Arama sonuçlarınız

1. Ahmetli

Kodi omega nasıl kullanılır videosu geldi herşey bu konuda !

Herkes seyir türk kapanırmı konusuna bakıyor kodi build videosu bu konuda ve şu Videoda
  2. Ahmetli

Seyirtürk kodi sizce kapanırmı ?

Videoda anlattım konu var kodi OMEGA rehberi fakat bilmiyorum izlenmemiş Videoda hızlıca anlattım
  3. Ahmetli

Linuxmu Windows mu kullanıyorsunuz çünkü böyle bişi olamaz linux kullanıyorsanız flatseal den başlatma seçeneğine kod ekliceksiniz ve izinlerin hepsini vermeniz lazım programa
  4. Ahmetli

Kanırım dosyaları veriyoruz ama aktif etmediği için bağımlılıklar rezalet çalışıyor videoyu izleyerek yapsınlar ozaman
  5. Ahmetli

Pythone 2 eski kodi versionunda yeni nesil kodi omega pythone 3 ile denedim sorun yaşamadım Bu konuya bakınız ve videoyu izleyiniz adımları takip ederek sizde aynısını yapınız
  6. Ahmetli

Linuxda türkçe karakter sorunu var linuxda onu prefix başlatma komut satırı ekleyince düzeliyor ama bu ilginç
  7. Ahmetli

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Tivimate ve sparkle Tv birbirine çok benziyor vod falanda var bunun bu playerlarda saolun keşke böyle PC programıda olsa
  8. Ahmetli

Vavoo tv açılmıyor

Kodi OMEGA ayarları video su geldi
  9. Ahmetli

APK Yüklemek! Riskli mi? Güvenli mi?

Kalitesiz yazılım bile olsa telefonunun ısınmasına sebep oluyor işlemci mimarisi için farklı kodlamalar yapman gerek her cihaza uygun yani donanımla cihazın iyi haberleşmesi gerek bu nedenle eklenti kurmak daha mantıklı APK risk teşkil ediyor all in one bir uygulama değilse yüklemeye gerek yok
  10. Ahmetli

Android tv boxlarda google drive sorunu

Şu sorunu halletsek sorun çözülüyor google ayarlarından düzeltmek lazım bilen birisi varsa şimdiden teşekkürler
  11. Ahmetli

Android tv boxlarda google drive sorunu

Ud link file manager kullanıyorum bendede aynı sorun pikpak dıye uygulamalar var bi onu driver dışında alternatif olarak Yetki kodu isteyen Google drive istemcisi olsa daha iyi olucak gerçekten
  12. Ahmetli

@dehakan7 amacım Kodi demand eklentisi gibi eklenti abi wizard şu yaptığımı direk yapıyor eklenti ama seyirtürk kurmak yerine italyan flim izleme eklentisi kuruyor https://forum.sinetech.tr/konu/kodi-demand-eklentisini-turkce-yapabilecek-varmi.1065/#post-10696
  13. Ahmetli

Seyirtürk Slyguy en tema ise Artic fuse 2
  14. Ahmetli

Başlangıçda eklentiler hazırlanıyor yazıyorsa olmuştur tema açılınca görünmüyorsa eklentiler klasöründe bu eklentiler devre dışı kalmış aktif etmek lazım olabilir mobil farklı çünkü
  15. Ahmetli

Android/data/xbmc.kodi klasörüne gidip benim zip çıkartıp içindeki klasörleri oraya attınizmı Windowsda ise C:/users/Ahmet/appdata/roming/local/kodi klasörünü bulun benim kullanıcı zip dosyasını çıkartın oraya atın Linuxda ise Home/.var/kodi/ buraya atın
  16. Ahmetli

Kodi dersleri jurial munkey repo ve slyguy reposu depoları çok güzel kodi dexe indirirseniz tüm depolar mevcut türkçe olarak şimdilik seyirtürk deposu yani reposuuda çalışıyor türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız arayüz gözükmüyorsa ingilizce çalıştırma paramteresi ile başlatın Kodi ile ilgili...
  17. Ahmetli

İndirdinizmi abey uygulamayı PC yi açtım

İndirdinizmi abey uygulamayı PC yi açtım
  18. Ahmetli

Rust desktop u indirin abey

Rust desktop u indirin abey

Geri