BOX’ta yüklü uygulamaların cihaz açılışında açılması

BtnGnz

Üye
Konular
24
Konuyu burada mı yoksa uygulama sekmesinde mi açmaya önce karar veremedim ama sonunda burada açmayı daha doğru buldum. BOX ile ilintili olduğunu düşündüm.
Bende yüklü “bazı” uygulamalar cihazla birlikte açılmıyor, BOX cihazı her açtığımda, cihaz açılıp “oturduktan” sonra ben teker teker “Ayarlar/Cihaz tercihleri/Erişilebilirlik” üzerinden açmak durumunda kalıyorum. Bunun ‘normali’ böyle midir yoksa bende mi bir sorun var acaba?
Cihazım: Formuler Z10 Pro Max ve herşey “güncel”. (Satın aldığım firma konuyu bilemedi)
Her açılışında otomatik olarak açılmasını istediğim ama açılmadığından elle (manuel) olarak açmak zorunda olduğum, çünkü mutlaka kullandığım uygulamalar:
Button Mapper
tvQuickActions
ESET Smart TV Security (yıllık lisanslı)
ACC Ram Cleaner vb
Son zamanlara kadar, bu listeye çok ciddi uğraşarak “oldukça ayrıntılı kişiselleştirmiş” olduğum - vazgeçilmezim (Sinetech’e sonsuz teşekkürlerimi tekrar bu vesileyle iletiyorum) ATV Launcher da ekli idi, ancak ne yaptıysam (!) ATV Launcher artık cihazimla birlikte açılıyor? Diğer yüklü tüm uygulamalar zaten Launcher’da, oradan ulaşıp açıyorum.
Var mı bunun bir çözümü/çaresi, yoksa Özgür Özel aracılığıyla CHP’ye mi başvuru yapmalıyım? :cool:
Saygılar

Son düzenleme:
Her android box-medya playerde var mı? bilemiyorum ama istenilen uygulama üzerinde uzun basıldığında bazı seçenekler çıkar ve açılışta başlat seçeneği de bunlardan biridir. Varsa bu şekilde olmasını umuyorum

Her android box-medya playerde var mı? bilemiyorum ama istenilen uygulama üzerinde uzun basıldığında bazı seçenekler çıkar ve açılışta başlat seçeneği de bunlardan biridir. Varsa bu şekilde olmasını umuyorum
Öneriniz, ilginiz, emek ve zamanınız için teşekkür ederim, ama çalışmadı, ya da ben beceremedim?

Kullandığınız launcherı silin.
https://forum.sinetech.tr/konu/projectivy-launcher-4-54-premium-guncelleme.1301/bunu yükleyip gerisini programın ayarlarına bırakın.
Aman üstad, yapma lütfen, duymamış olayım: yıllardır kullanmakta ve sürekli “kişiselleştirmekte” olduğum ATV Launcher’ıma ‘dokunma’. Bir görebilseydiniz ne demek istediğimi anlardınız! )))
Dediğim gibi benim kullandığım bu launcher’da yıllardır “kişisel özelleştirme” durumu söz konusu!
(Bu arada, ilginiz, emek ve zamanınız için unutmadan teşekkür ederim!)
Ayrıca Projectivy 4.54, GPStore’dan indirip yüklediğimde benden Premium sürümü için 245.00₺ istedi!?
Gerçi hafıza kısıtlama sorunum olmadığı için bunu da indirdim ve yükledim, fırsat bulursam üzerinde “oynarım”.
İkisini de kullanırım diye düşünüyorum, zamanla hangisi daha “seksi” gelirse onunla yola devam ederim diyorum?
Bakalım bu önerdiğiniz Projectivy, “benim” ATV karşısında galebe gelebilecek mi?
Başka çözüm önerisi?

Aman üstad, yapma lütfen, duymamış olayım: yıllardır kullanmakta ve sürekli “kişiselleştirmekte” olduğum ATV Launcher’ıma ‘dokunma’. Bir görebilseydiniz ne demek istediğimi anlardınız! )))
Dediğim gibi benim kullandığım bu launcher’da yıllardır “kişisel özelleştirme” durumu söz konusu!
(Bu arada, ilginiz, emek ve zamanınız için unutmadan teşekkür ederim!)
Ayrıca Projectivy 4.54, GPStore’dan indirip yüklediğimde benden Premium sürümü için 245.00₺ istedi!?
Gerçi hafıza kısıtlama sorunum olmadığı için bunu da indirdim ve yükledim, fırsat bulursam üzerinde “oynarım”.
İkisini de kullanırım diye düşünüyorum, zamanla hangisi daha “seksi” gelirse onunla yola devam ederim diyorum?
Bakalım bu önerdiğiniz Projectivy, “benim” ATV karşısında galebe gelebilecek mi?
Başka çözüm önerisi?
bu premium zaten, yine de bir deneyiniz siz bunu mevcut launcherınızı kaldırmadan. premium özellikleri zaten derdinize derman olacak gibi kanımca.

Öneriniz, ilginiz, emek ve zamanınız için teşekkür ederim, ama çalışmadı, ya da ben beceremedim?
Boxlarda farklılık olabilir, atv launcher-projet..launcher vs varsa kaldırıp, orijinal açılan ekranda açılmasını istediğiniz uygulama üzerinde kumanda veya mause uzun ok basılı tuttuğunuzda; Başlangıçta çalıştır-verileri temizle-kaldır gibi üç seçenek çıkması gerekir ama dediğime de dikkat etmek gerekir.
Her box un eylemi bu şekilde oluyor mu?
Arkadaşlarımın dediği gibi farklı launcherler deneyerek ki birden fazla kurulduğunda hangisi ile açmak istediğinize dair seçenekler gelecektir.

Projectivy hepsinden ileride zaten deneyin pişman olmazsınız...

bu premium zaten, yine de bir deneyiniz siz bunu mevcut launcherınızı kaldırmadan. premium özellikleri zaten derdinize derman olacak gibi kanımca.
Evet öyleymiş, ben Projectivy’yi GPStore’dan indirip kurmuştum, bazı özellikleri için Premium istiyordu, onu kaldırıp sizin linkinden yükleyince Premium özelliği oluştu.
Ancak, yine de benim ATV’yi bu kullandığım çok kişiselleştirilmiş durumuna getirmek için harcadığım zaman ve emeği bunun için de sıfırdan yeniden harcamak gözümde büyüyor doğrusu,
Bakalım, bazı ‘farklı’ özellikler ve ayarlar var görünüyor, belki zaman ayırabilir, uğraşabilir isem benzer kullanım kolaylığını bunda da oluşturabilirim sanıyorum.
Ama o zamana kadar benim sorunum çözüm beklemeye devam ediyor olacak gibi; korkarım Projectivy tam olgunlaşıp ana Launcher aşamasına terfien gelene dek de bilemeyeceğim sanki?
Teşekkürler sizlere.

Boxlarda farklılık olabilir, atv launcher-projet..launcher vs varsa kaldırıp, orijinal açılan ekranda açılmasını istediğiniz uygulama üzerinde kumanda veya mause uzun ok basılı tuttuğunuzda; Başlangıçta çalıştır-verileri temizle-kaldır gibi üç seçenek çıkması gerekir ama dediğime de dikkat etmek gerekir.
Her box un eylemi bu şekilde oluyor mu?
Arkadaşlarımın dediği gibi farklı launcherler deneyerek ki birden fazla kurulduğunda hangisi ile açmak istediğinize dair seçenekler gelecektir.
Henüz yolun başında, prematüre aşamasında olsaydım dediğiniz gibi hepsini kaldırıp deneyebilirdim belki, ama bu aşamada ı-ıh, gözüm yemiyor doğrusu! :-(

Geri