m3u yardım

poyraz2135

Üye
Konular
3
selamun aleyküm arkadaşlar benim ücretli aldığım ip tv wifi ile bağlanınca bağlanmıyor mobil verimle bağlanınca açılıyor buna nasıl bi çözüm bulabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim aldığım yer parasını aldıktan sonra hiç bi şekilde yardımcı olmuyor

selamun aleyküm arkadaşlar benim ücretli aldığım ip tv wifi ile bağlanınca bağlanmıyor mobil verimle bağlanınca açılıyor buna nasıl bi çözüm bulabilirim bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim aldığım yer parasını aldıktan sonra hiç bi şekilde yardımcı olmuyor
Muhtemelen kullandığınız servis sağlayıcı bir tür engelleme yapıyor. Modemden dns ayarlarını değiştirmek ( Google dns kullanmak örneğin) yada vpn kullanmak çözüm olabilir

Modemi kapatıp 10 15 dakika sonra acip tekrar deneyin ip engeliniz varsa kalkacaktir

2 tv var smartv ve android farklı kullanıcı 2side aynı wifiye bağlı 2sndede aynı problem oluıştu bugün 5 aydır kullanıyorum sıkıntı yok bu akşam bu sorunu yaşamaya başladım aldığım yerde hiç yardımcı olmuyor benimde pek konu hakkında bilgim yok

Konuyu görüntüleyenler

Geri