Arama sonuçlarınız

1. Gargamel

Sağlam Panel M3U’lar karışık

Birde belki bana geçerli kullanıcı adı mac adresi profil adı ve ne gerekiyorsa lazım fakat onları nerden bulacağımı da bilmiyorum
  2. Gargamel

Bende zaten yaptıklarımı bu videoda izleyerek yaptım fakat olmadı video sessiz ve detaysız neyi tam olarak nereye yazıyor belli değil yavaşlatıp username ve url ekledim ama olmadı çünkü uygulama İngilizce ve adım adım net bir izahat yapan yok benzer videolar da var kimisinde mac adresi vs başka...
  3. Gargamel

Selamlar elbette çok yaygın olan daha doğrusu en yaygın sistemde Android tv boxta öncelikle cepte denedim fakat bir türlü başaramadım Stbmu play storeden yükleyip denedim hiç bir şey açılmadı ne yaptım uygulama ayarlarından profile girdim kullanıcı adı yani username ve url ekledim hiç bir şey...
  4. Gargamel

Stb nasıl kurulur? Yardımcı olur musunuz?
  5. Gargamel

Sonsuz teşekkürler.
  6. Gargamel

M3U LİSTELER VE PROGRAM PAYLAŞIMLARI HK.

Öyleyse sorun yok. Teşekkür ederim.
  7. Gargamel

M3U LİSTELER VE PROGRAM PAYLAŞIMLARI HK.

Çok saçma bir durum öyleyse ne işe yarar elbette dosyayı gören bir çok kişi birden ekleyip tv izlemek ister kısıtlama olması ilginç aslında demekki bazı yayınlar bazen ondan dolayı açılmıyor yeni bir şey öğrenmiş oldum bu nedenle çok teşekkür ediyorum ama aynı zamanda m3u dosyalarına olan...
  8. Gargamel

3x Türk vip IPTV

Anlamadığım neden aktif cihaz sayısı yada maksimum cihaz sayısı var anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim yani bunlar ne anlama geliyor mesela 1 kişi mi kullanabiliyor yada her cihaza bir tane mi? 🤔
  9. Gargamel

14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Evet bi arkadaş yardımcı oldu linkler 1.mesajda kalıyor oradan alıp kullanabiliyoruz sonuçta linkleri görmek için en başa dönmek gerekiyormuş. Eyvallah sağolun. Elinize sağlık.
  10. Gargamel

Lxtream Player

Anlıyorum öyleyse ben doğru kuramadım. Eyvallah sağolun
  11. Gargamel

Tamam öyleyse çok teşekkür ediyorum her şey gönlünüzce olsun.
  12. Gargamel

Hocam öncelikle elinize ve emeğinize sağlık iyiki varsınız. Fakat paylaştığınız linkler nerede? Bir ben mi göremiyorum?
  13. Gargamel

Lxtream Player

İyi güzelde bu paralı bir Player. televizo diye bir iptv player var çok güzel ve bedava versiyonu yeterli mesela.
  14. Gargamel

Linkleri bir ben mi göremiyorum linkleri biri ekliye bilir mi? Ama her neyse elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız. Şimdiden teşekkür ederim.
  15. Gargamel

** M3U ** Listesi Kaç Kişilik ? Öğren | M3U Listeni Bedava İndir İzle Bekeme Hepsi Bir Arada Burda !!!

Beğendim lakin bir sorum olacak Android tv box ta yapsak çalışır mı?
  16. Gargamel

TİZEN isletim Tizen

Maalesef dostum derdinizin çaresi tükenmiş. Bende de aynısı var bir Android box aldım bağladım ne istiyorsam yükleyip izliyorum tizene samsung hiç bir destek vermiyor kısacası samsungun belkide yaptığı en büyük hata bu tizene üvey evlat muamelesi yapıyor bi zaman sonra ne güncelleme nede yeni...
  17. Gargamel

40x Yerli İPTV M3u

Cevap için çok teşekkürler işin iptv player yükleme ve ekleme kısmını çoktan aştım ben dosyaların nasıl deșifre edilip yani ortaya çıkarmayı sordum ama o da kolaymış üzerine tıklayıp sonra kopyala not al playere ekle olay basitmiş. Neyse yinede cevap için tekrar teşekkür ederim.
  18. Gargamel

Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

Çok teşekkürler. Evet Sinetech yayınlanmalı bu herkes soruyor umarım üstat farkına varır nasıl kolay kurulur diye bir video yapar herkese böylece yardımcı olmuş olur elinize emeğinize sağlık iyiki varsınız.
  19. Gargamel

40x Yerli İPTV M3u

Iyi güzelde paylaşım için öncelikle çok teşekkür ederim fakat nasıl kullanacağız yani nasıl ekleyip izlenir bunlar? Cevaplar için minnettarım
  20. Gargamel

Çok teşekkürler. Elinize sağlık.

Geri