Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen kullanıcılardan bir şey öğreniyormusun? Sorusuna
ChatGPT nin cevabı:
Hayır, ben kullanıcıların söylediklerini kalıcı olarak öğrenmem veya bağımsız olarak bilgi edinmem. Ancak, seninle olan sohbetim sırasında belirli bilgileri hatırlayarak (örneğin, adını veya ilgi alanlarını) sana daha...
Tanımladığım şekilde bir excel dosyası oluştur komutuna chatgpt excel dosyası oluşturuken deepseek excel dosyasını nasıl oluşturacağımı tarif ediyor.. Deepseekte kısıtlama olmaması güzel chatgpt para istiyor. Rekabet iyidir. Gelecek çok şeye gebe.
Windows işletim sisteminde kullanılan MS-DOS komutları, temel dosya yönetimi, sistem bakımı ve diğer işlemler için kullanılır. İşte yaygın olarak kullanılan MS-DOS komutları ve ne işe yaradıkları:
Temel Dosya ve Dizin İşlemleri
DIR: Bulunduğunuz dizindeki dosya ve klasörleri listeler.
Örnek...
BİLGİSAYAR İÇİN ÖNEMLİ KISAYOL TUŞLARI
Genel Kısayollar
✅ CTRL + A → Tümünü Seç
✅ CTRL + C → Kopyala
✅ CTRL + X → Kes
✅ CTRL + V → Yapıştır
✅ CTRL + Z → Geri Al
✅ CTRL + B → Kalın Yap
✅ CTRL + U → Altı Çizili Yap
✅ CTRL + I → İtalik Yap
Fonksiyon Tuşları
✅ F1 → Yardım
✅ F2 → Seçili öğeyi...
Mesela şöyle bir soruya aldığım cevap:
puplic olmuş hala çalışan Türk kanallarını içeren bir m3u adresi ver.
ChatGPT:
Kamuya açık ve hâlâ aktif olan Türk televizyon kanallarını içeren M3U listelerine aşağıdaki kaynaklardan ulaşabilirsiniz:
UzunMuhalefet/Legal-IPTV: Bu GitHub deposu...
Emekli biri olarak yapay zekayı hangi amaçla kullanıyorum: Kan tahlil, idrar tahlili, MR vb sonuçlarını analiz ettirip yorum alıyorum. Teknik konularda ne yapmam gerektiğini soruyorum. Hatta detaylandırmasını istiyorum. Bilmediğim bir ağaçın fotoğrafını çekip bu ağaç ne ağacıdır diye soruyorum...
Ömürboyu diye biliyorum. IPTV Extreme Playlists Portal bu adrestende cihazınızın MAC adresini girerek istediğin playlisti girebilirsin. Güle güle kullan.
https://play.google.com/store/search?q=iptvextreme%20pro&c=apps&hl=tr
11TL ye aldım çok memnunum. PC den istediğim m3u dosyasını da uzaktan MAC adresine göre yükleme yapabiliyorsun. Sadece MAC emulatörü yok yoksa bence harika.
@Memetcandal güzel insan siz bildiğiniz gibi devam edin. O onu demiş bu bunu demişe bakarsanız çok çabuk yorulursunuz. Elinize emeğinize sağlık. Çok teşekkürler...
Yukardaki panel videosundan sonra yazacaklarım hafif kalır ancak hala zaman zaman arandığım için bilinmesinde fayda var.
Telefondan aranıyorsunuz beyfendi kombinizin bakımı gelmiş diye başalanıyor. Konuşma devam ederse adresiniz alınıp eve kombi bakımına geliniyor. Olmadık arızalar falan...