sbg 68
Üye
- Konular
- 0
TURVOD bastan beri ücretliydiki ben 6 yildir turkvod üyesiyim hala daha kullaniyorum yillik türkiye icin gecen yil 100 tl avrupa icin 15 euroydu 3 ay sonra üyeligim biticek ben yine yenileyecegim cünkü istedigim hersey mevcut en önemlisi adamlar bagimsiz 8 alternatifli serverleri mevcut ve ben vpn kullanma gereksinimi de duymuyorum kodi icine gömülü cok güzel stabil calismakta yayin kaliteleri cok cok iyi tümü FHD yayinlar. benim senede 15-20 euro birsey degil iki paket sigara parasi. sagda solda dolasmaktan iyidir. ilerleyen zamanlarda seyirtürk de yoluna saglam devam ederse yillik onlarada üye olurum. benim icin en önemlisi saglam kaynak bir sorun oldugunda kolayca iletisim kurmaktir.SEYİRTÜRK daha önce ilk olarak yıllar önce başladığında full olarak free ücretsiz ip tv özelliği olan uydu yada tv lerde hepsinde rahatlıkla izlenebiliyordu, sorunsuzdu o yıllarda günün birinde host sunucu masrafı deyip üyelerden bağış adı altında paralı yaptılar ve bu iş yürümez dedim dediğimde çıktı kapandı gitti, yıllar sonra tekrar gündem oldular TÜRKVOD ücretli yapınca duyunca busefer KODİ ve ANDROİD cihazlardan para karşılığı gene üyelik yaptılar....Linux tabanlı cihazlarda sorun yaptı izlenemedi...Kusura bakmayın iş paralı olan hiç bir olaya ben sıcak bakmadım, bu işler HOBİ YÜREK SEVGİ ister parayla pulla ölçülemez, ben her iki sistemede ücretli olunca üye olmadım para vermedim...Neden çünkü zaman zaman ALINTI PAYLAŞIM yaptıkları film video sitelerde zaman zaman sorun yaşanıyor ve CODECK farklılıkları yapabiliyor cihazlarda veya tvlerde açılmama desteklememe sorunları yaşandığı gibi çok yoğun olduklarında donma takılma kaçınılmaz oluyordu...Yıl 2024 her şey çok gelişti dileyen dilediği yerden herşeyi FREE para vermeden izlemek isteyen izlemenin çaresini buluyor. Yeterki balığı tutmasını bilsin aç kalmaz.