Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyiyim tesekkur ederim CloudStreame ben de bayiliyorum lakin gelismesi gereken konular çok ya asagida eksiklerini anlatiyim
Farzı misal hdfilmcehennemi sitesine girip aksiyon kategorisine bakın sayfalarca film var git git bitmiyor
olabilecek en basit ornegi veriyorum bunu baz alarak düşünün...
Kral gelmiş yaa, nasilsin halin keyfin iyidir umarim, ilk başta ben de senin gibiydim kullanmayi bilince butun platformlarin icerigini 20 mbps netle bile 4k bedava izliyorsun ama yukarda arkadasa da dedigim gibi debrid hizmeti olmadan zulüm olur
Altyazılar için eklentilerden
Open subtitles v3 eklentisini ve disaridan harici olarak
https://turkcealtyaziorg-stremio-addon.mycodelab.live/
şu eklentiyi kurun kayma olursa altyazi gecikmesini alt taraftan ayarlayabilirsiniz
ALTYAZILI Sinema dünyasının en elit uygulaması olan, Hem telefonda hem televizyonda hem bilgisayarda premium hissiyatli uygulamalariyla korkunç fiyatlı iptvlere/ 2 günde bozulan kaçak iptvlere m3ulara diz çöktüren Stremioya hoşgeldiniz!
Bu uygulamada arayıp da bulamayacaginiz hicbir sey yok...
Kac zamandir kullaniyorum konuyu kirletme uzun suredir test ettigim kullandigim şeyleri paylastim hem ücretsiz bildiklerimizi aktariyoruz hem de senin gibilerle uğraşıyoruz