Televizyonum usb görmüyor

rtbica

Üye
Konular
1
mi stick bagladıgım televizyonum usb takınca tepki veriyor ama mi stickte görünmüyor ne yapmalıyım aktif apk yükleme yolu söyler misiniz

taktığınız usb cihazının içeriğini görmeniz için dosya yöneticisi ((cx file explorer,solid explorer gibi)indirmeniz gerekli play store üstünden direk göremezsiniz.
gelelim apk yüklemenin en basit olan kısmına...
Hem telefona hem de mi stick cihaza playstore üstünden localsend programını indirip kuruyorsunuz.
mi stick te programı açıyorsunuz
telefondaki local send üzerinden indirdiğiniz apk dosyasını seçip gönderiyorsunuz.
Bunu yaparken her 2 cihazında aynı ağa bağlı olması gerekli yoksa cihazlar birbirini görmez.

Daha önce onu kullanıyordum,Reklamları bıktırdı beni. local send de reklam yok.pc ye de yüklenebiliyor telefona yada mi sticke aktarma yaparken çok işime yarıyor.bilginiz olsun ;)
PC den tvye beceremedim localsend ile...kendime dosyayı PCden WhatsApp mesajı atıp, telefondan tv ye gönderiyorum.😀

Hatanız var gibi 😂

Soruyu soran USB hub ile Mi Stick ve USB aygıtı bir kullanmaya çalışmamış.
Mi Stick taktığı televizyona USB takmaya çalışıyor. Hâliyle de mi stick içinde göremiyor.

@rtbica USB ile mi stick kullanmak için enerji çıkışlı bir usb çoklayıcı kullanmanız gerekiyor. Televizyona bağlanan aygıtları box cihaz göremez bu şekilde.

Hatanız var gibi 😂

Soruyu soran USB hub ile Mi Stick ve USB aygıtı bir kullanmaya çalışmamış.
Mi Stick taktığı televizyona USB takmaya çalışıyor. Hâliyle de mi stick içinde göremiyor.

@rtbica USB ile mi stick kullanmak için enerji çıkışlı bir usb çoklayıcı kullanmanız gerekiyor. Televizyona bağlanan aygıtları box cihaz göremez bu şekilde.
Konuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasın :)

Konuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasın :)
Açıklamış 😅

Televizyona mi stick takıyor ve çalışıyor.
Aynı televizyonun USB girişine bir USB bellek takıyor ve o da çalışıyor ama mi Stick o USB aygıtı görmüyor. Diyor 😃

@rtbica Send files to TV uygulamasını hem telefonunuza hem cihaza kurun.

İkisinden de uygulamayı açın. Telefondan uygulamayı açın ve Send'e basıp dosya seçin cihaza göndermek için. Cihazda da Receive kısmına basın gelen dosyayı görürsünüz.

Success ile dosya aktarımı sonrası üzerine tıklayıp Open diyerek açın ve kurulsun APK.

hocam denediş
Açıklamış 😅

Televizyona mi stick takıyor ve çalışıyor.
Aynı televizyonun USB girişine bir USB bellek takıyor ve o da çalışıyor ama mi Stick o USB aygıtı görmüyor. Diyor 😃

@rtbica Send files to TV uygulamasını hem telefonunuza hem cihaza kurun.

İkisinden de uygulamayı açın. Telefondan uygulamayı açın ve Send'e basıp dosya seçin cihaza göndermek için. Cihazda da Receive kısmına basın gelen dosyayı görürsünüz.

Success ile dosya aktarımı sonrası üzerine tıklayıp Open diyerek açın ve kurulsun APK.
hocam send dediğimde televizyon cıkmıyor ondan gönderemiyorum?

hocam denediş

Hocam siz bu apkyı miStick içine kurmaya çalışıyorsunuz değil mi ? Aynı ağda mi stick ve telefonunuz bağlı olacak her ikisinede uygulamayı kurup o şekilde göndereceksiniz.

hocam denediş

Box cihaza kurulu olması yetmiyor ikisinin de açık olması gerekiyor hem box hem de telefon üzerinden. Buna rağmen çıkmıyorsa farklı bir sorun ya da atladığınız birşey vardır.

En önemli kısım ikisinde de uygulamanın açık olması.

Hocam siz bu apkyı miStick içine kurmaya çalışıyorsunuz değil mi ? Aynı ağda mi stick ve telefonunuz bağlı olacak her ikisinede uygulamayı kurup o şekilde göndereceksiniz.
evet dogrudur izlemediğim video kalmadı send dediğimde mi stick görünmediği için gonderemiyorum

Geri