Arama sonuçlarınız

1. theperfectstrom

Samsung smart Tizen tv LG Web os tv için tamamen ücretsiz ip tv uygulaması

Mor larda açmama sorunu olmadı bende Samsung tv de
  2. theperfectstrom

Birdahakine tekrar bakayım tv kardeşimin şu anda erişemiyorum :)
  3. theperfectstrom

Evet sitesinde yazıyor sadece yükleme yapılacak alanı göstermiyor.Desteği mevcut yani .ama uygulama mağzasında direk çıkıyor ;)
  4. theperfectstrom

Samsung ta ileri geri alma harici playerda açma vs çıkmadı ne yazıkki :(
  5. theperfectstrom

Arkadaşlar haftasonu samsung tv için ip tv uygulaması arayışı içerisine girdim fakat 10 a yakın uygulama denedim hepsi de paralı (kimisi 7 gün deneme) Tam vazgeçicektim ki (bu arada ettiğim yaratıcı küfürlerin haddi hesabı yok Tizen işletim sistemine ) Sonunda aradığım playeri buldum uygulama...
  6. theperfectstrom

Android TV'ye m3u nasıl yüklenir telefondan

Yine kitap gibi cevap 👏👏👏
  7. theperfectstrom

Süreli olan M3U Url/File Süre Sınırı Kaldırılabir mi?

Bulduğunuz m3u lar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyorsa yada mac adresi ile bunu yöneten site (server) elindedir ne kadar süre kullanılacağı yada kaç kullanıcı lı olacağı.bizim değişiklik yapmamıza izin vermez.
  8. theperfectstrom

🌀 Hadi biraz da nostalji yapalım, online TETRIS :)

Niyeyse direk belgesel tadında Apple + yapımı mükemmel filmi geldi aklıma :) İzlemeyenler için şuraya bi link bırakayım ;) Tetris filmi izle
  9. theperfectstrom

Bilgisayarınızda hangi antivirüs programını kullanıyorsunuz ?

Daha öncelerinde paralı kaspersky kullanıyordum.artık Kaspersky free kullanıyorum.yaklaşık 3 senedir.tek mail adresi ile 3 cihaz 1 yıl aktifleştiriyor. ayarlarını düzgün yapınca pc de yok gibi ve söz dinliyor.
  10. theperfectstrom

Televizyonum usb görmüyor

Severiz ftp yi :) filezilla geldi aklıma direk :D
  11. theperfectstrom

bu şekilde olunca her 2 ekranda çalışmama gibi bir lüxü yok.
  12. theperfectstrom

Pc yi yeniden başlattım çalıştı şaka gibi :D :D :D
  13. theperfectstrom

Anlamış değilim bende kaldırdım kurdum şimdi windowsta gene aynı ulen bi yardımcı olalım dedik program çalışmadı :D ama @Latte çalıştırmış. konuyu açana yeter sanıyorum.
  14. theperfectstrom

Şimdi bende denedim sende demi soket hatası verdi windowstaki? çevrimdışı diyor. pcden gönderme yapıyor ama alım yapmıyor :D şaka gibi
  15. theperfectstrom

mi stick te program açık olan ekrandaki isim yakın cihazlarda göndereceğiniz aygıt ismi olarak çıkmalı telefonda yada pc de ..yoksa ağ ile ilgilidir.
  16. theperfectstrom

Tamam ilk verdiğim cevap taki yol sizin için uygundur.
  17. theperfectstrom

Konuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasın :)
  18. theperfectstrom

Daha önce onu kullanıyordum,Reklamları bıktırdı beni. local send de reklam yok.pc ye de yüklenebiliyor telefona yada mi sticke aktarma yaparken çok işime yarıyor.bilginiz olsun ;)
  19. theperfectstrom

taktığınız usb cihazının içeriğini görmeniz için dosya yöneticisi ((cx file explorer,solid explorer gibi)indirmeniz gerekli play store üstünden direk göremezsiniz. gelelim apk yüklemenin en basit olan kısmına... Hem telefona hem de mi stick cihaza playstore üstünden localsend programını...

Geri