Arama sonuçlarınız

1. C

Yardım Katagori yardim

@parstv hocam yaptım ama test etmedim bilginiz olsun
  2. C

NBA İZLENECEK LİSTESİ OLAN VAR MI?

Nba maçları için bunu da deneyebilirsiniz. Vpn gerektirebilir.
  3. C

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Kırmızıyı silmeden maviyi kurabilirsiniz. Kırmızıya eklediğiniz repoları, ayarlar sayfasındaki "güncellemeler ve yedekleme > verileri yedekle" seçeneği ile yedek alıp, mavi olana aktarabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum çünkü repolarla beraber uygulama ayarlarınıda aktarmış oluyorsunuz ve mavi...
  4. C

HER ŞEY ÇOK NET... İLK DEFA VE SADECE SINETECH'TE 😎

@Adnan K. öncelikle elinize sağlık. Eğer oynatıcı arayüzüne önceki/sonraki kanala geçiş için butonlar ekleyebilme imkanınız varsa, uygulama çok daha kullanışlı olabilir.
  5. C

web iptv player yeni!!!

Hocam eline sağlık ama bazı sorunlar var. Öncelikle benimde bir amatör olduğumu belirteyim ve tecrübeli arkadaşlar varsa bu yazının devamında yazdığım sorunlar için belki çözüm bulabilirler bizde öğrenmiş oluruz 😄 Öncelikle "http://" ile başlayan linkler çalışmıyor çünkü CORS policy diye bir...
  6. C

kullandıgınız en iyi ilk 3 iptv player windows ve box için ve sebebi?

Windows için Open TV tavsiye edebilirim. Açık kaynaklı, bana göre kullanımı kolay, birden fazla liste desteği gibi özellikleri var. Github linki: https://github.com/Fredolx/open-tv Doğrudan indirme linki: Buraya tıkla
  7. C

HDMI CEC Nedir, Nasıl Kullanılır - Kısa Anlatım

TiviMate ücretli sürüm kullanıyorum. Benim için en büyük avantajı aynı anda farklı kanalları oynatabiliyor olması o yüzden çok işimi görüyor. Televizio yu da çok tavsiye ediyorlar ama mobil arayüzünü beğenmemiştim o yüzden televizyona hiç kurmadım bile 😄
  8. C

HDMI CEC Nedir, Nasıl Kullanılır - Kısa Anlatım

Lg nin 49UF7787 modeli ve mi box 4k bu sistemle kanal numarası tuşlayarak gezinme hariç sorunsuz çalışıyor. Önce televizyon ayarlarından simplink i açmak gerekiyor daha sonra box ayarlarından cec aktif etmek gerekiyor. Televizyonla beraber cihazın hem kapanmasını hemde açılmasını istiyorsanız...
  9. C

sıfırdan başlamak için öneriniz nedir

Unity ve UE5 sektörde popüler olan oyun motorları. Unity için C# programlama dilini, UE5 için C++ programlama dilini bilmek gerekiyor. UE5 biraz karmaşık ama gerçekten çok güçlü bir motor. Unity daha kolay, UE5 e göre biraz geride ama piyasanın en popüler oyun motoru. Unitynin çok fazla...

Geri