Now Kanalı ve Mi Box

ByTankut

Üye
Konular
1
Ya Bu Hudutsuz Sevda Diye Bir Dizi Mevcut,
Adamlar Youtube de 4 Bölüm Geriden Geliyorlar. Malum Now Kanalında Gösteriliyor.
Youtube' de Ülke Dişi Gösterim Ayarlayıp, İlgili Bölümleri Yurtdışında Gösterime Acıyorlar. Ancak Burada Biz İzleyemiyoruz. Ancak Opera Tarayıcısı Üzerinden VPN' i Açarak PC Tarafında İzleyebiliyoruz.
Sonuç Olarak Bunu Mi Box Üzerinde Nasıl Yapabiliriz. Smarttube' de Falanda Göremiyoruz.

Yardımcı Olabilecek Yada Bilgisi Olan Varmı?

Bu Arada Mi ye Opera Mini Yükledik Ama Olmadı.

Teşekkürler...

bunu dener misiniz , dizi izlemek için...

Adamlar Youtube de 4 Bölüm Geriden Geliyorlar. Malum Now Kanalında Gösteriliyor.
Youtube' de Ülke Dişi Gösterim Ayarlayıp, İlgili Bölümleri Yurtdışında Gösterime Acıyorlar. Ancak Burada Biz İzleyemiyoruz. Ancak Opera Tarayıcısı Üzerinden VPN' i Açarak PC Tarafında İzleyebiliyoruz.
Sonuç Olarak Bunu Mi Box Üzerinde Nasıl Yapabiliriz. Smarttube' de Falanda Göremiyoruz.

Teşekkürler...
1- opera tarayıcısını mi box da kurabılırsın ama dizi zaten bitince ılk 5 gun açmıyor fox da
2- bende izliyorum dizimom da var açıp tarayıcıdan ızle ertesı gun duzgun sürüm ddizi.im yada burdan

Teşekkürler...
Seyirturk.net diziler yayinlaniyor

yurtdisinda hangi ülkede yasiyorsun bilmiyorum ama bende yurtdisinda yasayan biriyim. hic bir zaman vpn kullanmiyorum gerekmiyor. yurtdisinda ulusal kanallarin hic birinde engel yoktur bende de mi box cihaz var burda bir sürü eklenti apk mevcut al kur izle. opera mini tlf icin uyarlanmistir box cihazlarda calismiyor önceleri bende denemistim,

1- opera tarayıcısını mi box da kurabılırsın ama dizi zaten bitince ılk 5 gun açmıyor fox da
2- bende izliyorum dizimom da var açıp tarayıcıdan ızle ertesı gun duzgun sürüm ddizi.im yada burdan
Dns değiştir ağ ayarlarından 8.8.8.8. 8.8.4.4 yap deneyin

Teşekkürler...
Çözüm şudur TV de YouTube konum ayarlarını örneğin İsviçre yapın (ben öyle kullanıyorum) o zaman tr de olmayan yayınların hepsi açılacaktır.

Seyirturk.net diziler yayinlaniyor

Bende buradan takip ediyorum dizileri genelde içerik paylaşan sitelerden 1080p çözünürlükte çekiyor dizileri. Bu uygulamayı da @dehakan7 sayesinde keşfetmiştim sağolsun. Vip üyeliğiniz yoksa arama yapılamadığı için dizi bulmak biraz zor fakat onun da formülünü şöyle keşfettim; Üst taraftan diziler sekmesine girildiğinde sol üç çizgiden türü yerli diziler yapınca çıkan listede ki içerikler dizilerin çıkış tarihlerine göre listeleniyor. Misal arka sokaklar dizisi 2006 yılı civarı bir çıkış tarihi içerdiği için o uzun listenin en altına inip 10 satır yukarı çıkınca bulunabiliyor. SeyirTürk uygulaması kullanıcıları için ek bilgi olsun.

Geri