkıları çokçadır. Bu şarkı tarz olarak benzersiz.

Paradise Lost'u uzun zamandır dinlememişim, 2 şarkı ekliyorum, mutlaka baştan sona dinlemelisiniz.

Akmar zamanlarında gece gündüz dinlerdik. True Belief...

Aynı albümün açılış parçası, Embers Fire...

Zamanında ne çok dinlerdik Orphaned Land'i. Dinlerin kardeşliğini vurgulayan şarkıları çokçadır. Bu şarkı tarz olarak benzersiz.

Paradise Lost'u uzun zamandır dinlememişim, 2 şarkı ekliyorum, mutlaka baştan sona dinlemelisiniz.

Akmar zamanlarında gece gündüz dinlerdik. True Belief...

Aynı albümün açılış parçası, Embers Fire...

Katılıyorum, orphaned land çok iyidir, müziği kendisine has ve çokça oryantal ezgiler barındırır. all is one ve mabool albümlerini hâlâ severek dinliyorum. 🙏🤘

Yine bir efsane grup paylaşmak istiyorum, çok az albüm yaptılar (ne yazık ki) ama özellikle ilk 2 albüm efsane olmalarına yetti.

Şu şarkıyı ilk duyduğumda kulaklarıma inanamamıştım.

Ve muhteşem giriş solosuyla...

Geri