Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben fikrimi belirttim siteyi yapan arkadaşımız kapatmasın diye kendi paylaşımı olan kısımda forumdaki arkadaşlarımız da memnun olmuşlar önerimi dikkate aldığınız için de teşekkürler amaç zaten pozitif saygılı ve paylaşım yapan arkadaşların korunması olmalı gerisi zaten çözülür iyi forumlar sizede
bu konuda olan gördügüm kadarı olanı paylaşıyım uygulama en başta @patr0n tarafından modlanıyodu bu konuda uzlaşma oldu her iki taraf da konu kapandı daha sonra @sinetechumit arkadaşımız da yenı uye olmuştu sanırım bilmeden tekrar modladı paylaştı bu sefer kibar bir uslup ile uzlaşıcak bir konu...
yok dostum ben öyle demek istemedigini zaten anladım sorun yok :) ben forum da olan bir üye olarak sadece fikrimi belirttim bu konuda fikir belirtme sebebim de zaten iyi olan uygulamaların azalması bazen fikir belirtmek de forum açısından iyidir diye düşünüyorum burda olan arkadaşlarımızın...
benden kımse bişe istemedi hocam ben kendi açımdan da forumdaki öteki arkadaşlar açısından da bunu belirttim yarın sen bir uyglama vs yaparsın dersin bize arkadaşlar bunu size yaptım dosya olarak da paylaşıyorum sonra birisi yine forum da alıp kendi uygulamasına ekliyosa tepki gösteren kişi k...
arkadaş haklı büyük harf ile de yazıp tepki vermesi normal forumun amacı da bizi kollamak olmalı en başında paylaşımını yaparken belirtmiş istese üye olmaz emek vermez ve bizimle de paylaşmazdı daha 1 gun önce bunu başkaları paylaştı hemen apk oldu daha sonra kapandı bugun adam kendı paylaşıyor...
@Xbyte bu arkadaşımız bize sitesini ve dosya olarak m3u paylaşmış bunu da uygulanıza eklemeyin diye uyarmış uygulamalarınıza buna ragmen uygulamaya eklenmiş gayet mantıklı olarak da tepki göstermiş herhangi bir saygısca cümle de kurmamış arkadaşın engeli bence kaldırılmalı haklı olan bir...
ben o zaman sana yazımın genelini özetliyim gerisi sana kalmış yazdıklarını silmek veya silmemek olumlu yada olumsuz anlamak
1- ben apk yapan kim olursa olsun KÖTÜLEMEM çünkü öyle yada böyle ortaya bişe koymuş daha önce öteki yapanlara da söyledim
2-tüm yapılan uygulamlar sonuçta bir yerden...
ya sen anlamıyosun yada polemik olsun diye uzatıyosun benim uygulaman ile alakalı bir kötülemem yok geri gtimş 2024 de uygulanın içinde kurduğun zaman sinema kanalalrı atıyorum zeki metin filan falan yokmuydu bunu belirttim orda yanlış mı ? söylediklerin neyse onu yazdım burda aynı şeyleri...
bunu yazan da sensin bende senin yazdığını yazdım diye çok mu kıskandım sen yazdığını hatırlamıyosun sanırım sen yazmışsın burda m3u paylaşılanlardan alıyoruz dünya kanallarını bedava ip ler patlıyor diye eee yayınlar da zaten her yerde olan ile aynı bende aynısını yazdım hazır m3u dedim bende...
buz kıracağının sahibi o değil yayınlar her uygulamada aynı 3 4 altrntf yayın tum uygulamaların içindeki buzu kırıcak olan yayının geldiği yer buzu aldığın bakkal değil buzun toptancısı yani :D :D :D :D
uygulama dünden bugüne geri gitmiş 2024 den 2025 e geri giden ilk uygulama sanırım :) şu haliyle öteki uygulamalardan bir farkı da yok hazır yabancı m3u dosyalarının apk içinde olmuş hali huhu to yu vavo ya fılan koymak gibi bişe olmuş maclar zaten tum uygulamalar da olan yayınlar ıle aynı yani...