dehakan7
Müdavim
- Konular
- 352
Her zaman stable (stabil )
bende öyle yapıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her zaman stable (stabil )
Eyv üstam sağolasın bende her zaman senin gibi yapıyorumHer zaman stable (stabil )
bende öyle yapıyorum![]()
Rica ederim her zamanEyv üstam sağolasın bende her zaman senin gibi yapıyorum![]()
daha önceleride söylemistim. ben 6 yildir turkvod üyesiyim izliyorum. sen türkvod kodi ye kursan hic bir isine yaramaz. ugrasmakla kalirsin. cünkü turkvod ücretsiz kurulumlara genel katagorileri tüm kapatti. ben seyir türkü kodi ye bir sefer kurdum genel icerikler kapali geri sildim. dedigim gibi sadece ugrasmakla kalirsin. ve diger bir sorun da kodi ye bir eklenti kurdugun zaman ayni pc de oldugu gibi gizli kalintilari kaliyor. bu durumda da kodi yi silip sifirdan kurman gerekiyor.Şu kodi ve turkvod + seyirturk eklentilerini paylaşıp tarif edermisiniz hocam bir iki kere denedim beceremedim videolar çok kafa karıştırdı eklentileride bulamadım doğru düzgün güncel bi şekilde hazır eklentiler gömülü bi şekilde olsa süper olur ya
Google freeplay ne oluyor? Linki var mı?Herkes minimal gitmiş;
Stremio
Sideload
Animetv
Sportsfire
Anilab
Kodi
Cloudstream
Plex
Netflix
Prime
Blutv
Mubi
Disney
Twitch
Vlc
Inat
Aptoide tv
Mullvad vpn(5euro) gayet iyi
Google freeplay
Tubi
Roku
Sling tv
peacock
Philo
Xumoplay
Hulu
Roku channel
Uktv
Plutotv
Tivimate
Sparkle tv
Televizo
Iptv#
M3u iptv
Ott play
Iptv pro stream player
Hepsinde de farkli playlist.
Next start 4k ne kadar dayanir stres test yapıyorum.
sayın dehakan size göre STB emu mac adres girerek stabil çalışan hangisini tavsiye edersiniz.Tivimate mod larda şu an 2.1.5 mac adres seçeneği yokCine10tv
inattv
Seyirtürk
cloudstream
smarttube
Selamlar @mermelsayın dehakan size göre STB emu mac adres girerek stabil çalışan hangisini tavsiye edersiniz.Tivimate mod larda şu an 2.1.5 mac adres seçeneği yok
Google tv'lerde kendi çıkıyor. Vpnle amerikaya baglandigin vakit bedava kanallar, filmler diziler bir de diger resmi applerin bedava iceriklerini asorti bir sekilde veriyor. Tr ye döndüğün anda kayboluyor.Google freeplay ne oluyor? Linki var mı?
Senin iptv nasil birsey kardes yardimci olabilirmisinben Kendi IPTV mi kullaniyorum Televizo ile birde Cloudstream var Film Diziler icin
https://forum.sinetech.tr/konu/iptvsevenler-m3u.420/Senin iptv nasil birsey kardes yardimci olabilirmisin
Iptv# bu uygulamanın tv box için olanı varmı ben daha önce bulmuştum ama kurulumda hata vermişti.Herkes minimal gitmiş;
Stremio
Sideload
Animetv
Sportsfire
Anilab
Kodi
Cloudstream
Plex
Netflix
Prime
Blutv
Mubi
Disney
Twitch
Vlc
Inat
Aptoide tv
Mullvad vpn(5euro) gayet iyi
Google freeplay
Tubi
Roku
Sling tv
peacock
Philo
Xumoplay
Hulu
Roku channel
Uktv
Plutotv
Tivimate
Sparkle tv
Televizo
Iptv#
M3u iptv
Ott play
Iptv pro stream player
Hepsinde de farkli playlist.
Next start 4k ne kadar dayanir stres test yapıyorum.
Tesekkur ederim deniyecem
ben de box cihazim mi box da uzun zamandir bu iptv# kullaniyordum bir ay kadar önce box da actigim da aninda geri kapaniyor bir kac sefer denedim hep ayni durum tüm sildim yeniden yükledim yine ayni sorun actigim an hemen kapaniyor atiyor. bende tüm sildim. android tv de sorun yok orda calisiyor. tahminim eklenti güncelleme sonrasi bazi box cihazlarda calismama sorunu olustu.Iptv# bu uygulamanın tv box için olanı varmı ben daha önce bulmuştum ama kurulumda hata vermişti.
Muhtemelen öyle oldu çünkü desteklediği cihazlara baktığımda sadece telefon ve tablet görünüyor. Tv için uyumlu bir apk paylaşan çıkmazsa uyumlu hale getirene kadar bekleyeceğiz mecburen.ben de box cihazim mi box da uzun zamandir bu iptv# kullaniyordum bir ay kadar önce box da actigim da aninda geri kapaniyor bir kac sefer denedim hep ayni durum tüm sildim yeniden yükledim yine ayni sorun actigim an hemen kapaniyor atiyor. bende tüm sildim. android tv de sorun yok orda calisiyor. tahminim eklenti güncelleme sonrasi bazi box cihazlarda calismama sorunu olustu.