40x Yerli İPTV M3u

Chef.Akdo

Üye
Konular
17
Diğer konulardan haberdar olmak için takip edip bildirimleri açabilirsiniz

Eline saglik güzel listeler

Iyi güzelde paylaşım için öncelikle çok teşekkür ederim fakat nasıl kullanacağız yani nasıl ekleyip izlenir bunlar? Cevaplar için minnettarım

Iyi güzelde paylaşım için öncelikle çok teşekkür ederim fakat nasıl kullanacağız yani nasıl ekleyip izlenir bunlar? Cevaplar için minnettarım
Önce VPN kurban gerekiyor, fast VPN uygun. Sonra ip tv uygulaması indir play Store'den, televizo uygun, sonra uygulaöanın üstüne tıkla yönlendirdi kten sonra sağ üst köşeden birlikte aç kısmından televizo seç, televizo, dan kanal ismi ver(1.kanal) sağ üst köşe okeyle ve televizo uygulamasına geri dön izle.

iyi oldu bu teşekkürler.

Önce VPN kurban gerekiyor, fast VPN uygun. Sonra ip tv uygulaması indir play Store'den, televizo uygun, sonra uygulaöanın üstüne tıkla yönlendirdi kten sonra sağ üst köşeden birlikte aç kısmından televizo seç, televizo, dan kanal ismi ver(1.kanal) sağ üst köşe okeyle ve televizo uygulamasına geri dön izle.
Cevap için çok teşekkürler işin iptv player yükleme ve ekleme kısmını çoktan aştım ben dosyaların nasıl deșifre edilip yani ortaya çıkarmayı sordum ama o da kolaymış üzerine tıklayıp sonra kopyala not al playere ekle olay basitmiş. Neyse yinede cevap için tekrar teşekkür ederim.

Çok iyi teşekkürler👍

• Beğen
Tepkiler: shy

Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Geri