Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende zaten yaptıklarımı bu videoda izleyerek yaptım fakat olmadı video sessiz ve detaysız neyi tam olarak nereye yazıyor belli değil yavaşlatıp username ve url ekledim ama olmadı çünkü uygulama İngilizce ve adım adım net bir izahat yapan yok benzer videolar da var kimisinde mac adresi vs başka...
Selamlar elbette çok yaygın olan daha doğrusu en yaygın sistemde Android tv boxta öncelikle cepte denedim fakat bir türlü başaramadım Stbmu play storeden yükleyip denedim hiç bir şey açılmadı ne yaptım uygulama ayarlarından profile girdim kullanıcı adı yani username ve url ekledim hiç bir şey...
Çok saçma bir durum öyleyse ne işe yarar elbette dosyayı gören bir çok kişi birden ekleyip tv izlemek ister kısıtlama olması ilginç aslında demekki bazı yayınlar bazen ondan dolayı açılmıyor yeni bir şey öğrenmiş oldum bu nedenle çok teşekkür ediyorum ama aynı zamanda m3u dosyalarına olan...
Anlamadığım neden aktif cihaz sayısı yada maksimum cihaz sayısı var anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim yani bunlar ne anlama geliyor mesela 1 kişi mi kullanabiliyor yada her cihaza bir tane mi? 🤔
Evet bi arkadaş yardımcı oldu linkler 1.mesajda kalıyor oradan alıp kullanabiliyoruz sonuçta linkleri görmek için en başa dönmek gerekiyormuş. Eyvallah sağolun. Elinize sağlık.
Maalesef dostum derdinizin çaresi tükenmiş. Bende de aynısı var bir Android box aldım bağladım ne istiyorsam yükleyip izliyorum tizene samsung hiç bir destek vermiyor kısacası samsungun belkide yaptığı en büyük hata bu tizene üvey evlat muamelesi yapıyor bi zaman sonra ne güncelleme nede yeni...
Cevap için çok teşekkürler işin iptv player yükleme ve ekleme kısmını çoktan aştım ben dosyaların nasıl deșifre edilip yani ortaya çıkarmayı sordum ama o da kolaymış üzerine tıklayıp sonra kopyala not al playere ekle olay basitmiş. Neyse yinede cevap için tekrar teşekkür ederim.
Çok teşekkürler. Evet Sinetech yayınlanmalı bu herkes soruyor umarım üstat farkına varır nasıl kolay kurulur diye bir video yapar herkese böylece yardımcı olmuş olur elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız.