Ne oldu çokmu kıskandın ? sen daha iyisini yap dostum varsa bu özelliklerde bir iptvplayer .
içinde bu kadar çok TV kanalı bulunan varsa söyle.
Yanlış anlama ben eleştireye tabiki açık biriyim Telegramdan her eleştiriye cevap verip düzelten biriyim.
Ama seninki eleştiri değil gereksiz bir yazı sadece .
bunu yazan da sensin bende senin yazdığını yazdım diye çok mu kıskandım sen yazdığını hatırlamıyosun sanırım sen yazmışsın burda m3u paylaşılanlardan alıyoruz dünya kanallarını bedava ip ler patlıyor diye eee yayınlar da zaten her yerde olan ile aynı bende aynısını yazdım hazır m3u dedim bende iptv apk sı şeklinde klasörlenmiş hani yazımda eleşitiri filan yok olanı yazdım diye neyini kıskanıcam olanı yazdım eleştiriye baya açıkısn üslup şeklinden belli apk yapma meraklısı da değilim ben sen bu üslup ile kullanmak isteyenler ile devam etSelam ( evet şuan için player çıkmak için 2 defa tıklanıyor onu sorunu bakıyoruz )
Kanal larda şuan için TV sinema ve Belgesellerde bazen sorun oluyor İPTV yayınları olduğu için evet aradasorun çıkarıyor.
onların bedava yada sağda solda bulma imkanımız şuan için yok 2 saat bile patlıyor yada 2 hafta sonra.
Sorunsuz olan yerler.
SPOR - ULUSAL - HABER -YEREL -
DÜNYA KANALLARINI İNTERNETTE PAYLAŞILAN M3U LİSTELERİNDEN ALIYORUZ .