Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
onu sormuyorNba Kanalı Bizim Drag10 M3U Listemizde Var
Dilerseniz Televizo,Tivimate,İptv# Uygulamaları üzerinden izleyebilirsiniz… İyi Günler
Olan Kanalları Detaylı Şekilde Yazarmısın?onu sormuyorlig pass bazı dosyalarda oluyor bazılarında maçları veren kanal kombinli olabiliyor tr de ssport genel de veriyor maçları dün mesela lakers maçını verdi ama önceki maçı vermedi genelde onları tnt sports filan verebiliyor ama çoğunlukla s sport ve plus veriyor
direk league pass ya bazı m3u larda var bazısında verne kanallardan toplayıp klasörlü var daha önce denk gelmiştim kanal ismi zaten league pass maç saati aktif oluyor mesela bgn 1 maçı s plus ve exxen vermiyor ama öteki oyanıcak 3 maçı vericek 1 gun sornaki gibiOlan Kanalları Detaylı Şekilde Yazarmısın?
Valla vpn kullaanacaksanız eklerim listeye izlersinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.şurda var aslında vpn ile de izlersin hatta m3u da yaparsın da gecenin bir yarısı m3u filan ugraşılmazkanal piyango çunku nba pass değil kanal
konunun sahibi ben değilim konudan kopma vaktim geldiValla vpn kullaanacaksanız eklerim listeye izlersiniz
Yardımınız için teşekkürler. Ssports ve ssports plus zaten inat ve rec tv ile izlenebiliyor. Ben direk NBA league pass kanalı olanı söylemiştim.Bazı iptvlerde oluyor.Sspor plus ekli espn falan eklicem direkt kaynaktan çekicem abye bakarım onuda çekebilirsem çeker eklerim
Maalesef o kanalı çekebileceğim yer yokki..Yardımınız için teşekkürler. Ssports ve ssports plus zaten inat ve rec tv ile izlenebiliyor. Ben direk NBA league pass kanalı olanı söylemiştim.Bazı iptvlerde oluyor.
Teşekkürler bu çok yararlı oldu. Bütün sporseverlere selamh ttps://tvpass.org/playlist/m3u
Nba maçları için bunu da deneyebilirsiniz. Vpn gerektirebilir.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
nokta atış böyle olur tşkrbasketseverlere gelsin h ttps://tvpass.org/playlist/m3u boşluğu kaldır televizio yapıştır maç zamanları listeler güncellenir ister her açtığında listeyi güncelle ya da 6 saatte bir güncellemeye al sorunsuz izle