Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linuxmu Windows mu kullanıyorsunuz çünkü böyle bişi olamaz linux kullanıyorsanız flatseal den başlatma seçeneğine kod ekliceksiniz ve izinlerin hepsini vermeniz lazım programa
Pythone 2 eski kodi versionunda yeni nesil kodi omega pythone 3 ile denedim sorun yaşamadım
Bu konuya bakınız ve videoyu izleyiniz adımları takip ederek sizde aynısını yapınız
Kalitesiz yazılım bile olsa telefonunun ısınmasına sebep oluyor işlemci mimarisi için farklı kodlamalar yapman gerek her cihaza uygun yani donanımla cihazın iyi haberleşmesi gerek bu nedenle eklenti kurmak daha mantıklı APK risk teşkil ediyor all in one bir uygulama değilse yüklemeye gerek yok
Ud link file manager kullanıyorum bendede aynı sorun pikpak dıye uygulamalar var bi onu driver dışında alternatif olarak Yetki kodu isteyen Google drive istemcisi olsa daha iyi olucak gerçekten
@dehakan7 amacım Kodi demand eklentisi gibi eklenti abi wizard şu yaptığımı direk yapıyor eklenti ama seyirtürk kurmak yerine italyan flim izleme eklentisi kuruyor https://forum.sinetech.tr/konu/kodi-demand-eklentisini-turkce-yapabilecek-varmi.1065/#post-10696
Başlangıçda eklentiler hazırlanıyor yazıyorsa olmuştur tema açılınca görünmüyorsa eklentiler klasöründe bu eklentiler devre dışı kalmış aktif etmek lazım olabilir mobil farklı çünkü
Android/data/xbmc.kodi klasörüne gidip benim zip çıkartıp içindeki klasörleri oraya attınizmı
Windowsda ise C:/users/Ahmet/appdata/roming/local/kodi klasörünü bulun benim kullanıcı zip dosyasını çıkartın oraya atın
Linuxda ise
Home/.var/kodi/ buraya atın
Kodi dersleri jurial munkey repo ve slyguy reposu depoları çok güzel kodi dexe indirirseniz tüm depolar mevcut türkçe olarak şimdilik seyirtürk deposu yani reposuuda çalışıyor türkçe karakter sorunu yaşıyorsanız arayüz gözükmüyorsa ingilizce çalıştırma paramteresi ile başlatın
Kodi ile ilgili...