Stremio-mu daha iyi yoksa HDO-mu?

Kyrox user

Üye
Konular
17
Merhaba. Her ikisi altyazılı içerik sunuyor ve Sinetech kanalında her ikisinin videosu var. Acaba en iyisi hangisi ve neden? Veya bunlardan daha iyi bir uygulama varmı? Yabancılar Flixvision uygulamasından çok bahsediyor. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Merhaba. Her ikisi altyazılı içerik sunuyor ve Sinetech kanalında her ikisinin videosu var. Acaba en iyisi hangisi ve neden? Veya bunlardan daha iyi bir uygulama varmı? Yabancılar Flixvision uygulamasından çok bahsediyor. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Var bunların dışında kullandığım kaliteli uygulamalar buyrun

Rica ederim , iyi forumlar.

Stremio kullanıyorum cihaza yüklemeye değer mi diye sormuştum kurulum dosyalarını indirdim ilk fırsatta denerim.
Benim yer sorunu yok onun için aynı tarzda çok uygulama var stremio ,nova ,cinema hd, hdo box gibi...

HDO nun altyazı sorunu vardı. Düzeltildi mi acaba ?

Aslında hd yayın izlenecekse ki sinema-hdo filmplus vs. benzerleri hepsi TR altyazı vs sorunları olabilirken; Seyirtürk ve Türkvod/ücretli bize reklamsız ve TR altyazılı varsa dublajlı zaten sunuyor ve sürekli güncelliyor. VLC player/bende ki android sürümünde son dönemde altyazı indirmiyor, arkadaşlarımızın yaptıkları ıptv uygulamalarında yönlendirmeleri external player-harici playerlere izinli yapsalar kodi üzerinden opensubtitle.com-org üyelik ve a4k altyazı eklentisi ile TR altyazı varsa iner ve izlenir. Örnek: bir paylaşılan bir ıptv vod bölümünde 4kHDR10 Dolby Atmos bir film var-Alman vod- ona Almanca yoksa bir TR altyazı indirme olmaz ise izleme ve dinleme yapamıyoruz. Bu konuda stremio daha iyi durumda diyebilirim

Geri