Arama sonuçlarınız

1. F

Yeni Yapay Zeka DeepSeek'i Denediniz mi?

Sen kullanıcılardan bir şey öğreniyormusun? Sorusuna ChatGPT nin cevabı: Hayır, ben kullanıcıların söylediklerini kalıcı olarak öğrenmem veya bağımsız olarak bilgi edinmem. Ancak, seninle olan sohbetim sırasında belirli bilgileri hatırlayarak (örneğin, adını veya ilgi alanlarını) sana daha...
  2. F

Tanımladığım şekilde bir excel dosyası oluştur komutuna chatgpt excel dosyası oluşturuken deepseek excel dosyasını nasıl oluşturacağımı tarif ediyor.. Deepseekte kısıtlama olmaması güzel chatgpt para istiyor. Rekabet iyidir. Gelecek çok şeye gebe.
  3. F

Windows işletim sisteminde kullanılan MS-DOS komutlar

Windows işletim sisteminde kullanılan MS-DOS komutları, temel dosya yönetimi, sistem bakımı ve diğer işlemler için kullanılır. İşte yaygın olarak kullanılan MS-DOS komutları ve ne işe yaradıkları: Temel Dosya ve Dizin İşlemleri DIR: Bulunduğunuz dizindeki dosya ve klasörleri listeler. Örnek...
  4. F

Windowsda kısayol tuşları

BİLGİSAYAR İÇİN ÖNEMLİ KISAYOL TUŞLARI Genel Kısayollar ✅ CTRL + A → Tümünü Seç ✅ CTRL + C → Kopyala ✅ CTRL + X → Kes ✅ CTRL + V → Yapıştır ✅ CTRL + Z → Geri Al ✅ CTRL + B → Kalın Yap ✅ CTRL + U → Altı Çizili Yap ✅ CTRL + I → İtalik Yap Fonksiyon Tuşları ✅ F1 → Yardım ✅ F2 → Seçili öğeyi...
  5. F

Mesela şöyle bir soruya aldığım cevap: puplic olmuş hala çalışan Türk kanallarını içeren bir m3u adresi ver. ChatGPT: Kamuya açık ve hâlâ aktif olan Türk televizyon kanallarını içeren M3U listelerine aşağıdaki kaynaklardan ulaşabilirsiniz: UzunMuhalefet/Legal-IPTV: Bu GitHub deposu...
  6. F

Emekli biri olarak yapay zekayı hangi amaçla kullanıyorum: Kan tahlil, idrar tahlili, MR vb sonuçlarını analiz ettirip yorum alıyorum. Teknik konularda ne yapmam gerektiğini soruyorum. Hatta detaylandırmasını istiyorum. Bilmediğim bir ağaçın fotoğrafını çekip bu ağaç ne ağacıdır diye soruyorum...
  7. F

"Oops! DeepSeek is experiencing high traffic at the moment. Please check back in a little while." Sürekli bu mesajı veriyor vesselam.
  8. F

Öneri 🎁🎲 BARON66 👑M3U8👑XTREAM KODLARI👑STB MAC👑 ADRESLERİ 2025🎲🎁

Değerli @Baron66, tarama prğramını sizlerle paylaşacağım herkes öğrensin yazmıştınız. Elim havada gözüm ekranda o anı bekliyorum. Sağlıcakla kal.
  9. F

M3u için en iyi player hangisi ?

Ömürboyu diye biliyorum. IPTV Extreme Playlists Portal bu adrestende cihazınızın MAC adresini girerek istediğin playlisti girebilirsin. Güle güle kullan.
  10. F

M3u için en iyi player hangisi ?

https://play.google.com/store/search?q=iptvextreme%20pro&c=apps&hl=tr 11TL ye aldım çok memnunum. PC den istediğim m3u dosyasını da uzaktan MAC adresine göre yükleme yapabiliyorsun. Sadece MAC emulatörü yok yoksa bence harika.
  11. F

Öneri IPTVSevenler M3u

@Memetcandal güzel insan siz bildiğiniz gibi devam edin. O onu demiş bu bunu demişe bakarsanız çok çabuk yorulursunuz. Elinize emeğinize sağlık. Çok teşekkürler...
  12. F

Venüs+ Pro IPTV Player Premium v5.0 & Hızlı ve Stabil

Sanırım url olarak yazman gerekiyor yukarıda m3u files desteklemez yazıyor
  13. F

KALİTELİ ve GÜNCEL TV BOX

RockTek G2 4K Streaming Android Box Hiremco getirmiş. Ustalar bu cihaza ne diyorsunuz alınır mı?
  14. F

Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

En hoşuma giden uygulamalardan biri ellerin dert görmesin güzel insan.
  15. F

Evet @Baron66 dan bize balık tutmayı öğreteceği bir konu açmasını dört gözle bekliyoruz.
  16. F

Duyuru Forumda Uyarı Sistemi Devrede

Ceza alan birinin ceza puanı belirli bir süre ceza almazsa silinmesi gerektiğini düşünüyorum.
  17. F

Olay budur teşekkür ediyorum. Hep balık veriliyor. Biride şu balık tutmayı anlatsa süper olur. Mesajınızı bekliyor olacağım.
  18. F

Bilin ki Dolandırılmayın!

Yukardaki panel videosundan sonra yazacaklarım hafif kalır ancak hala zaman zaman arandığım için bilinmesinde fayda var. Telefondan aranıyorsunuz beyfendi kombinizin bakımı gelmiş diye başalanıyor. Konuşma devam ederse adresiniz alınıp eve kombi bakımına geliniyor. Olmadık arızalar falan...
  19. F

Hiremco x6 pro yavaş apk kurulumu

Eskiden at, avrat, silah yiğidin şansına derlerdi. Şimdi buna Elektronik cihazlarıda eklememiz lazım sanırım. :)

Geri