NBA İZLENECEK LİSTESİ OLAN VAR MI?

manir33

Üye
Konular
1
NBA league pass kanallarını izleyebileceğimiz listesi olan var mıdır ?

Nba Kanalı Bizim Drag10 M3U Listemizde Var
Dilerseniz Televizo,Tivimate,İptv# Uygulamaları üzerinden izleyebilirsiniz… İyi Günler

Nba Kanalı Bizim Drag10 M3U Listemizde Var
Dilerseniz Televizo,Tivimate,İptv# Uygulamaları üzerinden izleyebilirsiniz… İyi Günler
onu sormuyor :) lig pass bazı dosyalarda oluyor bazılarında maçları veren kanal kombinli olabiliyor tr de ssport genel de veriyor maçları dün mesela lakers maçını verdi ama önceki maçı vermedi genelde onları tnt sports filan verebiliyor ama çoğunlukla s sport ve plus veriyor

onu sormuyor :) lig pass bazı dosyalarda oluyor bazılarında maçları veren kanal kombinli olabiliyor tr de ssport genel de veriyor maçları dün mesela lakers maçını verdi ama önceki maçı vermedi genelde onları tnt sports filan verebiliyor ama çoğunlukla s sport ve plus veriyor
Olan Kanalları Detaylı Şekilde Yazarmısın?

Olan Kanalları Detaylı Şekilde Yazarmısın?
direk league pass ya bazı m3u larda var bazısında verne kanallardan toplayıp klasörlü var daha önce denk gelmiştim kanal ismi zaten league pass maç saati aktif oluyor mesela bgn 1 maçı s plus ve exxen vermiyor ama öteki oyanıcak 3 maçı vericek 1 gun sornaki gibi

Maç Zamanı Ekleyebilirim anca maç ismi verirseniz eğer

şurda var aslında vpn ile de izlersin hatta m3u da yaparsın da gecenin bir yarısı m3u filan ugraşılmaz :D kanal piyango çunku nba pass değil kanal

Valla vpn kullaanacaksanız eklerim listeye izlersiniz
konunun sahibi ben değilim konudan kopma vaktim geldi :) dediğim gibi s sport + filan veya düzü zaten veriyor baya arada vermedikleri abc tnt filan veriyor lig pass de bazı m3u larda var orj lig pass bazıalrında kanal ekli çıkmıyor denk geldim yada daddy de o saat de kım veriyosa yada latte cloudstream de var zaten daddy vpn ıle ordan gerisi sizde :D

Sspor plus ekli espn falan eklicem direkt kaynaktan çekicem abye bakarım onuda çekebilirsem çeker eklerim

Sspor plus ekli espn falan eklicem direkt kaynaktan çekicem abye bakarım onuda çekebilirsem çeker eklerim
Yardımınız için teşekkürler. Ssports ve ssports plus zaten inat ve rec tv ile izlenebiliyor. Ben direk NBA league pass kanalı olanı söylemiştim.Bazı iptvlerde oluyor.

basketseverlere gelsin h ttps://tvpass.org/playlist/m3u boşluğu kaldır televizio yapıştır maç zamanları listeler güncellenir ister her açtığında listeyi güncelle ya da 6 saatte bir güncellemeye al sorunsuz izle

basketseverlere gelsin h ttps://tvpass.org/playlist/m3u boşluğu kaldır televizio yapıştır maç zamanları listeler güncellenir ister her açtığında listeyi güncelle ya da 6 saatte bir güncellemeye al sorunsuz izle
nokta atış böyle olur tşkr

Geri