Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar haftasonu samsung tv için ip tv uygulaması arayışı içerisine girdim fakat 10 a yakın uygulama denedim hepsi de paralı (kimisi 7 gün deneme)
Tam vazgeçicektim ki (bu arada ettiğim yaratıcı küfürlerin haddi hesabı yok Tizen işletim sistemine )
Sonunda aradığım playeri buldum uygulama...
Bulduğunuz m3u lar kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılıyorsa yada mac adresi ile bunu yöneten site (server) elindedir ne kadar süre kullanılacağı yada kaç kullanıcı lı olacağı.bizim değişiklik yapmamıza izin vermez.
Daha öncelerinde paralı kaspersky kullanıyordum.artık
Kaspersky free kullanıyorum.yaklaşık 3 senedir.tek mail adresi ile 3 cihaz 1 yıl aktifleştiriyor.
ayarlarını düzgün yapınca pc de yok gibi ve söz dinliyor.
Anlamış değilim bende kaldırdım kurdum şimdi windowsta gene aynı ulen bi yardımcı olalım dedik program çalışmadı :D ama @Latte çalıştırmış.
konuyu açana yeter sanıyorum.
Daha önce onu kullanıyordum,Reklamları bıktırdı beni. local send de reklam yok.pc ye de yüklenebiliyor telefona yada mi sticke aktarma yaparken çok işime yarıyor.bilginiz olsun ;)
taktığınız usb cihazının içeriğini görmeniz için dosya yöneticisi ((cx file explorer,solid explorer gibi)indirmeniz gerekli play store üstünden direk göremezsiniz.
gelelim apk yüklemenin en basit olan kısmına...
Hem telefona hem de mi stick cihaza playstore üstünden localsend programını...