14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pc ıcın uygulama yaparsan super olurdu valla tek tek uyelık gırmek zorunda kalmamak ıcın bı ayar cekersen bırde tadından yenmez :)
pc için zaten bir uygulamam mevcut fakat onu henüz paylaşmadım özelliklerini kısarak paylaşmış olduğum sürüm mevcut fakat an itibari ile o da geçersiz sayılacak çünkü apk uygulamamı güncellemeye alacağım bu nedenle azıcık sıkıntıya düştüm :D

Hazır üyelikleri girilmiş program olsa mesela 😇
basicTools olarak yayınladığım program da rastgele url adresi çekiyordu fakat az önce apk uygulamamı güncellemeye alacağım için pc için geliştirdiğim programda ki rastgele url çekme olayı geçersiz kaldı bi güncellemeye girip çıkayım bi şekil halledeceğim hocam :)

#Güncellendi

basicTools olarak yayınladığım program da rastgele url adresi çekiyordu fakat az önce apk uygulamamı güncellemeye alacağım için pc için geliştirdiğim programda ki rastgele url çekme olayı geçersiz kaldı bi güncellemeye girip çıkayım bi şekil halledeceğim hocam :)
takıp deyız androıd ıcınde bu konu ıyı olurdu hazır txt dosyasını koysak ordan cekse falan yapsa yapsa sen yaparsın bunları txt dosyasını koyunca ıcındekı uyelıkler gozukecek mesela gıbılerınden yoksa kopyala yapıstırla 1k dan fazla uyelık var burda bızıde dusun bıraz yaw :)

takıp deyız androıd ıcınde bu konu ıyı olurdu hazır txt dosyasını koysak ordan cekse falan yapsa yapsa sen yaparsın bunları txt dosyasını koyunca ıcındekı uyelıkler gozukecek mesela gıbılerınden yoksa kopyala yapıstırla 1k dan fazla uyelık var burda bızıde dusun bıraz yaw :)
linkleri zaten apk uygulamam içinde verdiğim linklerden çekiyordu fakat kullandığım sitenin sunucusu bi ara gitti o yüzden kaldırıp değiştirmek zorunda kaldım :) apk uygulamasını indirirseniz içinde binlerce link mevcut 1 tanesini seçip player ile oynatabilirsiniz bahsettiğiniz şey bu galiba :)

linkleri zaten apk uygulamam içinde verdiğim linklerden çekiyordu fakat kullandığım sitenin sunucusu bi ara gitti o yüzden kaldırıp değiştirmek zorunda kaldım :) apk uygulamasını indirirseniz içinde binlerce link mevcut 1 tanesini seçip player ile oynatabilirsiniz bahsettiğiniz şey bu galiba :)
suan pc de emulatorle actım uygulamayı sadece txt dosyasını uyelıklerı gosterıyor baska bı tus gecme ekranı gormedım sabah telefona ındırıp tekrar denıcem umarım emulatorde hata vardır uygulamadan yararlanamadım

suan pc de emulatorle actım uygulamayı sadece txt dosyasını uyelıklerı gosterıyor baska bı tus gecme ekranı gormedım sabah telefona ındırıp tekrar denıcem umarım emulatorde hata vardır uygulamadan yararlanamadım
bahsettiğiniz şeyi henüz icraata koymadım şu an sadece tüm linkleri çekip gösteriyor

Android tv icin disney,netflix,prime gibi icerikleri acan tv ye kuracagim bir uygulama varmi ,iptv#,cloud stream var tv de,soruyu dgrumu sordum cok teknik detay bilmiyorum.
Disneyle Prime ı boşverin,hiçbirsey yok.3 üde var bende.Hepsi benim değil tabiki,ortaklıkla kullanıyoruz ama netflix yeter.Buyrun bu apk iş görüyor.

hocam çok teşekür edrım hocam deltatv eski şifreyi girince açmiyor şifresi değiştimi birde vpn master nerden indirebilirim şimdiden emeğinize sağlık

@androiptw

Telegramda bu kanalı takip ederseniz yenilendiğinde değiştirebilirsiniz.

CODES:
USERNAME= 359576827548
PASSWORD= 6852555852bgdd

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241117_123201_DLTA 4K.jpg
    Screenshot_20241117_123201_DLTA 4K.jpg
    1,002.1 KB · Görüntüleme: 30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri