Android Tv Favori Uygulamalarınız

Benim de favorim TV ulusal yayınları için M3U Iptv veya Tivimate. Film ve dizi içerikleri için de Smarttube, Cloudstream, RecTV, SeyirTürk ve Cine10Tv. Tema ve uygulama kullanım kolaylığı için ise project launcher.

Konusu açılmışken Cloudstream kullananlara bir husus sormak istiyorum bilgisi olan var ise memnun olurum.

Diyelim üst taraftan site olarak filmmodu seçtiniz ve aşağıda o siteye ait içerikler kategoriler halinde geldi. Misal korku, animasyon, komedi vs. gibi. Bu kategorilerde ki içerikler sınırlı sayıda gibi yani sitede var olan kadar değil de Cloudstream izin verdiği ölçüde bize gösteriyor gibi. Bu kategorileri genişletmenin bir yolu var mı bilgisi olan var mıdır, teşekkürler.

Son düzenleme:
Şu kodi ve turkvod + seyirturk eklentilerini paylaşıp tarif edermisiniz hocam bir iki kere denedim beceremedim videolar çok kafa karıştırdı eklentileride bulamadım doğru düzgün güncel bi şekilde hazır eklentiler gömülü bi şekilde olsa süper olur ya
daha önceleride söylemistim. ben 6 yildir turkvod üyesiyim izliyorum. sen türkvod kodi ye kursan hic bir isine yaramaz. ugrasmakla kalirsin. cünkü turkvod ücretsiz kurulumlara genel katagorileri tüm kapatti. ben seyir türkü kodi ye bir sefer kurdum genel icerikler kapali geri sildim. dedigim gibi sadece ugrasmakla kalirsin. ve diger bir sorun da kodi ye bir eklenti kurdugun zaman ayni pc de oldugu gibi gizli kalintilari kaliyor. bu durumda da kodi yi silip sifirdan kurman gerekiyor.

Herkes minimal gitmiş;

Stremio
Sideload
Animetv
Sportsfire
Anilab
Kodi
Cloudstream
Plex
Netflix
Prime
Blutv
Mubi
Disney
Twitch
Vlc
Inat
Aptoide tv

Mullvad vpn(5euro) gayet iyi

Google freeplay
Tubi
Roku
Sling tv
peacock
Philo
Xumoplay
Hulu
Roku channel
Uktv
Plutotv

Tivimate
Sparkle tv
Televizo
Iptv#
M3u iptv
Ott play
Iptv pro stream player

Hepsinde de farkli playlist.

Next start 4k ne kadar dayanir stres test yapıyorum.
Google freeplay ne oluyor? Linki var mı?

sayın dehakan size göre STB emu mac adres girerek stabil çalışan hangisini tavsiye edersiniz.Tivimate mod larda şu an 2.1.5 mac adres seçeneği yok
Selamlar @mermel
Konu ile ilgili bilgim yok , bende forumdan öğreniyorum ;)

Android tv olarak mi box s 4K 1. Nesil
Favori uygulamalarım
Tivimate = URL yapıştır özelliği ile telegram x teki linkleri kolaylıkla test edebiliyorum

Telegram x
X plorer
Smarttube
Jiosper tarayıcı

Herkes minimal gitmiş;

Stremio
Sideload
Animetv
Sportsfire
Anilab
Kodi
Cloudstream
Plex
Netflix
Prime
Blutv
Mubi
Disney
Twitch
Vlc
Inat
Aptoide tv

Mullvad vpn(5euro) gayet iyi

Google freeplay
Tubi
Roku
Sling tv
peacock
Philo
Xumoplay
Hulu
Roku channel
Uktv
Plutotv

Tivimate
Sparkle tv
Televizo
Iptv#
M3u iptv
Ott play
Iptv pro stream player

Hepsinde de farkli playlist.

Next start 4k ne kadar dayanir stres test yapıyorum.
Iptv# bu uygulamanın tv box için olanı varmı ben daha önce bulmuştum ama kurulumda hata vermişti.

Herkes cıne10tv yazmış genelde devamlılığı olmayan bir uygulama bu din akşam beşiktaş maçında gene yoktu inat tv bu anlamda ilk sırada bence

Iptv# bu uygulamanın tv box için olanı varmı ben daha önce bulmuştum ama kurulumda hata vermişti.
ben de box cihazim mi box da uzun zamandir bu iptv# kullaniyordum bir ay kadar önce box da actigim da aninda geri kapaniyor bir kac sefer denedim hep ayni durum tüm sildim yeniden yükledim yine ayni sorun actigim an hemen kapaniyor atiyor. bende tüm sildim. android tv de sorun yok orda calisiyor. tahminim eklenti güncelleme sonrasi bazi box cihazlarda calismama sorunu olustu.

ben de box cihazim mi box da uzun zamandir bu iptv# kullaniyordum bir ay kadar önce box da actigim da aninda geri kapaniyor bir kac sefer denedim hep ayni durum tüm sildim yeniden yükledim yine ayni sorun actigim an hemen kapaniyor atiyor. bende tüm sildim. android tv de sorun yok orda calisiyor. tahminim eklenti güncelleme sonrasi bazi box cihazlarda calismama sorunu olustu.
Muhtemelen öyle oldu çünkü desteklediği cihazlara baktığımda sadece telefon ve tablet görünüyor. Tv için uyumlu bir apk paylaşan çıkmazsa uyumlu hale getirene kadar bekleyeceğiz mecburen.

Geri