Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Daha önce onu kullanıyordum,Reklamları bıktırdı beni. local send de reklam yok.pc ye de yüklenebiliyor telefona yada mi sticke aktarma yaparken çok işime yarıyor.bilginiz olsunLocalsend ile başarılı olamaz iseniz,
Send Files To TV uygulaması da bir alternatiftir.
PC den tvye beceremedim localsend ile...kendime dosyayı PCden WhatsApp mesajı atıp, telefondan tv ye gönderiyorum.Daha önce onu kullanıyordum,Reklamları bıktırdı beni. local send de reklam yok.pc ye de yüklenebiliyor telefona yada mi sticke aktarma yaparken çok işime yarıyor.bilginiz olsun![]()
send files to tvde cihazı gormuyor anlamadım nedenseLocalsend ile başarılı olamaz iseniz,
Send Files To TV uygulaması da bir alternatiftir.
hocam televizyonda mesajı nasıl acıyosunuzPC den tvye beceremedim localsend ile...kendime dosyayı PCden WhatsApp mesajı atıp, telefondan tv ye gönderiyorum.![]()
Konuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasınHatanız var gibi
Soruyu soran USB hub ile Mi Stick ve USB aygıtı bir kullanmaya çalışmamış.
Mi Stick taktığı televizyona USB takmaya çalışıyor. Hâliyle de mi stick içinde göremiyor.
@rtbica USB ile mi stick kullanmak için enerji çıkışlı bir usb çoklayıcı kullanmanız gerekiyor. Televizyona bağlanan aygıtları box cihaz göremez bu şekilde.
sadece televizyonuma apk kurmak istiyorumKonuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasın![]()
Mesajı değil , mesaja eklediğim dosyayı (.apk) tvye gönderiyorumhocam televizyonda mesajı nasıl acıyosunuz
Tamam ilk verdiğim cevap taki yol sizin için uygundur.sadece televizyonuma apk kurmak istiyorum
biraz acar mısınız işlemi anlayamadımMesajı değil , mesaja eklediğim dosyayı (.apk) tvde gönderiyorum
aynı ağa baglılar zaten ama hiçbir şekilde görmüyor birbirleriniTamam ilk verdiğim cevap taki yol sizin için uygundur.
AçıklamışKonuyu açan bence tam olarak ne yapmak istediğini açıklasın![]()
hocam send dediğimde televizyon cıkmıyor ondan gönderemiyorum?Açıklamış
Televizyona mi stick takıyor ve çalışıyor.
Aynı televizyonun USB girişine bir USB bellek takıyor ve o da çalışıyor ama mi Stick o USB aygıtı görmüyor. Diyor
@rtbica Send files to TV uygulamasını hem telefonunuza hem cihaza kurun.
İkisinden de uygulamayı açın. Telefondan uygulamayı açın ve Send'e basıp dosya seçin cihaza göndermek için. Cihazda da Receive kısmına basın gelen dosyayı görürsünüz.
Success ile dosya aktarımı sonrası üzerine tıklayıp Open diyerek açın ve kurulsun APK.
Hocam siz bu apkyı miStick içine kurmaya çalışıyorsunuz değil mi ? Aynı ağda mi stick ve telefonunuz bağlı olacak her ikisinede uygulamayı kurup o şekilde göndereceksiniz.hocam denediş
hocam send dediğimde televizyon cıkmıyor ondan gönderemiyorum?
Box cihaza kurulu olması yetmiyor ikisinin de açık olması gerekiyor hem box hem de telefon üzerinden. Buna rağmen çıkmıyorsa farklı bir sorun ya da atladığınız birşey vardır.hocam denediş
hocam send dediğimde televizyon cıkmıyor ondan gönderemiyorum?
@Latte ve @theperfectstrom un önerdiği yordamlar işe yaramalı.a
aynı ağa baglılar zaten ama hiçbir şekilde görmüyor birbirlerini
evet dogrudur izlemediğim video kalmadı send dediğimde mi stick görünmediği için gonderemiyorumHocam siz bu apkyı miStick içine kurmaya çalışıyorsunuz değil mi ? Aynı ağda mi stick ve telefonunuz bağlı olacak her ikisinede uygulamayı kurup o şekilde göndereceksiniz.