Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler çalışma için. Teknik olarak bilgisi olmayan biri Android medya player yapma işine girişmeye çaba gösterse; Başlangıç nereden olacak, pc üzerinden hangi programlar-kodlama vs. Zaman sıkıntısı yok yaşarsam zaman hep benim(y) Niyetim, 4k ultra hd-hdr10+-dolbyvision görüntü...
Merhabalar, Android box da son sürüm VLC player kullanıyorum, birkaç aydır herhangi bir tr altyazı indirme seçtiğimde; sağ üst köşede internet ikonu üzerinde kırmızı işaret var ve TR altyazı bulma indirme işlemi yapmıyor. Bu sorunu yaşamış ve çözüm bulmuş olan arkadaşlar var ise paylaşırsa...
Üyesi olduğum bir forumdan bir paylaşım aldım ama panel ve ıptv uygulama nasıl birlikte açılır veya kurulur bilmiyorum.
Uygulama skylive apk ama paylaşan arkadaş farklı bir ıptv uygulamasını son derece güzel uyarlamış, paylaşmış.
Ben panel kullanımı vs. bilmediğimden; ıptv apk yı ve diğer apk ve...
Boxlarda farklılık olabilir, atv launcher-projet..launcher vs varsa kaldırıp, orijinal açılan ekranda açılmasını istediğiniz uygulama üzerinde kumanda veya mause uzun ok basılı tuttuğunuzda; Başlangıçta çalıştır-verileri temizle-kaldır gibi üç seçenek çıkması gerekir ama dediğime de dikkat etmek...
Her android box-medya playerde var mı? bilemiyorum ama istenilen uygulama üzerinde uzun basıldığında bazı seçenekler çıkar ve açılışta başlat seçeneği de bunlardan biridir. Varsa bu şekilde olmasını umuyorum
Aslında hd yayın izlenecekse ki sinema-hdo filmplus vs. benzerleri hepsi TR altyazı vs sorunları olabilirken; Seyirtürk ve Türkvod/ücretli bize reklamsız ve TR altyazılı varsa dublajlı zaten sunuyor ve sürekli güncelliyor. VLC player/bende ki android sürümünde son dönemde altyazı indirmiyor...
Dizi film olsa idi Yurtdışında ödül alırdı. Kuru otlar üstünde filmi gibi.
Dizinin tüm izleyen insanlara geçmesindeki en önemli faktör, tuvalet ihtiyacı haricinde tüm insanların 24 saati üzerinde ki yaşam sürecinden kesitsize yakın hikaye sunması. Senaryo-kast- vs hepsi doğal bir yaşam olarak...
Forum ve diğer bölümlerde emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Bir öneri olarak yazıyorum!
Forumun ileride yasaklı duruma gelme olasılığı artıyor gibi. sinetech üstad nasıl youtube kanalında paylaşılması yasak olanları ipuçları ile flu ya da buzlanmış görüntüde veriyorsa; Burada paylaşılan...
Konular klasörler gibi yapılabilir(yazması kolay ama yapacak arkadaşlara emek olabilir)
Örnek: KODİ bölümü= kodi ile ilgili hertürlü soru-görüş-paylaşımlar
Giren arkadaş forum ana sayfasında kafasında ki soru vs. KODİ ile ilgili ise o klasörü tıkladığında, içeri girer ve orada ki yine...
stremio varsa tamam, kodi Dünyaca bilinen bir medya playerdir, çok seçenekli bir üründür. pc ye gösterdiğim yerlerde ki adreslerden yavaş kurup denemeler yapabilirsiniz, memnun kalırsanız, ekonominize göre bir android box alıp kullanma durumunuz olabilir.
KODİ ve eklentileri windowsa da kurulur ama pc yüksek kaliteli donanıma sahipse 4k dolby vision dolby atmos vs donanım varsa izlersiniz, kısaca pc niz.ne veriyorsa o. Aşağı adresten kodi pc-android vs. mimarisi 32+64 vs hangisi uygunsa indirip kurulabilir...
forumda birçok konu açıldı. kodi-stremio-elementum vs. gibi Android kullanıcısı iseniz bu tür forum konularına bakın. Genelde tüm ıptv oynatıcıları ve Türkvod-Seyirtürk-sinemahd- vs. uygulamalar hd yayın yaparlar
netflix eskisi gibi değil, kullanıcı kaç ise o kullanıcıların ıp ve mac adresleri üzerinden takip ediyor.Örnek: 4 kullanıcılı bir üyelik 5 ve yukarısına dağıtılamıyor, veriliyor ilk önce açıyor sonra mac ve ıp üzerinden dışarı atıyor ve ilgili kişiye mail atılmasını isyiyor vs.
Üstad çok güzel ve kullanışlı bir uygulama özellikle medya player seçimi harika olmuş, özellikle ultra hd 4k hdr hdr10+ dolby vision görüntü ve dolby atmos dolby digital plus dtsx gibi ses formatlı vod filmler ve diziler olunca harici playerler daha da işe yarıyor altyazı indirme seçenekleri...
Şuan sarı sayfalarda KEENETİC HOPPER 3610 var iki adet, son derece kaliteli wifi6 vs. her türlü eksiklikler sık güncellemeler ile tam serbest donanım ve yazılıma sahip, torrent indirme, vpn, dns vs. özgürlükleri daha birçok eklenti
ben hopper 3610 sıfır aldım, Türknete geçtiğim için modemsiz...
referans işli ıptv ben de bilgi paylaşayım. Ankara da çook eskiden Konya sokaktan tanıdığım dreambox işlerinden cccam dan vs. bir arkadaşa ıptv veriyormuş, arkadaş da bizim özel ıptv miz var referans olursak alınabiliyor dedi, ol dedim. Çıka çıka o vatandaş çıktı, 300 TL lik ıp yi referans ve...
IPTV sağlayıcıları hertürlü işi çözüp örnek: dolby vision hdr hdr10+ görüntü, dolby atmos, dtsx ddplus vs. gibi ses formatlı filmleri dizileri ve canlı yayınları sunsalar bile, ıptv oynatıcı bunları işleyecek ve özellikle TR altyazı (opensubtitle.org) eklentisi ile vod-seri leri altyazı ile...
Stremio daha çok ses sistemi ve tv donanımı ile internet hızı 100 mbps olanlar için iyidir o da paylaşılan yere yük fazla değil ise donma vs. olmadan izlenir. stremio android telefona kurun,/apple özel olduğu için torrentio eklentisine izin vermiyor diye biliyorum. üye olun sonra eklentilere...