CİNE10TV İPTV PLAYER

En Çok izlediğiniz Kanal Hangisi ?

• Spor Kanalları

• Ulusal Kanallar

• Belgesel Kanalları

• Tv Sinema

• Yabancı Spor Kanalları

• Müzik Kanalları

• Dünya Yabancı Kanallar

• Radyo Kanalları

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün kurdum,eksikleri olmasına rağmen güzel olmuş.Zamanla eksiklikler giderilince Sinetech Ailesi bu konuda uygulama aramayacaktır diye düşünüyorum.Elinize emeğinize Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.
TŞKLER FORUMDAN ALDIĞIM M3U BURAYA EKLİYORUM HEPSİNİ.

SİNEMA KANALLARI EKLENDİ 600 TANE
BELGESEL KANALLARI EKLENDİ HEPSİ

İYİ SEYİRLER

VERSİYON 4-4 ÇIKKI DERİVER ATTTIM.
bit.ly/sinetech6128

Son düzenleme:

İYİ SEYİRLER

bit.ly/sinetech6128
Teşekkürler..Belgesel dolmuş heryer👍👌Eksik yok fazlası var.

smartbox western fılans sesler çıkmıyor o klasörde hiçbirinde ses çıkmıyor

İYİ SEYİRLER

bit.ly/sinetech6128
Harika haber emeğinize sağlık.Teşekkür ediyorum

İYİ SEYİRLER

bit.ly/sinetech6128
Üstat eline sağlık program gayet iyi çalışıyor donma takılma yok yeni versiyonu gündüz deneyeceğim.

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

Lütfen çalışmayan kanal olursa boş yere forum yazmayın biz güncelliyoruz her gün.

IPTV PLAYER
, aylardır yapmak istediğimiz bir projedir.

Bunun mantığı, normal M3U listesini alıp IPTV Player oynatıcıları sayesinde izleme imkanımız vardı. Bu yüzden herkes M3U listesi paylaşırdı, kendisine göre düzenlerdi.

Biz kendi IPTV Player'ımızı yaptık. Sabit bir M3U URL'si oluşturduk. Kanal güncelleme, ekleme, çıkarma çok daha kolay hale geldi.

Bu bizim ve sizin için önemli.

Sebebi, rahatça kanallarımızı eklediğimiz için devamlı güncel M3U düzenliyoruz. Bütün içerik bu uygulamada hatasız ve hızlı bir şekilde kategori ve liste oluşturuyor.

Daha yapım aşamasında (ama kullanıma engel değil). Gelişmelerden hem buradan hem de Telegram adresimizden ulaşabilirsiniz.

TELEGRAM : t.me/Cine10tv

DOWNLOAD KISMI : SİNETECK DRİVER ULAŞABİLİRSİNİZ bit.ly/sinetech6128
İNDİREMEYEN KİŞİLER TELEGRAM GELSİN.
YADA :

Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2277Ekli dosyayı görüntüle 2276Ekli dosyayı görüntüle 2275
Ekli dosyayı görüntüle 2281
Ekli dosyayı görüntüle 2280Ekli dosyayı görüntüle 2279Ekli dosyayı görüntüle 2278Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2282
Eline emeğine sağlık.Cahilliğime görün bu konularda daha yeniyim.Ben bu linki telefonuma indirdim.Şimdi bunu nasip LG televizyonuma yükleyip rahatça izleyecem.Güzel bir çalışma olursa size müşteri potansiyeli oluşturabilirim.Ben almanyadayım.Ben dahil herkes bu İptv izliyor ve iyisini arıyor.Paslaşırız ekmek yeriz

Paylaşım için teşekkürler uzun süredir uygulamanızla uğraşıyorsunuz forum açıldığından beri takip ediyorum sizi tebrikler. Çok güzel ve kullanışlı olmuş fakat;
MİBOX'da bir kanal açtığımızda kapatmak için geri tuşuna bastığımızda çıkmış gibi ekran kararıp tekrar kanalda kalıyor 2 kez basınca çıkıyor.
Şuan sıralayamayacağım kadar kanalda açılmıyor.
Bu iki sorun dışında özellikle mor paket çok iyi 👌 Bahsettiğim sorunlar çözülmese de olur sadece olumlu geri bildirim gibi yapıcı olarak belirtmek istedim.

Paylaşım için teşekkürler uzun süredir uygulamanızla uğraşıyorsunuz forum açıldığından beri takip ediyorum sizi tebrikler. Çok güzel ve kullanışlı olmuş fakat;
MİBOX'da bir kanal açtığımızda kapatmak için geri tuşuna bastığımızda çıkmış gibi ekran kararıp tekrar kanalda kalıyor 2 kez basınca çıkıyor.
Şuan sıralayamayacağım kadar kanalda açılmıyor.
Bu iki sorun dışında özellikle mor paket çok iyi 👌 Bahsettiğim sorunlar çözülmese de olur sadece olumlu geri bildirim gibi yapıcı olarak belirtmek istedim.
Selam ( evet şuan için player çıkmak için 2 defa tıklanıyor onu sorunu bakıyoruz )
Kanal larda şuan için TV sinema ve Belgesellerde bazen sorun oluyor İPTV yayınları olduğu için evet aradasorun çıkarıyor.
onların bedava yada sağda solda bulma imkanımız şuan için yok 2 saat bile patlıyor yada 2 hafta sonra.

Sorunsuz olan yerler.
SPOR - ULUSAL - HABER -YEREL -

DÜNYA KANALLARINI İNTERNETTE PAYLAŞILAN M3U LİSTELERİNDEN ALIYORUZ .

uygulama dünden bugüne geri gitmiş 2024 den 2025 e geri giden ilk uygulama sanırım :) şu haliyle öteki uygulamalardan bir farkı da yok hazır yabancı m3u dosyalarının apk içinde olmuş hali huhu to yu vavo ya fılan koymak gibi bişe olmuş maclar zaten tum uygulamalar da olan yayınlar ıle aynı yani kısaca apk olarak paylaşılmış m3u uygulaması gibi bişe zaten arkadaş da onu belirtmiş sinema kanalları dursaydı dunku çalışan o zaman belkı kulalnmak isteyenler için guzel bir alternatif olurdu şu haliyle aramızda gineli barbadoslu cape verdeli biri yoksa sanırım pek bir espirisi yok herkese iyi seneler :)

Uygulamada mor pakette ilk kaynaktaki mor 1 görüntüsünde buzlanma var muhtemelen kaynaktan kaynaklı bir kontrol sağlanabilir mi bir de belgesel kanallarınınon bazılarinda görüntü var ses yok ilgilenirseniz mükemmel olur lig başlayana kadar süren var :) şaka şaka elinizden geleni yaptığınızı biliyor sizleri seviyoruz:)

Uygulamada mor pakette ilk kaynaktaki mor 1 görüntüsünde buzlanma var muhtemelen kaynaktan kaynaklı bir kontrol sağlanabilir mi bir de belgesel kanallarınınon bazılarinda görüntü var ses yok ilgilenirseniz mükemmel olur lig başlayana kadar süren var :) şaka şaka elinizden geleni yaptığınızı biliyor sizleri seviyoruz:)
buz kıracağının sahibi o değil yayınlar her uygulamada aynı 3 4 altrntf yayın tum uygulamaların içindeki buzu kırıcak olan yayının geldiği yer buzu aldığın bakkal değil buzun toptancısı yani :D :D :D :D

Player Çift Tıklama Hatası Düzeltildi .
Player tek tıklama ile geri geliyor artık.
versiyon 4.5 Driver eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri