Televizyonum usb görmüyor

evet dogrudur izlemediğim video kalmadı send dediğimde mi stick görünmediği için gonderemiyorum
İki cihazda da açıksa ve göremiyorsa uygulama izinleri kapalı olabilir box cihazda. Onları kontrol ettiniz mi?

Ben USB diske atayım o şekilde yüklerim daha rahat olur diyorsanız eğer:

Dark Micro USB Erkek - USB 2.0 Dişi, Micro USB Dişi OTG Y Kablo (DK-CB-MICROTG2Y)

Bu ürünü satın alıp kullanabilirsiniz. Mi Stick cihazı bu aparat ile güç kablosuyla bağlayıp USB girişinden istediğiniz USB aygıtı takıp bellek, klavye, mouse vb kullanırsınız. Mi Stick de böylece taktığınız USB aygıtı görür.

Bunlar dışında send files to tv, kendine email atıp oradan kullanma, dropbox adresine yükleyip kullanma ya da bilgisayar üzerinden yine send files to tv veya benzeri bir uygulama ve aslında en kolayı olan scrcpy ile direkt olarak cihaza bağlanıp tut sürükle ile uygulama kurabilirsiniz aynı ağda olmaları şartıyla elbette.

Galiba uygulama bozuk.. Telefonuma ve bilgisayarıma indirdim fakat birbirlerini görmüyorlar :D

Galiba uygulama bozuk.. Telefonuma ve bilgisayarıma indirdim fakat birbirlerini görmüyorlar :D
Daha dün kullandım inat'ın son sürümünü atmak için. Bir bakayım belki de öyledir şu anda 😅

Çalışıyor 😂

Screenshot 2025 01 17 23 28 42 21 0acee17d683baf3be3e016adf7efbaabScreenshot 2025 01 17 23 28 46 90 0acee17d683baf3be3e016adf7efbaab

Şimdi bende denedim sende demi soket hatası verdi windowstaki? çevrimdışı diyor. pcden gönderme yapıyor ama alım yapmıyor :D şaka gibi
yok abi ben ben subsystem for android üzerine kurdum denedim net olsun diye.. Localsend uygulaması da bulamadı birbirini bunlara noluyo böyle

Wifi File Transfer adamdır.

yok abi ben ben subsystem for android üzerine kurdum denedim net olsun diye.. Localsend uygulaması da bulamadı birbirini bunlara noluyo böyle
Anlamış değilim bende kaldırdım kurdum şimdi windowsta gene aynı ulen bi yardımcı olalım dedik program çalışmadı :D ama @Latte çalıştırmış.
konuyu açana yeter sanıyorum.

Anlamış değilim bende kaldırdım kurdum şimdi windowsta gene aynı ulen bi yardımcı olalım dedik program çalışmadı :D ama @Latte çalıştırmış.
konuyu açana yeter sanıyorum.
Evet çalışmasında sorun yok mutlaka başka birşey vardır 😃

Uygulama bağlantılarını da verirsen konu sahibine o adamla tanışır en azından kardeşim 😂
Box desteği var mı bilmiyorum abi 😅 ben telefon tablet misali düşün o şekil deniyorum😅😅

Box desteği var mı bilmiyorum abi 😅 ben telefon tablet misali düşün o şekil deniyorum😅😅
Eğer Android cihazdan bir diğer android cihaza çalışan bir uygulama ise box cihazda da çalışabilir. Nedir uygulamanın tam adı veya bağlantı adresi? Deneyip yazayım belki konu sahibine de çare olur çalışırsa.

Eğer Android cihazdan bir diğer android cihaza çalışan bir uygulama ise box cihazda da çalışabilir. Nedir uygulamanın tam adı veya bağlantı adresi? Deneyip yazayım belki konu sahibine de çare olur çalışırsa.
Wifi file transfer dedimya abi 😅😅
Ben direkt tarayıcı üzerinden ip ile kullanıyorum başka seçeneğini denemedim.

Box için indirme görünmüyordu ona bakarken diğer bir yolu keşfettim 😂

Bu uygulama bir dosya yöneticisi. Hem telefona hem box cihaza yüklenebiliyor play store ile.

Telefonda yüklü olanı açıp Ağdan Erişim dediğinde senden şifre koymanı istiyor. Şifre koyup başlat diyorsun.

Daha sonra box cihazda da aynı uygulamayı açıp Ağdan Erişim'e girdiğinde bu başlattığın hizmetten dolayı yukarıda telefonunun adı görünüyor. Ona tıklayınca da telefonun dahili ve varsa hafıza kartına erişiyorsun direkt.

Gerisi box ile kullanmakta. Box ile telefon hafızasına girip kuracağın dosyayı bulup tıkladığın zaman box cihaza indirmeye başlıyor.

Screenshot 2025 01 17 23 49 10 01 754cf9a4094c34a8eeb04648e2e3eb8dScreenshot 2025 01 17 23 49 02 99 754cf9a4094c34a8eeb04648e2e3eb8d

Telefonda bunu yaptıktan sonra box cihazdan Ağdan Erişim'e girildiğinde telefon adına tıklayıp şifre ile giriş yapılıyor ve sonrası telefon hafızası box ekranından kullanılabiliyor ile devam ediyor.

Telefon ekranından box hafızasını kontrol etmek için ise hizmeti boxdaki uygulamadan başlatıp telefon ile box adına tıklayıp şifre ile giriş yapmak yetiyor. Böylesi daha kolay olabilir neden;

Telefondaki cihaza gönderilecek dosyayı kopyalayıp box cihaza şifre ile eriştikten sonra istediğiniz dosyaları kopyalayıp sol menüden box cihazı seçerek istediğiniz yerine yapıştırabiliyorsunuz.

Screenshot 2025 01 17 23 59 23 55 754cf9a4094c34a8eeb04648e2e3eb8d

Son düzenleme:

Geri