Güncel M3u Linkleri

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
184
Selamlar,

Güncel m3u linkleri aşağıdaki linktedir. Linklerin çoğunun tek kişilik olduğunu lütfen unutmayın. Link açılmadığında diğerlerini deneyin. Olmazsa Vpn ile deneyin.

Linklerin güncel durumunu takip için @patr0n checker kullanabilirsiniz:

Son düzenleme:
Selamlar,

Güncel m3u linkleri aşağıdaki linktedir. Linklerin çoğunun tek kişilik olduğunu lütfen unutmayın. Link açılmadığında diğerlerini deneyin. Olmazsa Vpn ile deneyin.

Bu Checkerlar ne kadar benziyorlar birbirine böyle(!)
Benim paylaştığım ve Baron66'nın küçük bir isim değişikliği ile tekrardan paylaştığım Checker'a?

Snetech

Ptrn

Bu Checkerlar ne kadar benziyorlar birbirine böyle(!)
Benim paylaştığım ve Baron66'nın küçük bir isim değişikliği ile tekrardan paylaştığım Checker'a?

Ekli dosyayı görüntüle 5402

Ekli dosyayı görüntüle 5403

Burada yazdığımı görmediğiniz için muhtelemen yanlış anlaşılma olacak, bi göz atın isterseniz.

Githubta açık kaynak paylaşılan bir html dosyasının çalıntı olma ihtimali yok şayet öyle olsaydı açık kaynak paylaşılmanın bir numarası olmazdı. Linkini bıraktığım mesaja göz atın hocam. 😅

Burada yazdığımı görmediğiniz için muhtelemen yanlış anlaşılma olacak, bi göz atın isterseniz.
Şimdi gördüm de bu bana ulaşmamış. Nezaketen benim paylaşımıma bir teşekkür atabilirdiniz, ya da benim de haberim olması açısından; profil adımı etiketleyebilirdiniz.

Şimdi gördüm de bu bana ulaşmamış. Nezaketen benim paylaşımıma bir teşekkür atabilirdiniz, ya da benim de haberim olması açısından; profil adımı etiketleyebilirdiniz.
Konu linkinizi bırakmıştım üstelik konuya beğeni bıraktığım halde gelmediyse bunun için bana kızamazsınız çünkü forumun yavaş olduğu vakitlerde bir çok kişinin konusuna veya mesajına attığım beğeniler gitmiyordu. Şimdi gidip bunu telafi edeceğim teşekkürler.

Konu linkinizi bırakmıştım üstelik konuya beğeni bıraktığım halde gelmediyse bunun için bana kızamazsınız çünkü forumun yavaş olduğu vakitlerde bir çok kişinin konusuna veya mesajına attığım beğeniler gitmiyordu. Şimdi gidip bunu telafi edeceğim teşekkürler.
Peki. :)

Selamlar,

EMEK ÜRÜNÜ M3U.LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER, SAĞOLASI.

Selamlar,

EMEKLE HAZIRLANIP SEVİS EDİLEN M3U.LAR İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Güncellendi. 726 adet link eklendi.
Linkler Burada

Bu sunucu dondurulduğu için linkler çalışmıyor @Adnan K.

Bir başka konuda yan panel adresi olarak @pxxdg bir adres vermişti onunla değiştirilince listelere erişilebiliyor. İsterseniz onunla değiştirip güncelleyin listeyi.

Kod:
http://buytvplay.xyz:8080

Listedeki ilk adresi bu sunucu adresiyle yazınca çıkan:

1742198437646

Bu sunucu dondurulduğu için linkler çalışmıyor @Adnan K.

Bir başka konuda yan panel adresi olarak @pxxdg bir adres vermişti onunla değiştirilince listelere erişilebiliyor. İsterseniz onunla değiştirip güncelleyin listeyi.

Kod:
http://buytvplay.xyz:8080

Listedeki ilk adresi bu sunucu adresiyle yazınca çıkan:

Adnan in verdiği sunucu vpn gerektiriyor sanırım. TR de açılmadı ama vpn ile bağlanınca giriş yaptı.

Adnan in verdiği sunucu vpn gerektiriyor sanırım. TR de açılmadı ama vpn ile bağlanınca giriş yaptı.
Evet yan panel adresi ile hiç engelleme görmeden de açılıyor. Sorun yaşayanlar olabilir diye onu da ilave ettim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri