Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Monster tüm işbirliği yaptığı e-ticaret sitelerinde bu ürün için indirime girmiş gibi görünüyor. N11 üzerinden anasayfa da ki kuponlar ile birlikte 100 TL daha indirimle alınabiliyor. Günümüzde kablosuz Xbox controller tarzı bir gamepad için uygun bir rakam gerçekten. Ayrıca hatırladığım kadarı...
Gerçekten müthiş bir uygulama olmuş. Zengin içeriği ile içerisinde kaybolabilirsiniz. Sadece öneri olarak film kategorisi için film afişlerinin büyük olması ve keşif yapabileceğimiz filmleri afişlerine göre seçmek daha keyifli olabilirdi diyebilirim. Onun haricinde keşke dediğim başka bir yönü...
Benim de favorim TV ulusal yayınları için M3U Iptv veya Tivimate. Film ve dizi içerikleri için de Smarttube, Cloudstream, RecTV, SeyirTürk ve Cine10Tv. Tema ve uygulama kullanım kolaylığı için ise project launcher.
Konusu açılmışken Cloudstream kullananlara bir husus sormak istiyorum bilgisi...
Bende bu aralar oturum açmadan kullandığım için aynı hatayı alıyor ve uygulamayı kapatıp açınca bu sorunu geçici olarak anlık çözüme kavuşturuyorum. Ayrıca ciddi anlamda uygulamayı orijinaline göre daha hızlı ve akıcı buluyorum. Android 8 TV im de severek ve çok akıcı bir şekilde kullanıyorum.
Piyasada bilgisayar için alınabilecek pek çok gamepad tercihi var. Hatta çakma diye tabirlendirilen ve iyi çalıştığı söylenen gamepad çeşitleri de mevcut fakat benim tavsiyem bu kulvarda kendini kanıtlamış ve sorun yaşama olasılığınız az olacak bir gamepad masrafı yapmanız sizin için daha...
Uygulamayı Sinetech video içeriği sayesinde haberdar olarak indirdim ve çok başarılı buldum. Özellikle uygulamanın tasarımı kalite hissiyatı veriyor. Benim için öncelik olarak uzun metrajlı filmlerde animasyon türü idi ve çokça doyurucu içerik barındırıyor. Sadece film ve dizi ortak başlık...
Çok geçmiş olsun tez zamanda kanal geri alınır inşallah. Benim için endişe veren olay ise @Sinetech gibi dikkatli ve bilgili bir kişi bu tuzağa düşebiliyor ise bizler kendimize pek güvenmemeliyiz bence. Benim tahminim bizlere içerik üretebilmek için gelen e-postalar da ki uygulama...
Valla hocam tekrar belirtmek gerekirse uygulama çok başarılı ve yararlı. Telefonda yüklü olan uygulamaları bir de Android 8 yüklü olan TV im de denedim onda hiç bir hata almadı direk yükledi. Hatta yüklediğim uygulama mobil sürüm olduğu için TV ile söylediğiniz gibi uyumlu çalışmadı dikey...
Merhaba, açıklayıcı bu güzel rehber ve yararlı bu güzel uygulama bilgisi için teşekkür ederim. Daha önceleri APK dosyalarını yüklemek için iki yöntem kullanıyordum. Ya Google TV kumanda uygulaması ile APK adres satırlarını telefondan kopyala TV box cihazına yapıştır yapıyordum ya da dosya...
Yüksek görüntü kalitesi sunan, sistemi sürekli güncel tutan ve uygulama desteği sağlayabilen cihaz arayanlar için bende Mi Stick 4K modelini öneririm. Evimde 2 adet mevcut ve aşırı memnunum. Hafta başı gibi daha yeni güncelleme aldı. Evimde 2017 model 2gb ramli 16gb hafızalı Android 8 barındıran...
Bende buradan takip ediyorum dizileri genelde içerik paylaşan sitelerden 1080p çözünürlükte çekiyor dizileri. Bu uygulamayı da @dehakan7 sayesinde keşfetmiştim sağolsun. Vip üyeliğiniz yoksa arama yapılamadığı için dizi bulmak biraz zor fakat onun da formülünü şöyle keşfettim; Üst taraftan...
Rica ederim biraz daha içerik araştırayım dedim ve 2015 sürümü ile alakalı frekans TV'nin bir içeriğine denk geldim istersen ona da bir göz gezdir. İddiaya göre 400mb ram kullanıyormuş sistem. Dezavantaj olarak edindiğim bilgiye göre ise sistemin gamepass ve valorant desteği yokmuş bilgin olsun...
Eski yıllarda bu tür düşük donanımlara Windows 10 LTSB veya LTSC sürümlerini yüklediğimi hatırlıyorum istersen bi onları araştır. Hem gömülü çok uygulama olmuyor hem daha stabil çalışıyor diye aklımda kalmış.
Bir tanede link buldum ISO dosyası elinin altında olsun.
ISO LINK
Ürün adı: ViewSonic VX3418-2KPC 34” 144HZ 1MS WQHD UltraWide Monitör
Satın alma tarihi: 22.11.2023
Kullanım süresi: Ürün ortalama 14 aylıktır. Kullanım süresi fırsat buldukça şeklinde daha az bir süredir.
Garanti: Ürün Garantili, süresi 10 ay
Fiyat: 12.000₺
İletişim: Özel mesaj (DM)
Ürün...
Button mapper uygulamasını biliyordum ama bu uygulamayı sayenizde yeni öğrendim ve daha kullanışlı buldum. Bilgi ve paylaşım için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Uygulamayı öyle kullanışlı buldum ki artık ana sayfam sadece wallpaperdan ibaret. Mi Stick 4k cihazımda Netflix düğmesine Smart...
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben monitör ile kullanımda sorun yaşadığım için iade ettim sonra stick olanını aldım ve onunda mi stick 4k ya oranla çok fazla ısındığını ve performans kaybı yaşadığını gözlemlediğim için üzülerek onu da iade ettim. Yeni yıla geçmeden bende bir cihaz almak...
Rica ederim. Tabi problem değil genelde bende Sinetech sayesinde listelere ulaşıyorum bilgim oldukça da paylaşırım. Bizim evde de 4 TV var ikisi IPTV kullanıyor o yüzden bende sürekli takip ediyorum.